Bende bir hafta önce çektirdim bekliyorum bende de bişey çıkmadı inşallah güzel sonuçlar alırızKızlar bu ay rahim filmi çekildi doktor bi sıkıntı olmadığını söyledi ama bu film gebe kalma olasılığını arttırıyormuş yine de. Gelin beraber pozitif enerji gönderelim 1-2 ay içinde gebe kalalım inşallahrahim filmi sonrası gebe kalanlar ne kadardır deniyordunuz ve rahim filminden ne kadar sonra gebe kaldınız gelin onu konuşalım birde
Canım biz 1 senedir deniyoruz hiç gebelik oluşmadı doktor önce eşimden test istedi bir sıkıntı çıkmadı sonra da bana rahim filmi çekti bende de bir sıkıntı yok 6 ay daha deneyeceğiz olmazsa aşılamaya geçilecek dediSelam kıslaar, rahim filmi çektirmeye ne zaman ve nasıl karar verdiniz ?
Anladım canım bizde de neredeyse aynı hikâye. Hormon sonuçlarımız çok iyi çıktı eşimin değerleri de güzel çıktı benim yumurta gelişimi takip edildi her şey yolunda dedi doktor. Korunmayı bırakalı da 9 10 ay oldu yani neden olmuyor anlamıyorumCanım biz 1 senedir deniyoruz hiç gebelik oluşmadı doktor önce eşimden test istedi bir sıkıntı çıkmadı sonra da bana rahim filmi çekti bende de bir sıkıntı yok 6 ay daha deneyeceğiz olmazsa aşılamaya geçilecek dedi
1 seneyi geçmeden bu tarz testleri önermiyorlar sanırım canım biraz da doktoruna göre değişiyor olabilir, 1 sene dolmadan kavuşursun inşallah ama olmazsa da doktora gidip kendin de söyleyebilirsin benceAnladım canım bizde de neredeyse aynı hikâye. Hormon sonuçlarımız çok iyi çıktı eşimin değerleri de güzel çıktı benim yumurta gelişimi takip edildi her şey yolunda dedi doktor. Korunmayı bırakalı da 9 10 ay oldu yani neden olmuyor anlamıyorumben araştırırken hsg yı kendim buldum, acaba yaptırsam mı diye düşünüp duruyorum ama sana doktor önermiş bana neden söylemedi bilmiyorum eşim o dönemlerde sigarayı yeni bırakmıştı, sperm kalitesi de artar birkaç ay daha doğal yollardan denenelsiniz demişti sadece
Ben aralıkta çekindim bir sorun çıkmadı bu ay femara kullandın bata 10 gün kaldı inşallah olurKızlar bu ay rahim filmi çekildi doktor bi sıkıntı olmadığını söyledi ama bu film gebe kalma olasılığını arttırıyormuş yine de. Gelin beraber pozitif enerji gönderelim 1-2 ay içinde gebe kalalım inşallahrahim filmi sonrası gebe kalanlar ne kadardır deniyordunuz ve rahim filminden ne kadar sonra gebe kaldınız gelin onu konuşalım birde
Çok acılı olduğunu yazanlar olmuş bir de 5 10 dakikalık bir işlem gibi yazanlar da olmuş ya. Senin deneyimin nasıldı canım ? Özelde mi yaptırdın bir de ne kadardı1 seneyi geçmeden bu tarz testleri önermiyorlar sanırım canım biraz da doktoruna göre değişiyor olabilir, 1 sene dolmadan kavuşursun inşallah ama olmazsa da doktora gidip kendin de söyleyebilirsin bence
Benim doktorumun kendi kliniği var doktora 9000 verdim çektirdiğimizi hastaneye de 4000 verdim canım ama direkt özel hastaneye gitsen daha uygun olur bence bilmiyorum. Ben kendi doktorumdan başkası çeksin istemedim. Acı kısmına gelirsek anestezisiz oldum ben yaşadığın en şiddetlinadet ağrısını düşün ve onu 2-3 le çarp ve ağrının birden girdiğini düşünÇok acılı olduğunu yazanlar olmuş bir de 5 10 dakikalık bir işlem gibi yazanlar da olmuş ya. Senin deneyimin nasıldı canım ? Özelde mi yaptırdın bir de ne kadardıbeni bilgilendirin kıslar
Ben özelde anestezili yaptırdım aralık ayında 8 bin lira verdimÇok acılı olduğunu yazanlar olmuş bir de 5 10 dakikalık bir işlem gibi yazanlar da olmuş ya. Senin deneyimin nasıldı canım ? Özelde mi yaptırdın bir de ne kadardıbeni bilgilendirin kıslar
Sen daha uyguna ve daha kolay yaptırmışsın canımBen özelde anestezili yaptırdım aralık ayında 8 bin lira verdim
Geçmiş olsun canım aminnn, bebeklerimize kavuşalım en kısa zamanda ya sağlıklaBenim doktorumun kendi kliniği var doktora 9000 verdim çektirdiğimizi hastaneye de 4000 verdim canım ama direkt özel hastaneye gitsen daha uygun olur bence bilmiyorum. Ben kendi doktorumdan başkası çeksin istemedim. Acı kısmına gelirsek anestezisiz oldum ben yaşadığın en şiddetlinadet ağrısını düşün ve onu 2-3 le çarp ve ağrının birden girdiğini düşünbenden önceki kadın çığlık atmıştı bende öyle bir durum olmadı ama evet ağrısı güzel vuruyor… sonrasında 1 gün hafif kanamam ve sancım oldu ama ertesi gün geçti. Birde bana sıvıyı 2 kez verdi doktor ilkinde tam istediği görüntüyü elde edemedi. Sonunda dq şu an bir sıkınrı yok varsa da açılmış durumda 3-4 gün ilişki olmasın dedi sadece. Bir de bu ay adet olunca 3.gün gel dedi onu neden dedi bilmiyorum ama umarım âdet olduğum için değil de bebeğimin kalp atışlarını duymak için giderim
Adetken kan alınacak hormonlarına bakılacak amh bakılacak.ben aralık ayında çektirmiştim birazdan linkini atarım yaşadıklarımın ama yok böyle bir acı .herkes anestezili olmuş ben direk girdim.pişmanımBenim doktorumun kendi kliniği var doktora 9000 verdim çektirdiğimizi hastaneye de 4000 verdim canım ama direkt özel hastaneye gitsen daha uygun olur bence bilmiyorum. Ben kendi doktorumdan başkası çeksin istemedim. Acı kısmına gelirsek anestezisiz oldum ben yaşadığın en şiddetlinadet ağrısını düşün ve onu 2-3 le çarp ve ağrının birden girdiğini düşünbenden önceki kadın çığlık atmıştı bende öyle bir durum olmadı ama evet ağrısı güzel vuruyor… sonrasında 1 gün hafif kanamam ve sancım oldu ama ertesi gün geçti. Birde bana sıvıyı 2 kez verdi doktor ilkinde tam istediği görüntüyü elde edemedi. Sonunda dq şu an bir sıkınrı yok varsa da açılmış durumda 3-4 gün ilişki olmasın dedi sadece. Bir de bu ay adet olunca 3.gün gel dedi onu neden dedi bilmiyorum ama umarım âdet olduğum için değil de bebeğimin kalp atışlarını duymak için giderim
İki aydır negatif kuzum inşallah önümüzdeki ay pozitifi görürümSen daha uyguna ve daha kolay yaptırmışsın canımgeçmiş olsun bu arada inşallah güzel haberlere vesile olur
Ne kadardır deniyorsunuz? Üzülme ya biliyorum beklemek zor ama stres de çok etkili bu süreçteİki aydır negatif kuzum inşallah önümüzdeki ay pozitifi görürüm
Kızlar bu ay rahim filmi çekildi doktor bi sıkıntı olmadığını söyledi ama bu film gebe kalma olasılığını arttırıyormuş yine de. Gelin beraber pozitif enerji gönderelim 1-2 ay içinde gebe kalalım inşallahrahim filmi sonrası gebe kalanlar ne kadardır deniyordunuz ve rahim filminden ne kadar sonra gebe kaldınız gelin onu konuşalım birde
Aralıkta hsg çektirdim zaten o ay bi beklentim yoktu. Bu ay da negatif gördük kuzum bugün regl oldumNe kadardır deniyorsunuz? Üzülme ya biliyorum beklemek zor ama stres de çok etkili bu süreçte
Canım bana amh bakmaya bile gerek görmedi doktor gerçekten tatlı pozitif biriydi ilgiliydi de direkt stres yapmazsan çocuğunuz olur dedi beni rahatlatmak istedi. Acaba diyorum ama ya da rahim filmi gereken durumları tahmin edebiliyorlar mı diğer değerlerden ? Hani gerekli olmadığı için mi istemedi acaba yoksa daha zamanı var diye miAdetken kan alınacak hormonlarına bakılacak amh bakılacak.ben aralık ayında çektirmiştim birazdan linkini atarım yaşadıklarımın ama yok böyle bir acı .herkes anestezili olmuş ben direk girdim.pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?