• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

kısa süren bir işlem. ama ben ömrüm boyunca unutmayacağım. gerçi benim tubalardan biri tıkalıydı ilaçla onu açarken çok canım yanmıştı. fakat yine de anesteziyle yaptırmadığıma üzüldüm. tüp bebek için yumurta toplanıtırken sedasyon yapıldı, müthiş rahatlıktı. keşke hsg çektirirken de yaptırsaydım dedim. ama insan bilemiyor, herkesin canı farklı acıyor. kimisi hiç birşey hissetmiyor...

sen zekai tahir burakta mı yaptırdın bayan mıydı filmi çekenler?

bende bugün rahim filmi çektirdim.birkaç gün öncesinden zaten anestezili olmasına karar vermiştim iyikide karar vermişim ve iyiki anestezili yaptırmışım.ben
den önceki 4 bayanın çığlık seslerini duyunca birkez daha doğru karar verdiğimi anladım.tabi herkesin ağrı eşiği ve psikolojisi farklı.doktor ve hemşeriler gerekli pozisyonu verdirirken bir yandanda anesteziciler damar yolunu açıp ilacı veriyorlar ve gözünü açtığında herşey bitmiş oluyor.en güzeli bence.herkese geçmiş olsun...

Rahim filmimi narkoz alarak çektirdim.çokta memnun kaldım.acı cekmedim.benim söylemek istediğim asıl sonucasakın üzülmeyin.benim her iki tüpte kapalıydı ve açılma ihtimali yoktu.doktor karsıma gecip cocuğun olmaz dedi.suanda 2.5 aylık oğlum var.allahım ömür versin.hemen tüp bebek ysaptırdık.ilkinde tuttu.ümidinizi asla kaybetmeyin.ben evi bile terketmeyi düşündüm.eşime bunu yapamam dedim.umudunuzu kaybetmeyin.

merhaba bende dün hsg çektirdim. çektirmeden önce de çok okudum ordan burdan. kimisi çok acıyor yazmış kimisi hiç acımadı yazmış.sanırım değişiyo kişiden kişiye ben anestezi olmadan çektirdim. çok canım yandı. çok uzun sürmedi ama. sonrasında da ağrı devam etti. kanamam da oldu. ama tüplerim açıkmış çok şükür. gitmeden önce ağrı kesici içmeyi unutmayın. ben içtiğim halde bu kadar canım yandı içmesem ne olurdum bilmiyorum.

bende bugün çektirdim :50: dayanıklıyımdır ama çok bağırdım ben çok canım yandı ve ağrım var kanamamda var

çekerken konuşuyolardı sol tarafa gitmedi diye ama sonuçları yarın alıcam bakalım artık....bide yarın göbek bölgesinden üstten filim çekilecek dediler ama bu konuda bir bilginiz varmı?

bende bugün çektirdim :50: dayanıklıyımdır ama çok bağırdım ben çok canım yandı ve ağrım var kanamamda var

çekerken konuşuyolardı sol tarafa gitmedi diye ama sonuçları yarın alıcam bakalım artık....bide yarın göbek bölgesinden üstten filim çekilecek dediler ama bu konuda bir bilginiz varmı?

ertesi gün çekilen normal bir röntgen filmi.rahim filmi sırasında verilen sıvının karın boşluğuna gidip gidilmediğine bakıyorlar .onda herhangi bir sorun yok.geçmiş olsun umarım herşey yolundadır.

selamünaleyküm ben 15 ağustos ta anestezili hsg çektirdim.3 yıldır evliyim ve gebelik oluşmuyor tüm tahlillaerim ve hsg sonucum temiz. benim gibi olup hsg filminden sonra geb kalan varmı?

kızlar rahim filmi adetin 6-10. günleri arasında çekiliyormuş, peki o dönemde ilişkide bulunulmamış olma şartı diye bişey var mı?

Hayır canım öyle bi şey yok. Bende çektireli çok olmadı. Bu soruyu bende doktoruma sordum yok öyle bir şey dedi. Öncesinde veya sonrasında ilişkide bulunulabilir. Hatta özellikle sonrasında bulunmaya çalışın dedi.

bende rahim filmi cektirdim ve doktorumun soyledigi gibi herkes rahim filmi cekemez agrisinin az olmasi hekime bagli tamam agri yasiyorsunuz ama aman aman katlanilmayacak gibi degil benim dr iyi isinin ehliydi ben yaptim once agri kesici igne yaptilar yarim saat sonrada soylenilen kadar zor olmayan bir islemdi internete burda okadar okumustumki korkudan yapmamayi bile dusundum yapmak dr degil benim fikrimdi en azindan sorunumun olup olmadigini bilmem icin iyi bir olaydi masADAyken dr soruyorum hamile kalma sansim yukseliyor bunu yapinca dimi diye evet yuzde 40 dedi ve burda okudugum kadariyla herkes ikinci ayinda hamile kaliyordu esininde sorunu yoksa eger ve bende ayni sekilde filimde iki ay sonra gebe kaldim :D simdi 5.haftami bitirdim cok guzel bir duygu herkese nasip eder allahim insallahhhh

Hayır canım öyle bi şey yok. Bende çektireli çok olmadı. Bu soruyu bende doktoruma sordum yok öyle bir şey dedi. Öncesinde veya sonrasında ilişkide bulunulabilir. Hatta özellikle sonrasında bulunmaya çalışın dedi.
Sağol canım cevapladığın için..
bende rahim filmi cektirdim ve doktorumun soyledigi gibi herkes rahim filmi cekemez agrisinin az olmasi hekime bagli tamam agri yasiyorsunuz ama aman aman katlanilmayacak gibi degil benim dr iyi isinin ehliydi ben yaptim once agri kesici igne yaptilar yarim saat sonrada soylenilen kadar zor olmayan bir islemdi internete burda okadar okumustumki korkudan yapmamayi bile dusundum yapmak dr degil benim fikrimdi en azindan sorunumun olup olmadigini bilmem icin iyi bir olaydi masADAyken dr soruyorum hamile kalma sansim yukseliyor bunu yapinca dimi diye evet yuzde 40 dedi ve burda okudugum kadariyla herkes ikinci ayinda hamile kaliyordu esininde sorunu yoksa eger ve bende ayni sekilde filimde iki ay sonra gebe kaldim :D simdi 5.haftami bitirdim cok guzel bir duygu herkese nasip eder allahim insallahhhh

Canım sana da hayırlı uğurlu olsun,tebrik ederim.Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah.Ben de bi yarın ya da sonraki gün çektirmeye çalışıcam.Peki başka bir şartı var mı?İnternetten araştırdım ama hiçbişey yok gibi sadece gebelik şüphesi olmasın diye 6-10. günde yaptırın diyor..Mesela sabah aç karnımıza vs.. gibi şartları var mı??

kızlar kesinlikle rahim filmi için fındıkzade radyotom radyomar diyorum başka da bişey demiyorum şiddetle tavsiye ağrısız sızısız ben çok memnun kaldm korkutmuşlardı ama kısacık sürdü ve bana bitti dedğinde inanamadım çnkü nezmn başlıycak diye sorcaktım artık düşünün siz....

kızlar kesinlikle rahim filmi için fındıkzade radyotom radyomar diyorum başka da bişey demiyorum şiddetle tavsiye ağrısız sızısız ben çok memnun kaldm korkutmuşlardı ama kısacık sürdü ve bana bitti dedğinde inanamadım çnkü nezmn başlıycak diye sorcaktım artık düşünün siz....

banada doktorum fındıkzadede çektirmemi önerdi acı çekmemek için henüz çektirmedim açıkcası çok korkuyorum yorumları gördükten sonra kısmetse bu ay gidicem inşallah senin sölediğin gibi acısız olur...

canım kesinliklee bak emin olabilirsin sadece kamerayı yerletrirken gerildim o kadar diyorum ya sana ben ne zmn başlıycak diye düşünürken bitmişti bilee inşallah acısız olur sennki de korkma hiç:3:

canım kesinliklee bak emin olabilirsin sadece kamerayı yerletrirken gerildim o kadar diyorum ya sana ben ne zmn başlıycak diye düşünürken bitmişti bilee inşallah acısız olur sennki de korkma hiç:3:

mrb arkadaslar bnde hsg cektirmeyi dusunuyordum bi sure once girdim tekrar bu topige icimi rahatlattiniz saolun tam cekilcekken ama ben erteledim film cektrmeyi.. benim cok bilgili ve ilgili doktorumun kim istemsti hsg senden gibi anlamsiz sorusundan sonra ona daha fazla guvenmemem gerektgini anladim bebek istiyorum dye gttim kadina hsg cekilmesi gerektgini bile kendi arastrmalarimla ben bulup ona soledim ona kalsa ole bekletcek beni sacma sapan bnde madem doktoru degstreym dye dusundum gecen gun baska bi doktora gttim onun kadin olmamasina dikkat ettim bu kez saolsun son doktorumdan sonra kadin doktorlara olan inancim sarsildi..nyse yeni doktoruma da yne kendi arastrmalarmdan yola cikarak filmden once bana hormon testleri yapabilirmisinz sanirim benim asamamda olanlara yapilmasi gereken buymus dedim adam gayet guzelce bakalim degerlerine once dedi rahim filmi icin erken oldugunu soledi hormonlarina bakalim sonra filmi konusalim onu biz uc aylik ilac tedavisi cevap vermezse ondan sonra yapilmasini oneriyoruz dedi ayy bu kadari bile icimi ferahlatti oteki doktorum robot gibiymis yaa bunu ondan vazgecince bi kez daha anladim simdi benim icin yeni bi doktor yeni bi surec basladi insallah hakkimda hayrlisi olur ama filmi cektrmeyi hala silmis degilim kafamdan cunku psikolojm rahat durdurmuyo beni onu cektrmeden.. bi bakacagm artik en fazla uc ay bekleyip sonra dooruuu hsg ye..... insallah gerek kalmaz tabi rabbim isteyen herkes gbi beni de meleksiz birakmaz dilerim o zamana kadar...

mrb arkadaslar bnde hsg cektirmeyi dusunuyordum bi sure once girdim tekrar bu topige icimi rahatlattiniz saolun tam cekilcekken ama ben erteledim film cektrmeyi.. benim cok bilgili ve ilgili doktorumun kim istemsti hsg senden gibi anlamsiz sorusundan sonra ona daha fazla guvenmemem gerektgini anladim bebek istiyorum dye gttim kadina hsg cekilmesi gerektgini bile kendi arastrmalarimla ben bulup ona soledim ona kalsa ole bekletcek beni sacma sapan bnde madem doktoru degstreym dye dusundum gecen gun baska bi doktora gttim onun kadin olmamasina dikkat ettim bu kez saolsun son doktorumdan sonra kadin doktorlara olan inancim sarsildi..nyse yeni doktoruma da yne kendi arastrmalarmdan yola cikarak filmden once bana hormon testleri yapabilirmisinz sanirim benim asamamda olanlara yapilmasi gereken buymus dedim adam gayet guzelce bakalim degerlerine once dedi rahim filmi icin erken oldugunu soledi hormonlarina bakalim sonra filmi konusalim onu biz uc aylik ilac tedavisi cevap vermezse ondan sonra yapilmasini oneriyoruz dedi ayy bu kadari bile icimi ferahlatti oteki doktorum robot gibiymis yaa bunu ondan vazgecince bi kez daha anladim simdi benim icin yeni bi doktor yeni bi surec basladi insallah hakkimda hayrlisi olur ama filmi cektrmeyi hala silmis degilim kafamdan cunku psikolojm rahat durdurmuyo beni onu cektrmeden.. bi bakacagm artik en fazla uc ay bekleyip sonra dooruuu hsg ye..... insallah gerek kalmaz tabi rabbim isteyen herkes gbi beni de meleksiz birakmaz dilerim o zamana kadar...

arkadaşım öncelikle allah hayırlısını versintabiki doktorun san uyugun bir öntem bulmuştur ama.benim doktorum hormon ve spermiogram tahlillerinden sonra ilaç kullanmadanönce film çektirdi bana..Allaha şükür hç aprı olmadan geyet sorunsuz çekildi.ve tüplerde hiç bir sıkıntıolmadığını gördük.sonra ilaç kullandım ve çatlatma iğnesi oldum şimdi 5 haftalık hamileyim..
yani bence önce filmçekilmesi daha doğru çünkü zaten eğer tüplerin kapalı ise 3 ay boyunca içitiğin ilaçların hepsi boşuna olacak.gereksiz yere ilaç yüklemesi.ve eğer sorun tüplerde ise tedavinboşuna 3 ay gecikecek..bence önce film çektir.hiç değilse orda bir problem olup olmadığı düşüncesi aklından çıkar.hem duyduğum kadarıyla filmde çekildikten sonra hamile kalma şansında artış oluyormuş..

bende gecen hafta doktora gittim.benden rahim filmi istedi şuan regliyim bitnce gidecegim...offf tarifsiz duygular içindeyim buradaki bazı yorumları okuyunca cok korkuyorum..sonra yine bir cesaret geliyor..Allah hepimize yardım etsin vallahi.. neler neler yapıyoruz kollarımız boş kalmasın inşallah:16:

merhabalar arkadaşlar..bende 3 yıllık evliyim.9 aydır bebiş istiyouz.bugün adet günüm.ağrılarım başladı sanki adet olucam gibi. ben daha önceden yumurtalıklarımdan kist ameliyatı olmuştum. bu yüzden tüplerden şüpheleniyorum.rahim filmi çektirmek istiyorum..doktorum önce ilaç tedavisi uygulayalım dedi..bense önce filmi çektirmek istiyorum..size sorum rahim filmi için illaki 1 yıl boyunca denemek mi gerekiyo.9 aydır deniyoruz yok..Allah isteyen herkese versin inşallah,

hayır illaki 1 yıl denemen gerekmez istediğin zaman çektirebilirsin boşyere zaman kaybetmemiş olursun inşalllah olumlu sonuç alırsın

Back