Rahim filmi çektirenler gelin birlikte güzel haberleri bekleyelim ♥️

Yaa öyle mi açıklamanız için çok teşekkürler çok açıklayıcı olmuş

Merhaba canım, bende cuma günü çektirdim halen daha sanki reglin son günlerinde peçete silince kan gelmeye devam ediyor seninki kaç gün sürmüştü?

Merhaba canım, bende cuma günü çektirdim halen daha sanki reglin son günlerinde peçete silince kan gelmeye devam ediyor seninki kaç gün sürmüştü?
Benimde 4.gün lekelenme gitmişti .enfeksiyon oluşmması açısından ilişkiye girmek için temiz lekeyi görün

Çok acılı olduğunu yazanlar olmuş bir de 5 10 dakikalık bir işlem gibi yazanlar da olmuş ya. Senin deneyimin nasıldı canım ? Özelde mi yaptırdın bir de ne kadardı beni bilgilendirin kıslar

Benimde 4.gün lekelenme gitmişti .enfeksiyon oluşmması açısından ilişkiye girmek için temiz lekeyi görün
Öyle canım lekelemenin bitmesini bekliyorum.

Çok acılı olduğunu yazanlar olmuş bir de 5 10 dakikalık bir işlem gibi yazanlar da olmuş ya. Senin deneyimin nasıldı canım ? Özelde mi yaptırdın bir de ne kadardı beni bilgilendirin kıslar
Sancılı canım ben sıvıyı içime enjekte ettiklerinde elimi kolumu nereye koyacağımı bilemedim ve çığlık attım. Ama anestezi almanı tavsiye etmem yaptıracaksan

Sancılı canım ben sıvıyı içime enjekte ettiklerinde elimi kolumu nereye koyacağımı bilemedim ve çığlık attım. Ama anestezi almanı tavsiye etmem yaptıracaksan
Yaptırmaya karar vermiştim doktor arıyordum randevu almak için, hamile olduğumu öğrendim

Kızlar benim bat a 9 gün kaldı herhangi bir değişiklik yok şu an belirti olarak sizde durumlar nasım bat a ne kadar kaldı vücudunuzda bir değişiklik var mı…. Ya da pozitif gören oldu mu hiç canlandıralım buraları bir

Benim bata 3 gün var. Çatlatma iğnesini 3. Kullanışım bu sefer hiç belirtim yok ben de anlamadım ne gebelik ne adet. Adet olarak sadece sivilcem çıktı sebebini anlamadım inşallah iyiye işarettir

Ben 1 sene denedim olmayınca çektirdim, şubat ayında çektirmiştim bir regl gördüm ve martta hamile kaldım. Tüpler açılsın bebişler gelsin inşallah kızlar

Kızlaaar benim bat a 6 gün var aşırı bir sarı akıntım var çok hafif kaşıntı oluyor bazen ama devamlı değil enfeksiyon zamanındaki gibi değil hiç, sizde var mı hiç böyle değişiklikler bi belirti midir bu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…