Yaa bence daha çok başındasınız canım 2 ay olmuş başlarda ihtimal çok düşük ki zatenAralıkta hsg çektirdim zaten o ay bi beklentim yoktu. Bu ay da negatif gördük kuzum bugün regl oldum
Doktorun usülü ve tekniği farklı .amh bakmadan yumurta rezervinle ilgili nasıl bilgi oluncak .fsh lh prolaktin ve estradiol e bakılmadan ki şuanda tsh dediğimiz tiroid in bike gebelik için 2.5 altında olması gerektiği söyleniyor.bebim 5,4 dü ilaçla düşürdüm.detjlı hormon testi ver adetin 2.günü .sonra hsg mi çatlama mı aşılama mı doktor belirler.işin ehline düşürsün rbbim hepimiziCanım bana amh bakmaya bile gerek görmedi doktor gerçekten tatlı pozitif biriydi ilgiliydi de direkt stres yapmazsan çocuğunuz olur dedi beni rahatlatmak istedi. Acaba diyorum ama ya da rahim filmi gereken durumları tahmin edebiliyorlar mı diğer değerlerden ? Hani gerekli olmadığı için mi istemedi acaba yoksa daha zamanı var diye mi
Onların hepsine bakıldı canım hepsi çok iyi dedi doktorum o yüzden gerek görmedi. Ama olmayınca işte ben acaba gözden bir şey mi kaçırıyoruz diye kendi kendimi dolduraşa getriyorum galibaHer
Doktorun usülü ve tekniği farklı .amh bakmadan yumurta rezervinle ilgili nasıl bilgi oluncak .fsh lh prolaktin ve estradiol e bakılmadan ki şuanda tsh dediğimiz tiroid in bike gebelik için 2.5 altında olması gerektiği söyleniyor.bebim 5,4 dü ilaçla düşürdüm.detjlı hormon testi ver adetin 2.günü .sonra hsg mi çatlama mı aşılama mı doktor belirler.işin ehline düşürsün rbbim hepimizi
Ya benim iki yumurtalığımda da çikolata kisti var ve amh 0,41 o yüzden umutsuzluğa kapıldım negatifi görünceYaa bence daha çok başındasınız canım 2 ay olmuş başlarda ihtimal çok düşük ki zaten
İnsanlar nasıl tek seferde falan hamile kalıyor anlamıyorum
Onlar için başka tedaviler vardır belki canım ilaç ya da bitkisel kürler falan araştır ben kimi duyduysam organik hayata geçtikten sonra hamile kalmışYa benim iki yumurtalığımda da çikolata kisti var ve amh 0,41 o yüzden umutsuzluğa kapıldım negatifi görünce
Letu kullandım canım 5 gün adetimden sonra. Yumurtam büyüdü çatladı değerlendirdik ama olmadı. Doktor adetin 3 ya da 4. günü gel demişti cumartesi gidicem tekrarOnlar için başka tedaviler vardır belki canım ilaç ya da bitkisel kürler falan araştır ben kimi duyduysam organik hayata geçtikten sonra hamile kalmış
Yaşınız kaç o faktör olbilir miYa benim iki yumurtalığımda da çikolata kisti var ve amh 0,41 o yüzden umutsuzluğa kapıldım negatifi görünce
27 yaşındayımYaşınız kaç o faktör olbilir mi
Bu yaşa göre amh 0.40 larsa acilen tedbir al kuzum27 yaşındayım
İnşallah sürecin kolayca geçer ve bebeğine kavuşursun sağlıkla canım benim, zaman kaybetme kızlar daha tecrübeliler anlıyorlar sanırım tedbir almalısın. Doktorunla açık açık konuş aklına takılan bir şey varsa, için çok rahatlamazsa da başka iyi bir doktor bul bence yaşın daha küçükLetu kullandım canım 5 gün adetimden sonra. Yumurtam büyüdü çatladı değerlendirdik ama olmadı. Doktor adetin 3 ya da 4. günü gel demişti cumartesi gidicem tekrar
Ben de 9 ocakta çektirdim şimdi hamileyimKızlar bu ay rahim filmi çekildi doktor bi sıkıntı olmadığını söyledi ama bu film gebe kalma olasılığını arttırıyormuş yine de. Gelin beraber pozitif enerji gönderelim 1-2 ay içinde gebe kalalım inşallahrahim filmi sonrası gebe kalanlar ne kadardır deniyordunuz ve rahim filminden ne kadar sonra gebe kaldınız gelin onu konuşalım birde
Çok teşekkür ederim çok sağolun çok duygusalım şu anİnşallah sürecin kolayca geçer ve bebeğine kavuşursun sağlıkla canım benim, zaman kaybetme kızlar daha tecrübeliler anlıyorlar sanırım tedbir almalısın. Doktorunla açık açık konuş aklına takılan bir şey varsa, için çok rahatlamazsa da başka iyi bir doktor bul bence yaşın daha küçük
Canım benim yaÇok teşekkür ederim çok sağolun çok duygusalım şu an
Sağlıkla kavuşun bebişinize inşallahBen de 9 ocakta çektirdim şimdi hamileyim
Ay hadi güzel haberlerini alırız inşallah bizimle de paylaşmayı unutma lütfen umut olursun bize deKızlaaaaar selam ben de geldim buraya. 21 ocakta hsg çekildim. 12 Şubat yani bugün bekliyordum regli henüz olmadım inanılmaz akıntım ve bugün itibari ile kasık ağrım var
Ah keşkeAy hadi güzel haberlerini alırız inşallah bizimle de paylaşmayı unutma lütfen umut olursun bize de
İnşallah dualarım sizinleSağlıkla kavuşun bebişinize inşallahdarısı hepimizin başına ben de bu ay sonu ben de gebeyim yazarım buraya inşallah
Kızlar merhaba ben özel hastaneye gidiyorum ve 3. Yumurta büyütme çatlatma tedavimin 8. Günündeyim. Eğer bu da negatif olursa rahim filmi çekilip aşılamaya geçicez ama inşallah gerek kalmaz. Sorum şu ki özelde fazla fiyat çıkardılar. Üniversite veya devlet hastanesinde kadın doğumdan randevu alıp mı bu işleme başlıyoruz yoksa rahim filmi için arayıp randevu mu oluşturuyoruz? Beni aydınlatırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?