• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

bende bugun tepecikte çektirdim,ilç öyle canımı yakmadı ama rahime koyduğu alet çok canımı yaktım,kendimi hazırlayıp gitmiştim ama o acıyı duyunca çok kastım,ağladım,çok şükür temiz çıktı ,bana bir hafta ilişki yok dedi sizede öylemi söylediler

bende bugun tepecikte çektirdim,ilç öyle canımı yakmadı ama rahime koyduğu alet çok canımı yaktım,kendimi hazırlayıp gitmiştim ama o acıyı duyunca çok kastım,ağladım,çok şükür temiz çıktı ,bana bir hafta ilişki yok dedi sizede öylemi söylediler

mrb 35_oz tepecık neresii ohh sukur sen kurtuldunn sıra bızdee:(((

yok anestezili değil,herşey canlı canlı,zaten 5 dk için uyumaya gerek yok bence,evet canım içine verdiği iaç bile okadar acıtmıyor,o aleti döndürüyor filan o bayağı ağrılı oluyor ama katlanıyorsun,

Son düzenleme:
siteden bir arkadaş bana özeldenmesaj yazdı. ankarada lokman lekimi önerdi. ama ankarada iki tane varmış sanırım. hangisi acaba. aneztesili değilmi ? bide ücret ne kadardır ben özelden mesaj atamıyomuşum yeni üyeyim mesaj sayısı 100 olmalıymış.

siteden bir arkadaş bana özeldenmesaj yazdı. ankarada lokman lekimi önerdi. ama ankarada iki tane varmış sanırım. hangisi acaba. aneztesili değilmi ? bide ücret ne kadardır ben özelden mesaj atamıyomuşum yeni üyeyim mesaj sayısı 100 olmalıymış.

mrbb bende ankaradayım.zekaı tahır brakta cektırcem ama bayramdan sonra ya kaldı artık ne zamn gıttınde arızalı dedıler.zaten ordada anestesısız yapıyolarmış...:((ben sordum doktor 5 dkkalık bısı korkma falan fılan dedı.spekulum gırınce aggrı oluyormuss.bence cok 500 tlde resmen soygunculukk...bende arastırdım ama genelde 400 500 bı gozu karalık yapap gırcem bakalım cektırrısem.5 dkk ıcın 500 tl dakıkası 100 tl gelıyoo:((((

çevre-en mrb

ben etlık lokman hekımı aradım sgk anlasması varmıs 50 tl muayene ucretı 75 tlde hsg cekımı yapıyorlarmıs.anestezılımı dedım kadın doguma bagaldı ama sanrıım gec oldugu ıcın acmadıalr benyıne ararım ayrın.sende bı haber alırsan yazarmsın hoscakall

ya kusura bakma rahatsız ettım senı sanırım ...

ben bu yazıyı yazdımkı send e arıyosun sanada bı faydam dokunsun dıye bılgı alısverısı yaparıuz maksadıyla hata ettım :(( ama sen musaıt dglım sonra yazarım dıye bı mesaj bıle yazmıyosun...

yazanda kabahatt.yanı bende !!

mrb cansu_26

kusura bakma sana cevap yazamadım. pc açıktı ve ben acilen toplantıya çıktım.

canım ya ilgin ve cevapların için çok teşekkür ederim sakın yanlış anlama. seni üzmüşsem özür dilerim.

ben bu ay hsg filmi çektiremedim. Diğer aya kaldı. inşallah buna da gerek kalmaz. pazar günü incir kürüne başladım.

ben bu ay hsg filmi çektiremedim. Diğer aya kaldı. inşallah buna da gerek kalmaz. pazar günü incir kürüne başladım.

merhaba canımm... insss incir kürü işe yarar ve gerek kalmaz hsg ye...

bende cektırıcem. uzun zamandır buraya bakıyorum ama yazmak sımdıye kısmet oldu.. bayram dolayısıyla bu ay cektıremıyorum 12.aya kesin... tabı bu ay ki adetım gelmeye baslarsa...

merhaba canımm... insss incir kürü işe yarar ve gerek kalmaz hsg ye...

bende cektırıcem. uzun zamandır buraya bakıyorum ama yazmak sımdıye kısmet oldu.. bayram dolayısıyla bu ay cektıremıyorum 12.aya kesin... tabı bu ay ki adetım gelmeye baslarsa...

mrb menbeta ınsallahh gerek kalmaz sanada bzıede

ne kadardır bebıs ıstıyosunuz

Back