- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #1.541
kızlar merhaba aranızda Histeroskopi yaptıran varmı benimde rahimde çok küçük bi perde varmış o alınacak zaten tüp bebek tedavisi ile hamile kamlıştım ve bebeğimın 8 haftalıkken kalbi durdu dr bunu gerekli gördü bakalım başıma neler gelecek merakla bekliyorum
ewet tatlım benim hormon tahlillerim yapıldı ve malesef fsh yüksek çıktı bı demekki yumurtlamayı tetikleyen hormon yüksek olunca bebeğimin olma ihtimali normal yolla direk % 5 in altına düşüyor... yani yumurtlama rezervim azalmış.... anlıyacağın...a.s.
Çok uzun zamandır buradaki yorumları okuyordum ve nihayet kararımı verip bugün biraz önce rahim filmimi çektirdimFINDIKZADE ''RADYOMAR'' da çektirdim.eğer maddi imkanlarınız buna yetiyorsa 330tl lütfen başka biryer düşünmeyin gönül rahatlığı ile gidin.Doktorlar insanları çok rahatlatıyorlar normal bir kadın doğumcuda kontrol olabiliyorsanız bu yeterli işlemler çok basit oraya gayet ince bir alet yerleştiriyorlar jel sürerek,istersen kendinde yerleştirebilirsin ki ben öyle yaptım sonra sen ne zaman rahat olursan oradan sıvı gönderiyorlar ve rahimden geçiyor işlem saniyelik birşey sakıın korkmayın ben o kadar çok korkarımki hastahane ortamlarından iğneden ama bakın allahın izni ile kurtuldum çok mutluyum darısı başınıza inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalabiliriz .Arkadaşlar bir sorum olacak ben rahim filmini kendim çektirmek istedim ileride tüp bebek yaptırmaya karar verirsek bu film geçerli olurmu? tekrardan isterlermi acaba?Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
merhaba bende radyomarda çektirdim çok memnun kaldım iyi bir ekip var insanı rahatlatan ve hiç ağrı duymuyorsun herkese tavsiye ederim cnm bence geçerli olur filmin peki tüplerin açıkmı çıktı
mrb kızlar bende bugün rahim filmimi çektirdim 4 aydır erteliyordum hiç korkulacak bişey yokmuş. araştırdım radyomara gittim çok iyi ilgilendiler sağolsunlar gerçekten hiç acımıyor:)
evet canım Allaha şükür açık çıktı seninki?
Seni doktormu yönlendirdi rahim filmi çektirmek için yoksa kendinmi gittin benim gibi:) tüp bebek mi düşünüyorsunuz?
Seni doktormu yönlendirdi rahim filmi çektirmek için yoksa kendinmi gittin benim gibi:) tüp bebek mi düşünüyorsunuz?
merhaba bende bugün çektirdim ilaç tüplerimden geçerken şiddetli bi adet sancısı çektim.tüplerim açık ama rahmimin arkasını göremedi oysa dün vajinal ultrosonda rahmimin çok sağlıklı olduğu hiç bir sorun olmadığı,ideal bir rahmimin olduğu söylenmişti.rahmin arkasını göremediği için 2 kere yaptı 1 de tüplere gidecek kadar verdi canımın biraz acıdığı kısım buydu 2 de rahmi bi daha görebilmek için sadece rahme kadar verdi.sonuç perşembe belli olacak.tüplerim açık olduğu için sevindim ama inşallah rahmimdeki sorun bi engel değildir.gerekirse bi daha çektiririm yeter ki biran önce hamile kalabileyim.size tavsiyem herkesin korkmadan çektirmesi madem çocuk istiyoruz buna katlanacağız,sonuçta doğum yapmak bundan daha kolay olmayacak.
benden önce cektiren kadının canı hiç acımadı çünkü onun 2 tüpüde tıkalı çıktı.daha öne 5 yıl bebeği olmamış tüpleri tıkalıymış laparoskopi yaptırmış açılmış, sonra 2. aşılamada hamile kalmış.2003 yılında olmuş bu ama şimdi yeniden tıkanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?