Yaa öyle mi açıklamanız için çok teşekkürler çok açıklayıcı olmuşCanım devlet hstahanelerinde hemen sıra bulabilir misin bilmiyorum ama bu bir süreç önce kadın doğuma gideceksin oradaki doktor isteyecek bunu tabi kan hormon vs hepsine bakılacak öncesinde.eşinizin değerlerinden tutun sma testine kadar uzun bir liste.sonra adetten hemen sonraki günlerde ilişki olmadan size verilen hsg randevu gününde gideceksiniz.devlet hastahnesi ücretsiz.fakülte hastahanesinde de llaki bir hoca görmek zorunda istek kağıdı çıkması için 700 800 civarı muayene ücreti çıkıyor orda.koridarda muayene de hsg sırasında çok bekledim ben.sizİn bulunduğunuz yeri bilemem .sonra hsg çekiyorlar rapor hemen çıkmıyor ben bir buçuk ay bekledim
Merhaba canım, bende cuma günü çektirdim halen daha sanki reglin son günlerinde peçete silince kan gelmeye devam ediyor seninki kaç gün sürmüştü?Her
Doktorun usülü ve tekniği farklı .amh bakmadan yumurta rezervinle ilgili nasıl bilgi oluncak .fsh lh prolaktin ve estradiol e bakılmadan ki şuanda tsh dediğimiz tiroid in bike gebelik için 2.5 altında olması gerektiği söyleniyor.bebim 5,4 dü ilaçla düşürdüm.detjlı hormon testi ver adetin 2.günü .sonra hsg mi çatlama mı aşılama mı doktor belirler.işin ehline düşürsün rbbim hepimizi
Benimde 4.gün lekelenme gitmişti .enfeksiyon oluşmması açısından ilişkiye girmek için temiz lekeyi görünMerhaba canım, bende cuma günü çektirdim halen daha sanki reglin son günlerinde peçete silince kan gelmeye devam ediyor seninki kaç gün sürmüştü?
Çok acılı olduğunu yazanlar olmuş bir de 5 10 dakikalık bir işlem gibi yazanlar da olmuş ya. Senin deneyimin nasıldı canım ? Özelde mi yaptırdın bir de ne kadardıbeni bilgilendirin kıslar
Öyle canım lekelemenin bitmesini bekliyorum.Benimde 4.gün lekelenme gitmişti .enfeksiyon oluşmması açısından ilişkiye girmek için temiz lekeyi görün
İnşallah kalbinizdeki muradınıza ulaşırsınızÖyle canım lekelemenin bitmesini bekliyorum.
Sancılı canım ben sıvıyı içime enjekte ettiklerinde elimi kolumu nereye koyacağımı bilemedim ve çığlık attım. Ama anestezi almanı tavsiye etmem yaptıracaksanÇok acılı olduğunu yazanlar olmuş bir de 5 10 dakikalık bir işlem gibi yazanlar da olmuş ya. Senin deneyimin nasıldı canım ? Özelde mi yaptırdın bir de ne kadardıbeni bilgilendirin kıslar
Amin cümlemiz inşallahİnşallah kalbinizdeki muradınıza ulaşırsınız
Yaptırmaya karar vermiştim doktor arıyordum randevu almak için, hamile olduğumu öğrendimSancılı canım ben sıvıyı içime enjekte ettiklerinde elimi kolumu nereye koyacağımı bilemedim ve çığlık attım. Ama anestezi almanı tavsiye etmem yaptıracaksan
Ah ne güzel darısı biz isteyenlereYaptırmaya karar vermiştim doktor arıyordum randevu almak için, hamile olduğumu öğrendim
Merhaba hangi şehirde çektirdiniz acaba?Merhaba canım, bende cuma günü çektirdim halen daha sanki reglin son günlerinde peçete silince kan gelmeye devam ediyor seninki kaç gün sürmüştü?
Dualarım sizlerle çok iyi anlıyorum valla, Rabbim gönlünüzce hayırla nasip etsinnAh ne güzel darısı biz isteyenlere
Amin inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın bebişiniziDualarım sizlerle çok iyi anlıyorum valla, Rabbim gönlünüzce hayırla nasip etsinn
AmiiinnnAmin inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi
Benim bata 3 gün var. Çatlatma iğnesini 3. Kullanışım bu sefer hiç belirtim yok ben de anlamadım ne gebelik ne adet. Adet olarak sadece sivilcem çıktı sebebini anlamadım inşallah iyiye işarettirKızlar benim bat a 9 gün kaldı herhangi bir değişiklik yok şu an belirti olaraksizde durumlar nasım bat a ne kadar kaldı vücudunuzda bir değişiklik var mı…. Ya da pozitif gören oldu mu hiç canlandıralım buraları bir
Afyon canımMerhaba hangi şehirde çektirdiniz acaba?
Anladım teşekkür ederimAfyon canım
Rica ederimAnladım teşekkür ederim
Ben 1 sene denedim olmayınca çektirdim, şubat ayında çektirmiştim bir regl gördüm ve martta hamile kaldım. Tüpler açılsın bebişler gelsin inşallah kızlarKızlar bu ay rahim filmi çekildi doktor bi sıkıntı olmadığını söyledi ama bu film gebe kalma olasılığını arttırıyormuş yine de. Gelin beraber pozitif enerji gönderelim 1-2 ay içinde gebe kalalım inşallahrahim filmi sonrası gebe kalanlar ne kadardır deniyordunuz ve rahim filminden ne kadar sonra gebe kaldınız gelin onu konuşalım birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?