• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

yeni C kollu bilgisayarlı rötgen cihazı varmı diye öğrenin.İnşallah vardır Radyomarda bu aletle çekiyorlar...:70:

Evet rodyomar için çok iyi şeyler söylenmiş bende çok gitmek istememe ragmen uzak oldugu için koşuyolu görüntüleme merkezine gittim geçen ay 400tl aldılar anestezisiz skopi cihazıda yoktu.... normal hsg film çekildi sadece

skopi cihazı ne
onu mu sormalıyız var mı diye?
nasıldı çok acı yaşadın mı?

bu filmi bende çektirdim çok berbat bişi birdaha gerekirse çektirmem hemen anestezili çektiririm valla normalde çok dayanıklıyımdır..ama bu film çok farklıymış

Canım bildiğim kadarıyla yok ama ben 12 saat yol çektim sırf oraya gitmek için.

Zeynepcim 330 tlye çekindim ben.İnan psikolojinin bozulmasından yada acı çekmekten iyidir diye düşünüyorum..yani tabi sen bilirsin başka yerlerde ne kadar ağrı oluyor onu bilmiyorum ama ben radyomardan çok memnun kaldım ve memnun kalmayanda yok gibii.Yinede sen bilirsin canım ama şunuda düşün yarın bir gün bizden tekrar rahim filmi istediklerinde ben korkmadan tekrar gider çektirirdim ama acı çekmiş olsaydım zannetmiyorum ki gideyim.Bunları düşünüp öyle karar ver...Allah yardımcın olsun...:70:

merhaba aslında ben 2007 yılında çektirmiştim ama şuan gittiğim doktor yeniden istedi filmi bende salı günü çektirecem inş. bi sorun çıkmaz eski filmimde sağ tüpüm kapalı çıkmıştı yeniden tedaviye başladım herşey sil baştan hakkımda hayırlısını versin RABBİM

merhaba aslında ben 2007 yılında çektirmiştim ama şuan gittiğim doktor yeniden istedi filmi bende salı günü çektirecem inş. bi sorun çıkmaz eski filmimde sağ tüpüm kapalı çıkmıştı yeniden tedaviye başladım herşey sil baştan hakkımda hayırlısını versin RABBİM

Rabbim şifanı versin inşallah ve hayırlısıyla bebeğin kucağına gelsin kardeşim.Umarım hayırlısı olur hakkında..ç.:70::nazar:

Tatlı anne adayları tekrar merhaba, benim yaptırdığım yere çok takılı kalmayın, radyomarmış, ottomarmış adı sanı önemli değil,artık bir çok hastahane ve labratuvarda bu iş ağrısız yapılıyor, sağlık çok çabuk gelişen bir sektör, gönlünüz rahat olsum, büyük üniversite hastanelerine,iyi labratuvarlara sorun varsa oralarda gidin, kendi doktorunuz yapabiliyorsa buda iyi bir şey.Her şehirde bu işi canınızı acıtmadan yapacak bir yerleri rahatlıkla bulabilirsiniz.Doktorunuzdan tavsiye isteyin.Bende bu yazıları ne umutlarla kaç kez okumuştum.Hepiniz bebeklerinize kavuşacaksınız, hem de çok beklemeden inşallah, ben buna inanıyorum, sizde dua edin ve inanın.kendinizide çok helak etmeyin bu ağrıydı acıydı konusunda,bahsettiğimiz uygulama 5 dk. bile sürmüyor.

Tatlım bende de pasif haşimato var:))ama bunun bir şeylere çokta engel olacağını sanmam, annemde de guatr var 2 kardeşiz.Rahim filmini sakın erteleme, evet bende tüpler açık çıktı ama sonra anladım ki ufak tefek bir tıkanıklık vardıysada verilen sıvı ile bu tıkanıklık geçmiş.Dediğim gibi rahim filminden hiç ama hiç korkma, zerre canın acırsa , gel burda bana istediğini söyle:))Sonuçta tüm testlerini yaptırdıktan sonra en son rahim filmi mutlaka çekilmeli.Ancak 20 li yaşların başındaysan, ben beklerim denerim sorun değil diyorsan, tabiki sen bilirsin.Buarada ben hamileliğimin 6. ayındada haşimatomu kontrol için endokronolojiye gittim, malum hamilelik tetikler demişlerdi, hiç bir şey çıkmadı, onuda söliyim:))

canım yaaaaaaaaa nasıl ümitlendim sağol canım inş. benimde umudum var bu ay olmazsa belki de çektiririm ki ben çok şanslıyım fiyat konusundada anestezili 200 dedi dr. hemde kendi çekecek çokda sevdim dr.umu bende erkek dr.ların acımasız olmadığını aksine daha kibar ve anlayışlı olduğunu düşünüyorum... inşalllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh Allahım tez zamanda verir bebeklerimizi....

merhabalar, ben de rahim filmi çektirmeden önce tabiri caizse çok ürkmüştüm..çünkü zamanında daha genç kızken bir tanıdığım bana bu işlemi öyle bir anlatmıştı ki... şimdi ise rahim filmi çektirecek olanları bu yüzden çok iyi anlıyorum..sakın gözünüzü korkutmayın.ben geçen mayıs ayında anestezili olarak çektirdim.işlemi kendi doktorum yaptı.anestezi derken sadece koluma bir serum taktılar ve lokal anestezi yaptılar.yani her şeyin bilincindeydim ve gözlerim açıktı.canım da yanmadı.bu yüzden sakın korkmayın..hepinize şimdiden geçmiş olsun..

en sonunda çektirebildim 2 . kez rahim filmimi ne lokal ne genel anesteziye gerek kalmadan hiçbir ağrı duymadan çektim 1.filmimde sağ tüpüm kapalıydı bunda ise ikisi birden açık çıktı çok şükür arkadaşlar gittiğim yerden çok memnun kaldım herkese orayı tavsiye edebilirim

Arkadaşlar ben de dün çektirdim filmimi. Okmeydanı devlet hastanesinde çekildi. Radyolog ve hemşireler çok hassas davrandılar. Gittiğimde korkudan bayılmak üzereydim ama hiç canım yanmadı. Sadece hafif bir adet sancısı gibi bir şey giriyor o da 10sn. Hiç korkmayın bence. Kuş gibi hafifledim vallahi. İnşallah sonucu iyi çıkar.

Arkadaşlar ben de dün çektirdim filmimi. Okmeydanı devlet hastanesinde çekildi. Radyolog ve hemşireler çok hassas davrandılar. Gittiğimde korkudan bayılmak üzereydim ama hiç canım yanmadı. Sadece hafif bir adet sancısı gibi bir şey giriyor o da 10sn. Hiç korkmayın bence. Kuş gibi hafifledim vallahi. İnşallah sonucu iyi çıkar.

geçmiş olsun canım..inşallah bir sorun yoktur..ne güzel kafan rahatladı. darısı başımıza..bende çektiricem adetimi bekliyorum..bugün 12. gün oldu hala yok..belirtilerim de değişti psikolojim yüzünden..hiç kahverengi akıntım olmazdı mesela..oda oldu dün..ama hala gelen kırmızı yok. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin...

geçmiş olsun canım..inşallah bir sorun yoktur..ne güzel kafan rahatladı. darısı başımıza..bende çektiricem adetimi bekliyorum..bugün 12. gün oldu hala yok..belirtilerim de değişti psikolojim yüzünden..hiç kahverengi akıntım olmazdı mesela..oda oldu dün..ama hala gelen kırmızı yok. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin...

Canım başımıza ne gelirse hep bu stresten geliyor zaten. Rahat olsak hormonlarımız da rahatlayacak adetlerimiz de. Ama çok zor işte. Kafamızdan atamıyoruz.

ben ankarada rıdvan ege de çektirdim bide ankara eğitim ve araştırma hastanesinde ankara hastanesindeki iyidi hiç bi sorun çıkmadı kas gevşetici önerdi oradaki teknisyen ha bide3 rahat bırakacakmışın kendini ben bırakamadım ama iyiydi arkadaşım büyük doğumda çektirdi oda memnundu

[COLOR="#008080"]bana doktorum devlet hastanesinde çekilmio özel bi hastaneye gitmen gerek dedi arkadaşlar bi bilgisi olan varmı...[/COLOR]

arkadaşlar ben istanbul güneşli medicine hospıtal de çektirdim.fiyatıda uygundu.120 tl di sanırım.çok korkarak gitmiştim ama boşuna o kadar endişelenmişim.her ay yaşadığımız adet sancısından farklı bir şey değildi..çok şükür tüplerimde açık çıktı.darısı tüm çektirmek isteyenlerin başına.

Ben okmeydanı ssk'da çektirdim. Büyük devlet hastanelerinde vardır. Bence özel ama küçük olan kliniklerden daha güvenli. Ameliyathane tarzı bir ortamda tamamen hijyenik bir şekilde çektiler. Radyolog ve hemşireler de çok ilgili ve hassas davrandılar.

Son düzenleme:
bnim film gelecek aya kaldı.sağ kasığımda enfeksiyon varmış..böyle bir dönemde çekmiyelim önce enfeksiyondan kurtul dedi..anestezi ile 200 tl ye çekeceklermiş..

bir yakınım istanbulda özelbir yerde 200 tl karşılığında ağrısız rahim filmi çektirdi.dün konuştuk ağrısızdı çok rahat olduğunu söyledi. ilgilenenler için yerini telefonunu öğrenebilirim..:kkk:

Back