Rahim filmi icin bilgi alabilirmiyim

Merhaba arkadaslar. Ben ilk gebeliğimi 10 haftalıkken kaybettim. İkinci gebeliğim dış gebelikti ve iğne ile sonlandırıldı Eylül ayında. Şimdi ise bir doktor rahim filmi istedi diğeri gerek yok dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Aslında çok yoruldum tedavilerden. Üç ay sonra tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. Bir doktor sen normal yolla gebe kalabiliyorsun tüp bebeğe gerek yok dedi. Ama yaşım 38 ve zaman geçiyor. Doktorun biri genetik test yaptırın dedi. Şimdi rahim filmi, genetik test ve tüp bebek önümdeki seçenekler ama ben hiçbirşey yapmasam da bıraksam kendiliğinden olacaksa olsa diyorum. biliyorum benden çok daha fazlasını yaşayan arkadaşlar var okuyorum burda yine de sizlerle paylaşmak istedim durumumu.

Merhaba arkadaslar. Ben ilk gebeliğimi 10 haftalıkken kaybettim. İkinci gebeliğim dış gebelikti ve iğne ile sonlandırıldı Eylül ayında. Şimdi ise bir doktor rahim filmi istedi diğeri gerek yok dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Aslında çok yoruldum tedavilerden. Üç ay sonra tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. Bir doktor sen normal yolla gebe kalabiliyorsun tüp bebeğe gerek yok dedi. Ama yaşım 38 ve zaman geçiyor. Doktorun biri genetik test yaptırın dedi. Şimdi rahim filmi, genetik test ve tüp bebek önümdeki seçenekler ama ben hiçbirşey yapmasam da bıraksam kendiliğinden olacaksa olsa diyorum. biliyorum benden çok daha fazlasını yaşayan arkadaşlar var okuyorum burda yine de sizlerle paylaşmak istedim durumumu.
Herkesin verebileceği mücadele farklı. Ben 7 aydır deniyorum biraz pahalı bir takviye kullanıyorum arada özele gidip muayene oluyorum eşime sperm testi yaptırdık ve bu hafta da 6bine hsg çektiricem psikolojim şimdiden çok zorlandı ve çok masraf yaptım tüp bebek için verilen çabaları görüyorum burada ve asla kendimi öyle göremiyorum. Çocuk diye ölüp bitmiyorum Allah aratmasın ama bir hsg kaldı onu da yaptırıp oluruna bırakmayı düşünüyorum

Herkesin verebileceği mücadele farklı. Ben 7 aydır deniyorum biraz pahalı bir takviye kullanıyorum arada özele gidip muayene oluyorum eşime sperm testi yaptırdık ve bu hafta da 6bine hsg çektiricem psikolojim şimdiden çok zorlandı ve çok masraf yaptım tüp bebek için verilen çabaları görüyorum burada ve asla kendimi öyle göremiyorum. Çocuk diye ölüp bitmiyorum Allah aratmasın ama bir hsg kaldı onu da yaptırıp oluruna bırakmayı düşünüyorum
Haklısın oluruna bırakmak en doğrusu galiba bende tam artık kendiliğinden olmayacak bir kere de tüp bebek deneyip öyle bırakayım derken gebeliği öğrendim ama maalesef dış gebelik oldu. Hsg sonrası gebelik elde eden çok kişi var belki de senin de öyle olur. Bu arada yakınımdaki çoğu yerde fiyatlar 9-11 arası seninki uygunmuş.

Yok bana ozellikle adetimin bittigi gune randovu verdi kanama olmamasi lazim adetin hemen arkadindan yapiyolarmis rahim azi acik oldugu icin
Benim de çektirmem lazım ama bir şey sor.ak istiyorum rahim filmi illa adet bitiminde mi cektiriliyor. Benim adetime 1 hafta kaldı. Embriyo transferi için rahim filmi istediler. Ben de adetimi beklersem geç kalırım diye adetimden önce çektirmek istiyorum. Gitmeden kan testi de vereceğim. Sorun olur mu acaba bilemedim ? Ertelemeli miyim?

Benim de çektirmem lazım ama bir şey sor.ak istiyorum rahim filmi illa adet bitiminde mi cektiriliyor. Benim adetime 1 hafta kaldı. Embriyo transferi için rahim filmi istediler. Ben de adetimi beklersem geç kalırım diye adetimden önce çektirmek istiyorum. Gitmeden kan testi de vereceğim. Sorun olur mu acaba bilemedim ? Ertelemeli miyim?
Yani bunu doktordan ogrenseniz daha saglikli olur yeni baslayan gebelik varsa cok skinti olur ama adete yakin kan testi sonuc verir yinede doktoruna sor onlar zaten gelmeden bir gun once kanda gebelik istiyorlar herkezden

Yani bunu doktordan ogrenseniz daha saglikli olur yeni baslayan gebelik varsa cok skinti olur ama adete yakin kan testi sonuc verir yinede doktoruna sor onlar zaten gelmeden bir gun once kanda gebelik istiyorlar herkezden
Teşekkür ederim , cok dogru soyluyorsunuz. Bende beklemeye karar verdim ne olur ne olmaz diye.

Rahim filmi rahmi temizliyo bence kesinlikle yapılmalı özellikle tüp Bebek düşünüyorsanız genetik de baktırın bence önlem olarak sonuçta çabalıyorsunuz dogal yolla oluyorsan hamile rahim filminden sonra 6 ay bekle derim cevremde çok kişi rahim filminden sonra hamile kaldi.

Daha bugün tahim filmi cektirdim ve adetimin son 6. Günü olmasina ragmen grbelik testi yapildi adet dörüyorum gebelik süphem olutmu ki diye sormustum meraktan ve boyle bir haztamiz oldu geç döllenme olmus adet inin son gunu kan verdiginde gebelik cikmis üstüne görmüş galiba o yüzden bekleyin derim

Daha bugün tahim filmi cektirdim ve adetimin son 6. Günü olmasina ragmen grbelik testi yapildi adet dörüyorum gebelik süphem olutmu ki diye sormustum meraktan ve boyle bir haztamiz oldu geç döllenme olmus adet inin son gunu kan verdiginde gebelik cikmis üstüne görmüş galiba o yüzden bekleyin derim
Ben de o yüzden şüpheye düştüm bi bekleyeceğim teşekkür ederim.

Rahim filmi rahmi temizliyo bence kesinlikle yapılmalı özellikle tüp Bebek düşünüyorsanız genetik de baktırın bence önlem olarak sonuçta çabalıyorsunuz dogal yolla oluyorsan hamile rahim filminden sonra 6 ay bekle derim cevremde çok kişi rahim filminden sonra hamile kaldi.
Bende 3 ay sonra hamile kaldim cekilmek de fayda var ama gebelik kesinlikle yok olmasi lazim yoksa tehlikeli

Merhaba, bende bir süredir istiyorum doktorum ilk gittiğimde de film istemişti korktuğum için çektirememiştim kendiliğinden oluşur doğru zaman da olsun filan dedim 1 sene ötelemisim, bir ay önce doktorumu değiştirdim ve anestezili rahim filmi çektirdim meğer rahmimde perde varmış 10 gün önce onu aldirdim ilk film sonucum da başka doktora gidiyordum sen gebe kalırsın doğal yolla kal, düşük olursa gel yapalım demişti bende riske girmek istemedim erken doğum, erken su gelmesi, düşük bunlar riskleriydi demem o ki tekrarlayan olumsuz gebelikte rahim şeklinden kaynaklanabiliyormus siz kesin baktırın zaten tüp bebek icinde istiyorlar

Merhaba malesef tekrardan ben.
3 Aydır adet düzenleyici kullaniyodum 1.5 senedir dogal yollla hic adet olamadigim icin. Bu ayda adet olmadim adet düzenleyici kullanmama ragmen. Ve malesef hamile degilim. Bugün doktorumla görüştüm benden rahim filmi istedi once adet söktürücüyle adet olup hormonlarima baktircam adet bittikten sonrada rahim filmi istiyolar. Rahim filmi nasıl birsey agrılımı. Okuyorum bazen rahim filminden sonra hamile kalanlar varmis bu cidden buna bagli birseymi yani etkiliyormu Tabbi önce Allahtan gelen birsey ama bununda etkisi varmi
Benim de hiç bir problemim yoktu neden çocuğun olmuyor diye doktor rahim filmi istemişti. Anestezili özel de cektim. Ama adetliyken çekilmedi. Sonuçlarımda temiz çıktı. Devlette anestesiz çekiyorlar o çok acılı oluypr arkadaşım yapmıştı. Doğumdan beterdi öldüm öldüm dirildim dedi. Rahim filmi çektikten hemen sonra hamile kalanlar çok varmıs. Arkadaşın da oldu cocuğu Benim olmadı eşim yanımda olmadığı için. Tüpler açık mı değil mi diye bir ilacla çekiyorlar filmi. O ilaçtan sonra tüpler açık, verim yüksek oluyormus doktor öyle demişti. İnşallah sizin de olur 🙏🏻

Adetin ilk gününü 1 sayıyorsun bitince 10. Güne kadar çekiyorlar mesela 5 gün sürüyorsa 6.7.8.9.10 güne kadar çekiliyor ben 9. Gün çektirdim

Adetin ilk gününü 1 sayıyorsun bitince 10. Güne kadar çekiyorlar mesela 5 gün sürüyorsa 6.7.8.9.10 güne kadar çekiliyor ben 9. Gün çektirdim
Teşekkür ederim . Gitmekten vazgeçmiştim adet donemimi bekledim . İnşallah bi sıkıntı olmazsa ayın 23 üne gideceğim.

X