- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #1.561
selam kızlar bende uzun bir bekleyişten ve korkularımı yendikten sonra rahim filmi çektirmeye karar verdim.
pazar gününe randevu aldım doktor anestezi vermem dedi.2dklık bişey için anestezi alınmaz dedi.
ne yapalım içimi rahatlatmak için artık acısa da katlanıcam.
şimdi benim sorum şu benim pazar günü 10.günüm oluyor
o güne kadar ilişki olmamalımı.yada kaç gün önce olmamalı.
ve önerdiğiniz şeyler varmı ağrı kesici kas gevşetici gibi mesela.
canım merhaba ben bugün rahim filmi çekildim anestezi olmadı. kendim istemedim. film çekilmeden 15 dk önce bir tane apranax içtim. çekilme esnasında rahime soktukları alet biraz can yakıyor. benim aleti soktuktan sonra hemen ilaç vermedi çünkü ekran ters dönmüş onun için bi kaç dk acı vardı ama iyi bile oldu alıştım o acıya ama katlanılmıcak gibi değildi. ilacı verirken biraz bağırdım çünkü haliyle ağrı hissediliyor. eğer adet sancıların kuvvetli oluyorsa tanıdık bildik bi ağrı. sonuç olarak anestezisiz olması seni korkutmasın ilaç bittiği anda ağrı geçiyor. oda doktorunda dediği gibi 2 dk ya var ya yok.
bu arada bana filmden önce ilişkiye girmeyin dedi sanırım gebelik olma ihtimali olmasın diye (sonuçta erken yumurtlama falan olabilir) dendi. bugün 9. günüm oldugu halde reglim bittikten sonra hiç ilişkiye girmemiştik zaten. filmden sonrada iki gün girmememiz gerektiği söylendi. sonuç olarak tüplerim açık inşallah seninkilerde de problem yoktur. sadece biraz yapışıklık varmış ilacı verirken zorlandım dedi doktor belkide ağrım ondan oldu sen hiç olmaz bile belki. eve gelmeme yakın az adet sancısı gibi sancım oldu hemen ayaklarıma sıcak su torbası koydum geçti azıcıkta kanama oldu. 3 ay gebelik ihtimali yüksekmiş 3 ay sonunda olmassam tekrar gel dedi. hiç korkma şimdiden geçmiş olsun.