• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

ben devlet hastahanesinde çektirdim ..özele o kadar para vermeye değmez aslında basit ve kısa bi işlem ..sadece biz çok korktuğumuz için geriliyoruz bu da acı oranını artırıyo..benim kadar korkarak giden yoktur ama ben bile çok ağrı çekmediğime göre anlayın artık ..

selam hanımlar 4 sefer klomen ve 3 sefer ovitrelleden sonra rahim filmi çekilmek farz oldu artık.özel bir hastaneyle konuştum rahim filmi için 600 tl istediler bende devlette çektirmeye karar verdim umarım doğru bir karardır.benim merak ettiğim konu ise rahim filminden önce başka testler ya da kontroller yapılıyor mu?gerçi pazartesi günü gidip doktorla görüşeceğim ama ön bilgi almak istedim.bir de konya da tavsiye edeceğiniz bir kadın doğumcu var mı?bi doktorum ama yine de ikinci bir doktorunda görüşünü almak iyi olabilir diye düşünüyorum.umarım bu yaşadıklarımızın mükafatını bir gün kollarımız dolu olarak alırız rabbim yar ve yardıcımız olsun

özle boşuna para vermeyin anestezi gerek yok normal jinekolojik muayne acı öyle düşündüğünüz gibi değil cız cız edecek işlem 2 dk sürüyor ben ağlaya ağalay gittim birde şehir dışına gidiyorum dr dedi git elini yüzünü yıka gel bu ne hal girdim güle güle çıktım eşim eyvah çektiremedi demiş 1 dk sürdü size yemin ederim tıp fakültesinde çekildim allah dr binkere razı olsun

özle boşuna para vermeyin anestezi gerek yok normal jinekolojik muayne acı öyle düşündüğünüz gibi değil cız cız edecek işlem 2 dk sürüyor ben ağlaya ağalay gittim birde şehir dışına gidiyorum dr dedi git elini yüzünü yıka gel bu ne hal girdim güle güle çıktım eşim eyvah çektiremedi demiş 1 dk sürdü size yemin ederim tıp fakültesinde çekildim allah dr binkere razı olsun

sevgili hastanekorkağı,anesteziye gerek yok diye bende okuyorum sonuçta öyle canı çok tatlı birisi değilimdir ancak geçen akşam bi sitede okudum birisi anestesiz çektirmiş hastane de sonucunu özeldeki doktoruna göstermiş doktorda bu olmamış anestesizli çektir gel demiş kafam karıştı doğrusu o yuzden de anestezi konusunda kararsızım bana kalsa da gerek yok sadece gözümüzde büyütüyoruz gibime geliyor ya umarım yanılmıyorumdur:37:

Ben ilk sefer çok heyecanlanıp panik atağım coştuğu için çektirememiştim ama geçenlerde karar verdim ankara etlik zübeyde hanımda çektirmeye gittim doktor ve görevliler ilgili gerçekten hiç korkmadan yattım ama daha önce jinekolojik muayene hiç olmadım sadece ultrason çektirmiştim.o nedenle kendimi kastım biraz neyse ilaç verme aşamasınada dayandım
ama masadan kalktıktan 2 dakika sonra fenalaşıp bayıldım tansiyonum fırladı falan zaten filmide düzgün çekememişler o nedenle anestezili çektiricem eğer hamiş olmazsam bu arada yani siz siz olun anestezili çektirin

Son düzenleme:
sevgili hastanekorkağı,anesteziye gerek yok diye bende okuyorum sonuçta öyle canı çok tatlı birisi değilimdir ancak geçen akşam bi sitede okudum birisi anestesiz çektirmiş hastane de sonucunu özeldeki doktoruna göstermiş doktorda bu olmamış anestesizli çektir gel demiş kafam karıştı doğrusu o yuzden de anestezi konusunda kararsızım bana kalsa da gerek yok sadece gözümüzde büyütüyoruz gibime geliyor ya umarım yanılmıyorumdur:37:

evet kesinlikle gözümüzde büyütüyoruz benim canım çok tatlıdır , ama korktuğum gibi olmadı gerçekten allahım herkesinkini kolay geçirsin herkese emeklerinin karşılığını versin

evet kesinlikle gözümüzde büyütüyoruz benim canım çok tatlıdır , ama korktuğum gibi olmadı gerçekten allahım herkesinkini kolay geçirsin herkese emeklerinin karşılığını versin

onu bende duydum ansetezisiz çekildiğinde ilacın kanallardan geçişi sırasında heyecan ve stresten dolayı bazen ilaç kanal açık olduğu halde geçmeyebiliyormuş yani kanallar açıkken kapalı gibi görünebiliyormuş o nedenle anestezide gevşemiş olunacağından daha sağlıklı sonuç alınıyormuş

2004 te rahim filmi anestezi almadan cekildim ve cok zor gecti hastanelik oldum ve arkasindan hic tedavi gormedim...su an iki tupumde dis gebelikle gitti ..lutfen bu isi para harcayin ve iyi yerlerde yaptirin...

2004 te rahim filmi anestezi almadan cekildim ve cok zor gecti hastanelik oldum ve arkasindan hic tedavi gormedim...su an iki tupumde dis gebelikle gitti ..lutfen bu isi para harcayin ve iyi yerlerde yaptirin...

Geçmiş olsun canım. Başına gelenlere çok üzüldüm. Bu kadar ciddi sonuçları olacağını kimse tahmin edemez ki...

2004 yilinda Ilk filmi ceken dr bize sifaen tikaniklik vardi siviyla gecti dedi ve bunu elimize verdigi rapora yazmadi film cekilmesi cok zorlu gecti 15 dksonra gaz sancisi sikismayla bayildim.hastanede yattim heen film cektiler tamambir sey yok dediler ...yillar sonra 2009 da oncaasilama ve tup bebek denemesinden sonra kendiligimden hamile kaldimve dis gebelik tupun biri uctu...meger bu filmcekilirkenbu tarz durum yasayanlarin 15 gun sonra tekrar film cekilmesi ve kortizonla antibiyotik tedavisiyle tedavi yapilmasi gerekirmis bu yapilmadigi icin tupte olusan hasar tup bebek uygulamalarina engel olurmus...ve gercekten onemli bilincsiz yapilanuygulamada tupu gectim rahim bile patlayabiliyor...

arkadaşlar merhaba
ben bugün rahim filmi çektirdim.anestezi olmadan.doktor hiç acımıcak dedi.belki biraz adet sancısı gibi olur dedi.maşallah diyeyim onu bile hissetmedim 5 dk bişeydi.ben bumuymuş dedim:)okadar kolaydıki anlatamam.yalnız kızlar yaklaşık 2 saat sonra birazcık evde sancım oldu.basit bişe 10 dk falan dı.ama benim garibime giden şey şu oldu sağ gözümün arkasına bir ağrı saplandıki 2 dk kadar beynim çıkacak sandım.okadar kötüydüki bağırdım yani.sonra geçti şükür bunun filmle bir alakası olabilirmi ki.başına böyle bişey geçen varmı?

arkadaşlar merhaba
ben bugün rahim filmi çektirdim.anestezi olmadan.doktor hiç acımıcak dedi.belki biraz adet sancısı gibi olur dedi.maşallah diyeyim onu bile hissetmedim 5 dk bişeydi.ben bumuymuş dedim:)okadar kolaydıki anlatamam.yalnız kızlar yaklaşık 2 saat sonra birazcık evde sancım oldu.basit bişe 10 dk falan dı.ama benim garibime giden şey şu oldu sağ gözümün arkasına bir ağrı saplandıki 2 dk kadar beynim çıkacak sandım.okadar kötüydüki bağırdım yani.sonra geçti şükür bunun filmle bir alakası olabilirmi ki.başına böyle bişey geçen varmı?

Cok rahat gectiyse super hic tuplerinde problem yokmus ama dedigin gibi gozun arkasinda agri hic duymadim filmi ceken dr a sor mutlaka gecmis olsun. Hadi hayirlisi...

merhaba arkadaşlar bende film maduruyum sanırım.çok korkarak gitmiştim haliylede çok gergindim.ama ilacı verdiler ya sanki rahimim bağırsaklarım patlayıp yukarı fışkıracak sandım.çooook korkunçtu.allahtan çok uzun sürmüyor ama aması var işte.şimdiki aklım olsa anestezi yaptırırdım.

şimdide aşılama yaptırmam gerekiyor aynı acı çekicem psikolojisinden erteliyorum.korkumu nasıl yenicem onuda bilmiyorum

kızlar size birşey sormak istiyorum...
ben 2 sene önce hsg çektirdim ,fakat film çekildiken sonra bana bununla ilgili hiçbir rapor verilmedi.sadece tüplerin açık olduğunu gösteren röntgen filmi var elimde...dr.rapor yazmadı ve ben de o zaman bunu akıl edemedim :(
size rapor verildi mi??? şimdi bu raporu alma imkanım varmıdr??

çektirdğin hastaneye sorarsan sana bilgi verirler.ama benim bildiğim filmden doktorlar zaten anlıyor ve gerek kalmıyor.

ben avcılar medikanada yaptırdım kızlar,daha önce bir düşüğüm olmuştu..bebeğim olmadı uzun bir süre o nedenle çektirmiştim..dr anestezi önerdi,düşüğe benzer bir sancı olabilir demişti çekim esnasında...2006 da 120 liraya anestezili yaptırmıştım..hiç bir şey hissetmedim dolayısıyla...

arkadaşlar bende rahim filmi çektirdim.yaklaşık iki ay oldu.evet ağrılı bir işlem.normalde 5 dk sürüyor dediler.ama benim nerdeyse 15 dk. sürdü.oda iyi netice almak için 3 defa ilaç verdiler.ama dayanıyorsunuz.işlemden yarım saat önce iğne yapıyorlar.ama ben 1.5 saat sonra rahim filmi çektirdim.1 ay sonrada hamile kaldım.tabii önce allahın izniyle.rahim filminin çok faydası var.doktorum zaten filme baktıktan sonra sen hemen hamile kalırsın demişti.lütfen çetirmekten korkamyın.hatta hemen çektirin.ağrılı ama sonrasına değiyor.

bende cektırdım ceken doktor bırseyın farkına varmadı doktorum yurt dısında yasıyorum doktorumu degıstırdım hsgyı gosterdım baktı ınceledı ve dedıkı sag yumurtalıgım rahımden yukarda gorunuyor barız sekılde bızde gorduk esımle ama dedı doktor korkacak bısey yok ılacla onu ındırecegız dedı yanı kısaca rahım fılımı ve ıyı bır doktor sart.sekıl olarak soyle rahımın yanında asagıda yumurtalık olması gerekıyor normalı bu ama benım sol yumurtam asagıya bakarken sag yumurtam yukarı bakıyor benım gıbı olan varmı acaba ve boyle olup bebegı olan varmı:97::97:

kızlar merhaba aranızda Histeroskopi yaptıran varmı benimde rahimde çok küçük bi perde varmış o alınacak zaten tüp bebek tedavisi ile hamile kamlıştım ve bebeğimın 8 haftalıkken kalbi durdu dr bunu gerekli gördü bakalım başıma neler gelecek merakla bekliyorum

Back