• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

bende gecen hafta doktora gittim.benden rahim filmi istedi şuan regliyim bitnce gidecegim...offf tarifsiz duygular içindeyim buradaki bazı yorumları okuyunca cok korkuyorum..sonra yine bir cesaret geliyor..Allah hepimize yardım etsin vallahi.. neler neler yapıyoruz kollarımız boş kalmasın inşallah:16:

Hiç korkulacak bir şey yok, kadınlar kendi kendilerine stres yapıyorlar, normal jinekolojik muayene ile aynı,hiç bir anestezi falan olmadan yaptırdım, hiç birşey farketmedim(özel ve iyi bir yerde yaptır ama radyotom gibi başka yerlerde vardırda aklıma bu geldi, bir sürü labr. var) , şimdi kızım 9 aylık oldu, hemen üzerine hamile kaldım, keşke daha önce çektirseymişim, 2,5 yıl beklemek gibi bir hata yaptım, salak kafam işte, hormon testi,sperm testi,yok yumurtlama tarihi,bir sürü doktor, burada bir sürü acayip yorum okuyup moral bozmalar.Çaren internet değil arkadaşım önce hemen bunu kes derim, doktorun senden bu filmi istediyse iyidir,ona güven,önce Allah'a güven tabi. Herşey kader , kısmet ama bu film ufak tefek sorunları ameliyatsız ilaçsız hallediyor, yani sadece bir test değil aynı zamanda bir tedavi.Hayırlısı olsun, hamile kalınca gel buraya:) bana da mutlaka mesaj at :34:

Bazı hastanelerde genel anastezi yapmıyorlarmış mutlaka genel anastezi isteyin derim çok zor birşey ben istemiştim.

ben film çekiminden değilde sonrasından korkuyorum ..arkadaş çektirdi fenalaşmış.ölüyorum sandım demişti..genel anestezinin bi zararı varmı peki..yani ikisinin arasında bi fark varmı ki tedavinin yanıt vermesi açısından..

Hiç korkulacak bir şey yok, kadınlar kendi kendilerine stres yapıyorlar, normal jinekolojik muayene ile aynı,hiç bir anestezi falan olmadan yaptırdım, hiç birşey farketmedim(özel ve iyi bir yerde yaptır ama radyotom gibi başka yerlerde vardırda aklıma bu geldi, bir sürü labr. var) , şimdi kızım 9 aylık oldu, hemen üzerine hamile kaldım, keşke daha önce çektirseymişim, 2,5 yıl beklemek gibi bir hata yaptım, salak kafam işte, hormon testi,sperm testi,yok yumurtlama tarihi,bir sürü doktor, burada bir sürü acayip yorum okuyup moral bozmalar.Çaren internet değil arkadaşım önce hemen bunu kes derim, doktorun senden bu filmi istediyse iyidir,ona güven,önce Allah'a güven tabi. Herşey kader , kısmet ama bu film ufak tefek sorunları ameliyatsız ilaçsız hallediyor, yani sadece bir test değil aynı zamanda bir tedavi.Hayırlısı olsun, hamile kalınca gel buraya:) bana da mutlaka mesaj at :34:

senin film sonucunda ne çıktı pekala tüpler tıkalı değilmiş heralde canım sağol nasıl ümit oluyorsunuz böyle mesajlarınızla bizde 9 aydır falan deniyoruz geçen ay giitim muayene oldum rahim filmini istemedim burada korktuğum için ama benim haşimato rahatsızlığım çıktı yani troidim az çalışıyormuş bu yüzdende bebiş tutunamayabilir dedi doktor şuan tedavi görüyorum 3 hafta sonra tekrar muayene edecek genel cerrah troidlerimi yani onun gidişatına göre bakıcam bakalım ama artık korkmuyorum hatta umut oldu benim için bu rahim filmi ama beklicem daha kadın doğum uzmanıda bana rahim filmine karar vermeden gelme dedi:63: ama şuanki tek dileğim inşallah hamile kalırım ve doktora sürpriz olur:16::16::16:

senin film sonucunda ne çıktı pekala tüpler tıkalı değilmiş heralde canım sağol nasıl ümit oluyorsunuz böyle mesajlarınızla bizde 9 aydır falan deniyoruz geçen ay giitim muayene oldum rahim filmini istemedim burada korktuğum için ama benim haşimato rahatsızlığım çıktı yani troidim az çalışıyormuş bu yüzdende bebiş tutunamayabilir dedi doktor şuan tedavi görüyorum 3 hafta sonra tekrar muayene edecek genel cerrah troidlerimi yani onun gidişatına göre bakıcam bakalım ama artık korkmuyorum hatta umut oldu benim için bu rahim filmi ama beklicem daha kadın doğum uzmanıda bana rahim filmine karar vermeden gelme dedi:63: ama şuanki tek dileğim inşallah hamile kalırım ve doktora sürpriz olur:16::16::16:

Tatlım bende de pasif haşimato var:))ama bunun bir şeylere çokta engel olacağını sanmam, annemde de guatr var 2 kardeşiz.Rahim filmini sakın erteleme, evet bende tüpler açık çıktı ama sonra anladım ki ufak tefek bir tıkanıklık vardıysada verilen sıvı ile bu tıkanıklık geçmiş.Dediğim gibi rahim filminden hiç ama hiç korkma, zerre canın acırsa , gel burda bana istediğini söyle:))Sonuçta tüm testlerini yaptırdıktan sonra en son rahim filmi mutlaka çekilmeli.Ancak 20 li yaşların başındaysan, ben beklerim denerim sorun değil diyorsan, tabiki sen bilirsin.Buarada ben hamileliğimin 6. ayındada haşimatomu kontrol için endokronolojiye gittim, malum hamilelik tetikler demişlerdi, hiç bir şey çıkmadı, onuda söliyim:))

Tatlım bende de pasif haşimato var:))ama bunun bir şeylere çokta engel olacağını sanmam, annemde de guatr var 2 kardeşiz.Rahim filmini sakın erteleme, evet bende tüpler açık çıktı ama sonra anladım ki ufak tefek bir tıkanıklık vardıysada verilen sıvı ile bu tıkanıklık geçmiş.Dediğim gibi rahim filminden hiç ama hiç korkma, zerre canın acırsa , gel burda bana istediğini söyle:))Sonuçta tüm testlerini yaptırdıktan sonra en son rahim filmi mutlaka çekilmeli.Ancak 20 li yaşların başındaysan, ben beklerim denerim sorun değil diyorsan, tabiki sen bilirsin.Buarada ben hamileliğimin 6. ayındada haşimatomu kontrol için endokronolojiye gittim, malum hamilelik tetikler demişlerdi, hiç bir şey çıkmadı, onuda söliyim:))

merhaba bende rahim filmi çektirecem sen nerde ve kaça çektirdin canım

ben çektireli 1 yıl olmadı Samsunda fakültede çektirdim...bir kaç dakikalık işlem bittikten sonra korktuğum için kendimden utandım...sanırım rahat olmanıza bağlı...ben film çektirmeden önce çok telaşlanmıştım çünkü kuzenim beni çok korkutmuştu (yaklaşık 10 yıl önce çektirdi ve çektiğim acıyı hala hatırlıyorum demişti) sanırım yanlış hatırlıyormuş:)))

kişinin ağrı eşiğine göre değişebilir ama ben çektirirken oradaki kimsenin canı yanmadı....çok abartılıyor böyle kolay ve kısa süren bir işlem için genel anestezi gereksizlik bence yapan hastaneler de işgüzarlıklarından yapıyorlar...gaaaaayet kolay ve acısız...eğer gerekliyse korkunuz yüzünden geciktirmeyin hiç...acı falan yok

merhaba bende rahim filmi çektirecem sen nerde ve kaça çektirdin canım

Ben fındıkzade radyotomda çektirdim canım, çok memnun kaldım, personel süperdi, rahatlatıyordu insanı hatta bayanın film çekmesini tercih edebiliyorsunuz, sana böyle bir seçenekte sunuyorlar.ben çektireli nerdeyse 19-20 ay oldu ama 200 küsür bir şeydi.internetten ağrısız rahim filmi diye ara, onlar bunun için bir sayfa açmış zaten, adresleri telefonları var, sor telefondan fiyatını.sadece rahim filmi çeken bir bölümleri vardı. Sonuçta bu film doğru çekilmezse tekrar çektirmek zorunda kalıyorsun, bunun için düzgün bir yerde çektirmek en iyisi.fiyatını sor hatta yapabiliyorsan pazarlık et derim.

bende katılıyorum arkadaşa bencede korkmayın.hiç ağrı hissetmeden 5 dakika süren bir işlem.öncesinde bir ağrı kesici iğne yaptılar bana sonra çekildim hiç ağrım olmadıı bencede bunun için genel anestezi almak gereksiz....bende ççekildim..şimdi 7 haftasındayım hamileliğimin...ayrıca ben istanbuulda özelde 250 milyona yaptırdıım...daha öncede yazdım bence ilk önce buna bakılmalı.çünkü tüpler kapalıysa ne kadar ilaç kullansanızda boşuna vakit kaybı ve ilaç yüklemesi...

Ben fındıkzade radyotomda çektirdim canım, çok memnun kaldım, personel süperdi, rahatlatıyordu insanı hatta bayanın film çekmesini tercih edebiliyorsunuz, sana böyle bir seçenekte sunuyorlar.ben çektireli nerdeyse 19-20 ay oldu ama 200 küsür bir şeydi.internetten ağrısız rahim filmi diye ara, onlar bunun için bir sayfa açmış zaten, adresleri telefonları var, sor telefondan fiyatını.sadece rahim filmi çeken bir bölümleri vardı. Sonuçta bu film doğru çekilmezse tekrar çektirmek zorunda kalıyorsun, bunun için düzgün bir yerde çektirmek en iyisi.fiyatını sor hatta yapabiliyorsan pazarlık et derim.

aynen bende radyomarda çekindim ve 0 acı .Hiç ağrı sızı hissetmedim.kesinlikle orayı tavsiye ediyorumm...:70:

benide doktor oraya yönlendirdi cnm bana fiyatı çok geldi bugün aradım 330 dediler kararsız kaldım ne yapsam diye

bu radyomar dediğiniz yer sadece istanbulda mı var
ankarada da var mı acaba?
ben de birkaç aya kadar çektireceğim çok duydum burayı
eğer ankarada varsa oraya gitmek isterim ben de

bende çektireceğim önümüzdeki hafta çarşamba günü.. ama Ankara'da hiçbiryeri bilmiyorum. doktorum bir görüntüleme merkezinde kendisinin bu işlemi yapacağını söyledi ama kararsız kaldım.. 400 tl fiyat verdi.. bilmiyorum bakalım nasıl olucak..

bu radyomar dediğiniz yer sadece istanbulda mı var
ankarada da var mı acaba?
ben de birkaç aya kadar çektireceğim çok duydum burayı
eğer ankarada varsa oraya gitmek isterim ben de

Canım bildiğim kadarıyla yok ama ben 12 saat yol çektim sırf oraya gitmek için.

benide doktor oraya yönlendirdi cnm bana fiyatı çok geldi bugün aradım 330 dediler kararsız kaldım ne yapsam diye

Zeynepcim 330 tlye çekindim ben.İnan psikolojinin bozulmasından yada acı çekmekten iyidir diye düşünüyorum..yani tabi sen bilirsin başka yerlerde ne kadar ağrı oluyor onu bilmiyorum ama ben radyomardan çok memnun kaldım ve memnun kalmayanda yok gibii.Yinede sen bilirsin canım ama şunuda düşün yarın bir gün bizden tekrar rahim filmi istediklerinde ben korkmadan tekrar gider çektirirdim ama acı çekmiş olsaydım zannetmiyorum ki gideyim.Bunları düşünüp öyle karar ver...Allah yardımcın olsun...:70:

radyomar iyi bir yer anlaşılan.. ama gitme imkanı olmayanlar için alternatifler de olmalı.. ben haftaya tecrübelerimi paylaşırım.. Ankara'da netten araştırma yaptığım kadarı ile ortalama fiyat 400 tl.. anestezi ile 500 tl..

ferdat istanbula gidemezsen bile orada yeni makineleri olan bir yer bulursan çok iyi geçeceğinden eminimmm...
makinaların yeni olduğunu nasıl anlıyoruz?
sormam mı gerek?
radyomar iyi bir yer anlaşılan.. ama gitme imkanı olmayanlar için alternatifler de olmalı.. ben haftaya tecrübelerimi paylaşırım.. Ankara'da netten araştırma yaptığım kadarı ile ortalama fiyat 400 tl.. anestezi ile 500 tl..

evet radyomarı herkes çok övüyor
istanbulda olsam oraya giderdim
ankara için hiç öneri yok maalesef
çektirdikten sonra deneyimini paylaşırsan sevinirim

Evet rodyomar için çok iyi şeyler söylenmiş bende çok gitmek istememe ragmen uzak oldugu için koşuyolu görüntüleme merkezine gittim geçen ay 400tl aldılar anestezisiz skopi cihazıda yoktu.... normal hsg film çekildi sadece

Back