Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

canım merhaba ben bugün rahim filmi çekildim anestezi olmadı. kendim istemedim. film çekilmeden 15 dk önce bir tane apranax içtim. çekilme esnasında rahime soktukları alet biraz can yakıyor. benim aleti soktuktan sonra hemen ilaç vermedi çünkü ekran ters dönmüş onun için bi kaç dk acı vardı ama iyi bile oldu alıştım o acıya ama katlanılmıcak gibi değildi. ilacı verirken biraz bağırdım çünkü haliyle ağrı hissediliyor. eğer adet sancıların kuvvetli oluyorsa tanıdık bildik bi ağrı. sonuç olarak anestezisiz olması seni korkutmasın ilaç bittiği anda ağrı geçiyor. oda doktorunda dediği gibi 2 dk ya var ya yok.
bu arada bana filmden önce ilişkiye girmeyin dedi sanırım gebelik olma ihtimali olmasın diye (sonuçta erken yumurtlama falan olabilir) dendi. bugün 9. günüm oldugu halde reglim bittikten sonra hiç ilişkiye girmemiştik zaten. filmden sonrada iki gün girmememiz gerektiği söylendi. sonuç olarak tüplerim açık inşallah seninkilerde de problem yoktur. sadece biraz yapışıklık varmış ilacı verirken zorlandım dedi doktor belkide ağrım ondan oldu sen hiç olmaz bile belki. eve gelmeme yakın az adet sancısı gibi sancım oldu hemen ayaklarıma sıcak su torbası koydum geçti azıcıkta kanama oldu. 3 ay gebelik ihtimali yüksekmiş 3 ay sonunda olmassam tekrar gel dedi. hiç korkma şimdiden geçmiş olsun.

ayrıca bi tavsiyem daha olacak ağrıdan korkan arkadaşlar şimdiden ayaklarına beline sıcak uygulasınlar. anneciğim çok üşüttüğü bi dönemde çekilmişti o yüzden aşırı ağrısı olmuştu. bana kalırsa işlem esnasında değilde işlemden sonraki ağrıları yaşamamak için üşütmemek çok önemli.

ayy canımbenimm ağzına sağlık çok güzel açıklamışsın.önerilerini dikkate alıcam.inşallah temiz çıkarda çektiğimiz acıya değer.
umarım sende bu süreçte hamile kalırsın hemencecik.çokkk teşekkürr ederimm.

ben de teşekkür ederim inşallah sende bian önce yavruna kavuşursun. hayırlısı herşeyin.

Kızlar merhaba
Bende son reglimden sonra 8. gün çekildim ve öncesinde hiç ilişkiye girmedik sonrasındada benim damla damla da olsa 6-7 gün kanamam oldu o yüzden girmedik. Ben anestezi aldım uyandığımda hiçbişeyim yoktu hatta bu kadar ağrısızsa boşunamı bayıldım diye düşündüm doğrusu ama şu vajinayı açan aletten çok korkuyorum ya bise sanki ameliyat olcakmışım gibi birsürü insan girdi içeri narkoz almasam utancımdan bayılırdım heralde şansımı arttırmak için aşılama düşünüyorum ama o nasıl olcak bayılmadan hiç bilmiyorum tek korkum o alet adını unuttum şimdi:18:
Sizlere sormak istediğim şu;
Reglim bugün itibariyle 4 gün gecikti halbuki günü gününe oluyodum. Gebelik desem o da yok çünkü hiç belirtim yok testte yaptım hayalet çizgi gibi çıktı yani negatif ama regl belirtimde yok bazen olcakmışım gibi ağrım oluyo geçiyo halbuki o ağrım geldimi hemen reglimde gelirdi:44: Rahim filmi çektiren arkadaşlar sizlerde de gecikme oldu mu? Korkuyorum bi sorun olduda ondan gelmiyo diye

kızlar selam
bende bayramdan sonra çektireceğim bir aksilik çıkmazsa filmi ama birşey soracağım adet bitiminden kaç gün sonra çektirilirse daha iyi sonuç veriri bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi :))

kızlar selam
bende bayramdan sonra çektireceğim bir aksilik çıkmazsa filmi ama birşey soracağım adet bitiminden kaç gün sonra çektirilirse daha iyi sonuç veriri bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi :))

merhaba ben adetimin 8. gününde çekilmiştim. genelde 4-5 gün sürüyor adetim.. adet kesildikten ve yumurtlama dönemine girilmeden önce çekilmesi gerek.. buna da en iyi sizi tanıyan doktor karar verebilir bence.. bazen yumurtlama dönemi olabiliyor ve film çekildiği için o ay korunma gerekebiliyor diye biliyorum ben.. benim doktor bana filmi çekti ve ben klomene de başlamıştım 5. günümde.. korunmadan çalışmalara devam ettik.. ama nasip işte yine adet oldum..

merhaba canım yazdıklarını okuyunca kendimdende çok şey buldum.Sende tıpkı benim gibi spekulumdan korkuyorsun sanırım.Bende o alet yüzünden muayene olmaya giderken bile stres yapa yapa gidiyorum.Bende doktorumun tavsiyesi ile süreci hızlandırmak için aşılama tedavisine başladım geçen ay fakat yumurta destekleyici olarak verdiği klomen yumurtalarımı 1-2 günde çok fazla büyüttü ve bu yuzden doktorum aşılama yapmaktan vazgeçti.Ben bu süreçte sürekli aşılamayı anestezi ile yapacaksınız dimi diye doktorumun başının etini yedim.Çünkü o aletten çokkk korkuyorum.Doktorumda 2-3 dakikalık işlem için anestezi uygulatamam diye direndi sürekli.Ama ikimizin dediğide olmadı ve tedavimi iptal etti.Bende yarın HSG filmi çektiricem.İlkini geçen sene çektirmiştim anestezi almadığım için çok canım yanmış ve çok paniklemiştim.O yuzden yarınki HSG de anestezi alıcam.İnşallah hiçbirşey hissetmem.Bu arada geçtiğimiz seneki rahim filminden sonra bendede gecikme olmuştu ve hatta adet olduğumda parça parça pıhtılar gelmişti ve soluğu acilde almıştım.Ama hsg sonrası normal demişti doktorum.İçini ferah tut:)))

Merhaba sedacım... Günde 2-3 kez regl ağrım tutuyo gelcek diyorum gelmiyo gerçekten çok stresliyim senin kaç gün gecikmişti benim bugün 4.gündü.
İşin garibi 3 tane idrar testi yaptım 1i negatif 2si çok açık pembeydi yani pozitif gibi ilk kez böyle çıktı umutlandım açıkçası keşke hamile olsam ama daha önce bi kimyasal gebeliğim olmuştu ondaki belirtilerin hiçbiri yok gebelikten şüphelenceğim bişe yok hayırlısı artık arkadaşım yoksa bi an önce gelsin hamileysemde hemen öğreneyim inşallah.
Evet spekulum mu ne haltsa ondan çok korkuyorum 1 kez takılmıştı diye hatırlıyorum ama eminde değilim bakamamıştım yenide evliydim tam birleşme bile yaşayamıyodum çok çok canım yanmıştı bi korku kaldı ultrasona bile zor alıştım yani ama aşılama için asla olmaz dedi dr hatta rahim filmindede ayıkken takcaktı aletleri çıngar çıkardım masada o yüzden aşılamaya kalmadan hemen hamile kalabilmeyi çok istiyorum ama olmazsada sabredicem kısa bi süre en azından. İnşallah benim yumoşlarda seninki gibi sorun çıkarmazlar çünkü 1 saatlik yola gidip gelcem sonu hüsran olmasın ve tutsun istiyorum inanki dayancak gücüm kalmadı.
Anestezi alınca hiçbişe anlamıyosun ama aletler falan hepsi bayılınca takılmalı uyandığında yatağındasın öncesinde serum takılırken duyduğun acı en fazlası yani uyandığımda ağrım sızım yoktu ağladım hatta ağrım yok tüplerim tıkalımı diye hemen kalktım wc ye gittim serumdan sıkışmıştım o zamanda acı ağrı olmadı kendim giyindim somrada eşimle yemeğe gittim çok çok hafif sızlama arada bi oluyodu o kadar tüplerde açıktı ama ilk gün kanla karışık pembe akıntım baya oldu uyandığımdada 1 karış kadar vardı giydirdikleri önlükte sonrada yaklaşık 1 hafta az az geldi ama ağrı acı hiç çekmedim çok şükür 100 tl bi fark vardı hiçte değmez 100 tl için canımı yakmaya gittim özel hastaneye 500 tl verdim belki fazla ama krallar gibi bakıldım özel banyolu oda açıldı 2 hasta bakıcı 1 dr.un hemşiresi, 2 röntgeni çekecek kişiler, 1 anestezi veren, 1 de dr.um toplandılar başıma sakinleştirdiler güler yüzlü davrandılar dr. biraz kızdı nazlanmama ama o söylenirken ben bayıldım bile:) inanki o strese değmez uyu uyan bitmiş olsun kendini kasarsan tıkalı gibi çıkma ihtimalide varmış hiç kıpırdamıcan bilmem ne çok zor bizim gibi tatlı canlılara göre değil.:18:

kızlar selam

Canım benim regl 3 gün yoğun geçer sonra az az 6 günde biter 7.gün banyo yaparım 8.gün çektirmiştim tamamen bitince normalide bu günlerde zaten 10.güne kadar falan sanırım çekiliyo regl iyice bitmiş olcakki regl kanın tüplerine kaçmasın ama regl bitiminide çok geçmicekki rahim aşağıdayken açıkken kolayca ve daha belirgin olarak çekilsin hemde ovulasyona çok yakın günler olmasın diye. Sende regline göre 7.-8.-9.günlerden birinde yaptırabilirsin.

bu ay rahim filmi çekildim adete 3 gün kala hafif lekelenmem oldu sonra kesildi 9 gündür tık yok ama hamile olduğumada inanmıyorum böyle yaşayanınız varmı paylaşın lütfen

Slm kızlar...Geçen sene çektirdiğim rahim filminde canım çok yandığı için ikincisinde sedasyon alarak çektirdim.Allahıma çok şükür bu sefer herşey yolunda gitti ve hiçbir tıkanıklık yada yapışıklık çıkmadı.Kendime geldiğimde herşey bitmişti.Gerçekten benim gibi çok korkan ve stres yapan kişiler kesinlikle sedasyon almalı.Doktorum gün aşırı ilişki önerdi.İnşallah önümüzdeki 3 aylık süre içinde bende hamişler arasına katılabilirim.Bebişlerimize bir an önce kavuşabilmek dileğiyle...

merhaba arkadaşlar bende sabah çektirdim hsg
sadece spekulumu yerleştirirken canım yandı .
eğer o alet canınızı yakmıyorsa hiç ama hiç korkmayın
içerrden yapılan işlemi duymuyorsunuz bile.

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım nisan ayında bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum 1.5 aylıkken karnımda bebeğimin gelişi durmuş. biz 3 ay korunduk ama 3-4 aydır korunmuyoz ama malesef hamile kalamıyorum. geçen ay doktora gittim ultrasonda yumurta rezervime baktı yumurtlama dönemindesin dedi. yani bu dönem hamile kalabilrmişim dedi. adetin 21. günü hormon testi istedi. onu yaptırdık progesteron 13.25 çıktı prolaktin yüksek 32.75 diğer hormonlar referans aralığında normal yani . ama malesef bu ay gene hamile kalamadım adetin 2-3 günü gene hormon değerlerim ölçüldü fsh lh ve e2 bunlarda normalmiş . doktor bana kürtajdan dolayı tüpler tıkanmış olabilir dedi hsg filmi çektirecekmişim nette araştırdım acılı bir işlemmiş ve korkuyorum...

canım bende sabah çektirdim inan bana hiç korkacak bişey değilmiş 5 dk sürüyor.bende okudukça korktum çok gergin gittim ama spekulumu taktıktan sonra hiç ama hiç acımıyor.
ben de burdaki arkadaşların tavsiyesiyle ağrı kesici aldım 1 saat önceden ve hastanede de iğne yapıldı ve hiç canım yanmadı.ben çok canı kıymetli biri olduğum halde canım hiç yanmadı.
sonrasındada ilacı verirkende kesinlikle acı duymadım.bence yaptır bir an önce ve rahatla.
hormonlarına gelince bence prolaktin azcık yüksek gibi.gerçi bu kadarken doktorlar müdahele etmiyor ama sen yinede bitkisel tedaviden faydalan.bi arkadaşım hayıt hapının hep dengede tuttuğunu söyledi kk da.

mrblar bende bayramdan sonra cektırcem...ve cok korkuyorum bu sedasyon dedgınız hap gıbı bısımı ...ahh ole bısı olsada ıcsem hıc acı duymasam..veya sakınlastırıcı kullanann varmı etkı ettımı yazarmsınızz...

Sedasyonla çok kısa süreli bir uyku durumuna geçiyorsun.Damar yolu açıp burdan bir ilaç veriyorlar.Anestezinin biraz daha hafifi diyebiliriz.Bende çok korkmama karşın öyle bir uyumuşum ki hiç bir şey hissetmedim.Uyandığımda herşey bitmişti:)

ben ankarada yaşıyorum gittiğim doktor egeradla anlaşmalı olduğunu hsg filmini orda çektirebileceğini söyledi. bana 500 tl kusuratı da var genel anestesiliymiş.bana çok pahalı geldi. ankara da genel anestesili hsg filmi çeken başka yer varmıdır acaba. genel anestelisiz ağrılıymış. zekai tahir burağa gittik cihaz arızalıymış.

mrbb bende ankaradayım.zekaı tahır brakta cektırcem ama bayramdan sonra ya kaldı artık ne zamn gıttınde arızalı dedıler.zaten ordada anestesısız yapıyolarmış...(ben sordum doktor 5 dkkalık bısı korkma falan fılan dedı.spekulum gırınce aggrı oluyormuss.bence cok 500 tlde resmen soygunculukk...bende arastırdım ama genelde 400 500 bı gozu karalık yapap gırcem bakalım cektırrısem.5 dkk ıcın 500 tl dakıkası 100 tl gelıyoo(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…