• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

kızlar merhaba aranızda Histeroskopi yaptıran varmı benimde rahimde çok küçük bi perde varmış o alınacak zaten tüp bebek tedavisi ile hamile kamlıştım ve bebeğimın 8 haftalıkken kalbi durdu dr bunu gerekli gördü bakalım başıma neler gelecek merakla bekliyorum

cnm mrb geçmişolsun ben yaptırdım aneztezi ile yapıyorlardı ben istemedim herşeyi duymak istiyorum dedim yinede aneztezi doktoru başımdaydı korkarsam bayıltacaktı dayanılmayacak bişey yok rahime kamera ile bakıyorlar herşeyi birebir gördüm kolay gelsin

selam kızlar bugün rahim filmi çektirmeye gidiyorum umarım korktuğum gibi olmaz 2 gündür tedradox diye bi ilaç içiyorum doktor vermişti.tanıdık bir röntgen teknisyeni vardı o olacak çekimde bilmiyorum ya içim bi garip ya sanırım heyecan yaptım anestezi konusunda kararsızım.kararımı hastaneye gidince vereceğim.rabbim hakkımızda hayırlısını versin hastaneden çıkınca sizi bilgilendiririm taze taze

10 ağustosta çektirdim. Şöyle söylemeliyimki eğer biraz tıkanıklık varsa canınız çok yanıyor hemde çok.
Çünkü rahme sıkılan sıvı küçük yapışıklıkları hemen açıyor. Benim sol tarafımda vardı açıldı ve hemen ertesi ay
çok şükürki hamile kaldım. Herkes sinek ısırığı gibi diyordu ama benimki resmen at tepmesi gibiydi :D

ewet tatlım benim hormon tahlillerim yapıldı ve malesef fsh yüksek çıktı bı demekki yumurtlamayı tetikleyen hormon yüksek olunca bebeğimin olma ihtimali normal yolla direk % 5 in altına düşüyor... yani yumurtlama rezervim azalmış.... anlıyacağın...a.s.

ya benım ılk tup bebek denemem olacak fsh oldukca yuksek cıktı sımdı dr. rahim filmi istiyor adet dönemini beklıyorum cekılmek ıcın adet sancım pek olmuyor ama yorumları okudum canım cok yanar gıbı dusunuyorum sızın nasıl oldu cok yıl gectı gercı uzerındenn ama smdı arastırıyorum.. Yardımcı olunnn bana :((( cok tırsıııoruuummmmmmm :43:

Çok uzun zamandır buradaki yorumları okuyordum ve nihayet kararımı verip bugün biraz önce rahim filmimi çektirdim:16:FINDIKZADE ''RADYOMAR'' da çektirdim.eğer maddi imkanlarınız buna yetiyorsa 330tl lütfen başka biryer düşünmeyin gönül rahatlığı ile gidin.Doktorlar insanları çok rahatlatıyorlar normal bir kadın doğumcuda kontrol olabiliyorsanız bu yeterli işlemler çok basit oraya gayet ince bir alet yerleştiriyorlar jel sürerek,istersen kendinde yerleştirebilirsin ki ben öyle yaptım:17: sonra sen ne zaman rahat olursan oradan sıvı gönderiyorlar ve rahimden geçiyor işlem saniyelik birşey sakıın korkmayın ben o kadar çok korkarımki hastahane ortamlarından iğneden ama bakın allahın izni ile kurtuldum çok mutluyum darısı başınıza inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalabiliriz:49:.Arkadaşlar bir sorum olacak ben rahim filmini kendim çektirmek istedim ileride tüp bebek yaptırmaya karar verirsek bu film geçerli olurmu? tekrardan isterlermi acaba?Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Çok uzun zamandır buradaki yorumları okuyordum ve nihayet kararımı verip bugün biraz önce rahim filmimi çektirdim:16:FINDIKZADE ''RADYOMAR'' da çektirdim.eğer maddi imkanlarınız buna yetiyorsa 330tl lütfen başka biryer düşünmeyin gönül rahatlığı ile gidin.Doktorlar insanları çok rahatlatıyorlar normal bir kadın doğumcuda kontrol olabiliyorsanız bu yeterli işlemler çok basit oraya gayet ince bir alet yerleştiriyorlar jel sürerek,istersen kendinde yerleştirebilirsin ki ben öyle yaptım:17: sonra sen ne zaman rahat olursan oradan sıvı gönderiyorlar ve rahimden geçiyor işlem saniyelik birşey sakıın korkmayın ben o kadar çok korkarımki hastahane ortamlarından iğneden ama bakın allahın izni ile kurtuldum çok mutluyum darısı başınıza inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalabiliriz:49:.Arkadaşlar bir sorum olacak ben rahim filmini kendim çektirmek istedim ileride tüp bebek yaptırmaya karar verirsek bu film geçerli olurmu? tekrardan isterlermi acaba?Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

merhaba bende radyomarda çektirdim çok memnun kaldım iyi bir ekip var insanı rahatlatan ve hiç ağrı duymuyorsun herkese tavsiye ederim cnm bence geçerli olur filmin peki tüplerin açıkmı çıktı

mrb kızlar bende bugün rahim filmimi çektirdim 4 aydır erteliyordum hiç korkulacak bişey yokmuş. araştırdım radyomara gittim çok iyi ilgilendiler sağolsunlar gerçekten hiç acımıyor:)

merhaba bende bugün çektirdim ilaç tüplerimden geçerken şiddetli bi adet sancısı çektim.tüplerim açık ama rahmimin arkasını göremedi oysa dün vajinal ultrosonda rahmimin çok sağlıklı olduğu hiç bir sorun olmadığı,ideal bir rahmimin olduğu söylenmişti.rahmin arkasını göremediği için 2 kere yaptı 1 de tüplere gidecek kadar verdi canımın biraz acıdığı kısım buydu 2 de rahmi bi daha görebilmek için sadece rahme kadar verdi.sonuç perşembe belli olacak.tüplerim açık olduğu için sevindim ama inşallah rahmimdeki sorun bi engel değildir.gerekirse bi daha çektiririm yeter ki biran önce hamile kalabileyim.size tavsiyem herkesin korkmadan çektirmesi madem çocuk istiyoruz buna katlanacağız,sonuçta doğum yapmak bundan daha kolay olmayacak.
benden önce cektiren kadının canı hiç acımadı çünkü onun 2 tüpüde tıkalı çıktı.daha öne 5 yıl bebeği olmamış tüpleri tıkalıymış laparoskopi yaptırmış açılmış, sonra 2. aşılamada hamile kalmış.2003 yılında olmuş bu ama şimdi yeniden tıkanmış.

mrb kızlar bende bugün rahim filmimi çektirdim 4 aydır erteliyordum hiç korkulacak bişey yokmuş. araştırdım radyomara gittim çok iyi ilgilendiler sağolsunlar gerçekten hiç acımıyor:)

Seni doktormu yönlendirdi rahim filmi çektirmek için yoksa kendinmi gittin benim gibi:) tüp bebek mi düşünüyorsunuz?

Geçen Salı , İzmir ege doğumevinde rahim filmi çekildim.Ben de yaşadıklarımı paylaşmak isterim.
Forumda yorumları okuduktan sonra o kadar korktum ki akşam uyuyamadım. Hastanede ellerim buz gibi ve titreyerek bekledim sıramı.
Sabah erken kahvaltımı yapıp 1 muskolin kas gevşetici 2 molit ağrı kesici aldım .hastanede reçete yazıp ilaç da veriyorlar. onları içseniz de etkisi 1 saatten once hissedilmediğinden etkili olmuyor bence . ben evde içtiğim ilaçla çok rahatladığımı belirtmeliyim. Doktorun verdiklerini de içtim.
sonra İdrar tahlilili veriyorsunuz gebelik testi için.( neden kandan bakmadıklarını anlamış degılım!)

benden önce giren bir bayanın 40 dk sürmüş ve biraz problem yaşamışlar. doktor çıkmak üzereydi ben girerken. sonra vazgeçti ve hemen hazırlanmamı istedi. masaya uzanır uzanmaz biraz ağrılı bir işlem olduğunu ekledi. ortam dehşet kasıyor insanı. hemşire bir önceki hastadan dolayı çok telaşlı... İşleme başlanılıyorken aletlerden dolayı ufak bir acıma oluyor. İlaç verilmeye başlanınca kasıklarda bir baskıda hissettim. çok su içersiniz tuvaletiniz gelir ya önun gibi. 3 film çekildi. hemşireye telaş yapmamasını iyi olduğumu bile söyledim. O kadar rahat geçti ki. İnanamadım. Masadan kalkarken kanamam vardı. Forumları iyi ki okumuşum yanımda pet getirmiştim. İşlem 5 dk sürmemiştir. Film sonuçuda iyi . kendimi kasmaktan dehşet yorulmuştum. sonra eve gidip uzandım. 2 gün kanama sürdü. hafif de ağrı. daha önce hiç rahimim ağrıdığını hissetmemiştim. şu anda nerede olduğunu, tüplerimi hissediyorum gibi geliyor.

hep en kötüyü düşünürüz. hep acıyacağını düşündüm bende. O kadar kötü değilmiş.

Bu konuda zaman ayırıp paylaşım yapan tüm arkadaşlara da teşekkür ederim. Yazılanları okuyarak korkum artsa da en azından bilinçli gittim oraya.
Anestezi mümkün olduğunda kaçılnılması gereken bir işlem. Aldığımız ilaçların uzun süre vucüdumuzdan atılmadığını ve kısa süre içinde hamile kalırsak bunun bebek üzerinde olumsuz etkileri olabileceğini unutmayalım. sanırım anne olmanın sorumlulukları simdiden başlıyor.

hepinize Allah gönlünüze göre versin.
Sağlıklı günler dilerim.

Seni doktormu yönlendirdi rahim filmi çektirmek için yoksa kendinmi gittin benim gibi:) tüp bebek mi düşünüyorsunuz?

mrb ben yumurta takibi yaptırdım bir kere büyüdü catladı ama döllenme olmadı doktrum rahim filminide görelim diyince araştırdım orayı önerdiler ben de çektirdim

Son düzenleme:

mrb beni doktorum yönlendirdi 1 kere yum.takibi yapıldım yumoşum çatladı ama döllenmedi birde filmini görelim diyince bende çektirdim hiç bir sorunum yok ama hayırlısı olsun

merhaba bende bugün çektirdim ilaç tüplerimden geçerken şiddetli bi adet sancısı çektim.tüplerim açık ama rahmimin arkasını göremedi oysa dün vajinal ultrosonda rahmimin çok sağlıklı olduğu hiç bir sorun olmadığı,ideal bir rahmimin olduğu söylenmişti.rahmin arkasını göremediği için 2 kere yaptı 1 de tüplere gidecek kadar verdi canımın biraz acıdığı kısım buydu 2 de rahmi bi daha görebilmek için sadece rahme kadar verdi.sonuç perşembe belli olacak.tüplerim açık olduğu için sevindim ama inşallah rahmimdeki sorun bi engel değildir.gerekirse bi daha çektiririm yeter ki biran önce hamile kalabileyim.size tavsiyem herkesin korkmadan çektirmesi madem çocuk istiyoruz buna katlanacağız,sonuçta doğum yapmak bundan daha kolay olmayacak.
benden önce cektiren kadının canı hiç acımadı çünkü onun 2 tüpüde tıkalı çıktı.daha öne 5 yıl bebeği olmamış tüpleri tıkalıymış laparoskopi yaptırmış açılmış, sonra 2. aşılamada hamile kalmış.2003 yılında olmuş bu ama şimdi yeniden tıkanmış.

çok şükür rahmimde bir problem yokmuş.rahmimin doğal yapısı gerideymiş.doktorlar hamile kalman için bir engel yok dedi.bu ay vücudumun ilacı atması için korunmamı söylediler.bir dahaki aya denemeye tekrar başlayın olmazsa 6 ay sonra gel dedi.

ben 15 aylık evliyim ve 7aydır bebek için uğraşıyoruz.Pco görüntüsü de var ben de adetlerim düzensiz.aralık ayında rahim filmi çektirmek istıyorum.İzmir'deyim ve doktorumun hastanesinde çektirmek istiyorum.Yeşilyurt Atatürk Araştırma Hastanesi.Burada çektiren var mı aranızda.Bİr de çektirenler anestezili mi çektirdiler öğrenebilir miyim?Ben anestezi istemıyorum da...

ege kadın doğum evinde rahim filmi ücretli mi acaba izmir li hanımlar biliyorlarsa yardımcı olabilirler mi? birde ege sağlık dediğinizle ege kadın doğum evi aynı yer mi?

selam kızlar bende uzun bir bekleyişten ve korkularımı yendikten sonra rahim filmi çektirmeye karar verdim.
pazar gününe randevu aldım doktor anestezi vermem dedi.2dklık bişey için anestezi alınmaz dedi.
ne yapalım içimi rahatlatmak için artık acısa da katlanıcam.
şimdi benim sorum şu benim pazar günü 10.günüm oluyor
o güne kadar ilişki olmamalımı.yada kaç gün önce olmamalı.
ve önerdiğiniz şeyler varmı ağrı kesici kas gevşetici gibi mesela.

Back