• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi çektirenler lütfen bir bakar mısınız

Iciyor canim. Bitane de hap verdi doktor bitkisel takviye. Ama enaz 2 3 ay kullanmadan sperm degerleri pek degismiyormus. Ikinciye baktirmadik bakalm duzenli kullansin tekrar olcturucez.
INSAALLAH yuzlerimiz guler canim benim. Ben de bu ay gec yumurtladim, ne derece kaliteli ne derece degil bilemiyorm artik kismet..

IMG-20170403-WA0019-1.jpg 20170406_122441-1.jpg Kizlar sizde bi bakin hep cift czgi mi kafam karisti tekli foto da tarih yazmamisim 2 nisandi yani 16.gundu digerlerinde yaziyo bu ay rahim filmi cektrdm bende temz ckti ama ovi testleri kafami karstrdi siz ne diyosunuz bu testlere

yani 16.günden beri pozitif mi çıkıyor canım? son ikisi daha koyu gibi. 16da çatlamamış olabilir daha.
Normalde onceki aylarda hep 16 17 de catlamisti canim ama 16 da catlamamis olablr henuz dedgn gbi. 1 2 gundur de kasiklarimda bi degisiklik war

Yok canm sanmam hamilelik oldugunu ya. Ben gun asiri devam edeyim en iyisi 1 2 gundur de degisiklik war kasiklarimda ins yuzumuz guler bu ay
Ben de bugun sabah 10 da gordum pozitifi. Ama dedigin gibi sag kasigim ozellikle agriyor cok. Zaten agridan suphelenip test yaptim poztifi cikti. Her nekadar gec olsa da cunku bugun 26. Gun:/ bir de simdi okuldan geldim saat 17.00 de yaptim anidna cikti ikinci cizgi. Agrim hala devam ediyor. Bugun ve yarin iliski dusunuyoruz insaALLAH yuzlerimiz guler ya

Ben de bugun sabah 10 da gordum pozitifi. Ama dedigin gibi sag kasigim ozellikle agriyor cok. Zaten agridan suphelenip test yaptim poztifi cikti. Her nekadar gec olsa da cunku bugun 26. Gun:/ bir de simdi okuldan geldim saat 17.00 de yaptim anidna cikti ikinci cizgi. Agrim hala devam ediyor. Bugun ve yarin iliski dusunuyoruz insaALLAH yuzlerimiz guler ya
Senin baya gec olmus canim yumurtlama normalde byle degil demi. Biz cuma gunden beri gun asiri iliski devam ediyoruz hafta sonuda kadar da surecek sonra birakcam akisina artk benimde 2 ay once yumurtam gec catlamisti cok agrim olmustu fazla buyuyunce oyle oluyor sanirim. Bu iki gundur kasiklarimda sizi gbi degisik bseyl3r oluyo cift czgiyi gordum ama yinede suphede oluyor insan insallah guzel haberler aliriz canm hsgden sonra hamis kalanlardan oluruz dua edelm brbirimize

Senin baya gec olmus canim yumurtlama normalde byle degil demi. Biz cuma gunden beri gun asiri iliski devam ediyoruz hafta sonuda kadar da surecek sonra birakcam akisina artk benimde 2 ay once yumurtam gec catlamisti cok agrim olmustu fazla buyuyunce oyle oluyor sanirim. Bu iki gundur kasiklarimda sizi gbi degisik bseyl3r oluyo cift czgiyi gordum ama yinede suphede oluyor insan insallah guzel haberler aliriz canm hsgden sonra hamis kalanlardan oluruz dua edelm brbirimize
Evet ya baya gecikti anlamadim. Gec olunca gebelik zor mu olur yumurta kaliteli mi acaba yani bunlari bilmiyorum napayim Rabbimin takdiri.. normalde 17. 18. Gun yumurtlamam olurdu. Bu ay gecikti ben hsg ye ilaclara bagliyorum blmyorum.. 15. 17. 20. 22 .24 degerlendirmistik. Bugun pozitifi gorunce bugun de degerlendirelim diyoruz INSAALLAH sonu guzel olur

Evet ya baya gecikti anlamadim. Gec olunca gebelik zor mu olur yumurta kaliteli mi acaba yani bunlari bilmiyorum napayim Rabbimin takdiri.. normalde 17. 18. Gun yumurtlamam olurdu. Bu ay gecikti ben hsg ye ilaclara bagliyorum blmyorum.. 15. 17. 20. 22 .24 degerlendirmistik. Bugun pozitifi gorunce bugun de degerlendirelim diyoruz INSAALLAH sonu guzel olur
Onu bende dusunmustum canm ne kdar kaliteli olur acaba diye ama hersey Allahtan ins guz3l haberler veririz burdan. Sende baya degerlendrmissin benim gbi masallah ztn bebek olsun diye ugrasip duruyorz ördek gbi sudan ciktigimiz yok su gunlerde :KK48:

Onu bende dusunmustum canm ne kdar kaliteli olur acaba diye ama hersey Allahtan ins guz3l haberler veririz burdan. Sende baya degerlendrmissin benim gbi masallah ztn bebek olsun diye ugrasip duruyorz ördek gbi sudan ciktigimiz yok su gunlerde :KK48:
Evet canim aynen değerlendirdik ama yumurtlama ozamanlar olmamis :( simdi sil baştan gibi oldu hakkimizda hayirlisi olsun artik Rabbim bizim de yüzümüzü güldürür İNSAALLAH:dua:

Evet canim aynen değerlendirdik ama yumurtlama ozamanlar olmamis :KK43: simdi sil baştan gibi oldu hakkimizda hayirlisi olsun artik Rabbim bizim de yüzümüzü güldürür İNSAALLAH:dua:
Insallah canim saglikli shhatli hayirli evlatlar nasip etsin rabbim

Back