- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #1.581
ilaçlı çektirirseniz ağrısı yok. ben daha yeni çektirdim 330 tl. ye rodyomarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilaçlı çektirirseniz ağrısı yok. ben daha yeni çektirdim 330 tl. ye rodyomarda
bende bugun tepecikte çektirdim,ilç öyle canımı yakmadı ama rahime koyduğu alet çok canımı yaktım,kendimi hazırlayıp gitmiştim ama o acıyı duyunca çok kastım,ağladım,çok şükür temiz çıktı ,bana bir hafta ilişki yok dedi sizede öylemi söylediler
izmirde ,ege kadın doğum hastanesi
evet orası devlet hastanesi,ama çok kısa bir işlem,5 dk kadar sürüyor,
siteden bir arkadaş bana özeldenmesaj yazdı. ankarada lokman lekimi önerdi. ama ankarada iki tane varmış sanırım. hangisi acaba. aneztesili değilmi ? bide ücret ne kadardır ben özelden mesaj atamıyomuşum yeni üyeyim mesaj sayısı 100 olmalıymış.
siteden bir arkadaş bana özeldenmesaj yazdı. ankarada lokman lekimi önerdi. ama ankarada iki tane varmış sanırım. hangisi acaba. aneztesili değilmi ? bide ücret ne kadardır ben özelden mesaj atamıyomuşum yeni üyeyim mesaj sayısı 100 olmalıymış.
mrb cansu_26
kusura bakma sana cevap yazamadım. pc açıktı ve ben acilen toplantıya çıktım.
canım ya ilgin ve cevapların için çok teşekkür ederim sakın yanlış anlama. seni üzmüşsem özür dilerim.
ben bu ay hsg filmi çektiremedim. Diğer aya kaldı. inşallah buna da gerek kalmaz. pazar günü incir kürüne başladım.
merhaba canımm... insss incir kürü işe yarar ve gerek kalmaz hsg ye...
bende cektırıcem. uzun zamandır buraya bakıyorum ama yazmak sımdıye kısmet oldu.. bayram dolayısıyla bu ay cektıremıyorum 12.aya kesin... tabı bu ay ki adetım gelmeye baslarsa...