Kızlar bu ay rahim filmi çekildi doktor bi sıkıntı olmadığını söyledi ama bu film gebe kalma olasılığını arttırıyormuş yine de. Gelin beraber pozitif enerji gönderelim 1-2 ay içinde gebe kalalım inşallahrahim filmi sonrası gebe kalanlar ne kadardır deniyordunuz ve rahim filminden ne kadar sonra gebe kaldınız gelin onu konuşalım birde
Kızlar bu ay rahim filmi çekildi doktor bi sıkıntı olmadığını söyledi ama bu film gebe kalma olasılığını arttırıyormuş yine de. Gelin beraber pozitif enerji gönderelim 1-2 ay içinde gebe kalalım inşallahrahim filmi sonrası gebe kalanlar ne kadardır deniyordunuz ve rahim filminden ne kadar sonra gebe kaldınız gelin onu konuşalım
12 subatta da ben cektirdim. Hala reglim gelmedi. Sizlerin geldi mi reglisi? Hsg sonrasi regli gecikmeli mi gelir yoksa normal vaktinde mj?Kızlar bu ay rahim filmi çekildi doktor bi sıkıntı olmadığını söyledi ama bu film gebe kalma olasılığını arttırıyormuş yine de. Gelin beraber pozitif enerji gönderelim 1-2 ay içinde gebe kalalım inşallahrahim filmi sonrası gebe kalanlar ne kadardır deniyordunuz ve rahim filminden ne kadar sonra gebe kaldınız gelin onu konuşalım birde
Benim 1 hafta var bende merak ediyorum12 subatta da ben cektirdim. Hala reglim gelmedi. Sizlerin geldi mi reglisi? Hsg sonrasi regli gecikmeli mi gelir yoksa normal vaktinde mj?
Ayyy hadi hayirlisi olsun. Var mi belirtileriniz falan ? Ya da test yaptiniz miBenim 1 hafta var bende merak ediyorum
Test yaptım yok maalesefAyyy hadi hayirlisi olsun. Var mi belirtileriniz falan ? Ya da test yaptiniz mi
Daha çok erken gerci tekrar yaparsiniz. Insallah vardir gebelik. Bazılarının cok erken belli oluyor testte bazilarinin gec. Döllenme suresi ile ilgili olarak.Test yaptım yok maalesef
Hsg sonrasi cok hamile kalan var. Insallah bize de nasip olur ya insallah .Test yaptım yok maalesef
Çok umutlanmıştım ilk düşen gebeliğimi 6 gün kala öğrenmiştim şimdi de hevesle bekledim ama işteDaha çok erken gerci tekrar yaparsiniz. Insallah vardir gebelik. Bazılarının cok erken belli oluyor testte bazilarinin gec. Döllenme suresi ile ilgili olarak.
İnsallah kuzummm adet olunca dr gidicem sanırım yumurta buyutucu hap verecek yaş oldu 27 elde 1 tane bile yok benden sonra evlenenler bile şuan hamile Allah bağışlasınHsg sonrasi cok hamile kalan var. Insallah bize de nasip olur ya insallah .
Daha cok gencsiniz ben hic soylemeyeyim yasimiİnsallah kuzummm adet olunca dr gidicem sanırım yumurta buyutucu hap verecek yaş oldu 27 elde 1 tane bile yok benden sonra evlenenler bile şuan hamile Allah bağışlasın
Adet oldum elendimBende çarşamba çekildim hala lekelenmelerim var ağrı da çektim birgun varsa ağrı birgun yok ama sonuç güzel olacaksa sefer ikiz gebelik manifestliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?