• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Kızlar size bir sorum olacak. Ben 5 sene önce gebe kaldım ama istemediğimiz bir bebekti aldırdık. Şimdi 5 aydır korunmayı bıraktım gebe kalamıyorum. Doktor hemen bir sürü tahliller yaptı hem bana hem eşime ikimizinkide mükemmel çıktı, herşey yolunda gözüküyor. Bu durumda doktor diyor ki o zaman bir de HSG yapalım bakalım tüplerin mi tıkalı? Ama tereddütlerim var 5 aylık denemeye olmuyor diye HSG çekilir mi daha erken degil mi? Şahsen hastane özel oldugu için tereddütte kaldım acaba dedim para için mi hemen HSG dediler Bu arada Medipol Hastanesinde HSG 330 TL + 45 TL de muayene ücretini alıyor doktor. Sizce çektirim mi bekleyim mi?

merhaba

ben de rahim filmi çektirdim 1 ay kadar önce fakat bunu aşılama öncesi doktor kontrolleri sonrasında yaptık.yani bizde de problem çıkmadı. ama biz 1yıl beklemiştik. doktorlar en az 1 yıl beklemeyelim diyor herhangi bir işlem yapmadan önce. yine de sen bilirsin rahim filmi çektireceksen de mutlaka anestezili çektir derim.o acıya katlanmak istemezsin...

arkadaslar merhaba,
1 yıllık korkudan sonra dün Fındıkzade Radyomar'da rahim filmimi cektirdim. Yaklasık 1-2 dakikalık adet sancısı cekiyorsunuz ama sonra hemen geciyor. Ayrıca doktor ve diger ilgililer cok sıcak davranıyor ve içiniz rahatlamıs olarak giriyorsunuz. İşlem sonrasında ilacın fazlalıgı akıyor. Bende baska herhangi bir kanama olmadı. Arkadaslar hiç ihmal etmeyin ve biranönce cektirin. Eger Istanbuldaysanız kesinlikle Radyomar'a gidin ve Cevat beye yaptırın işleminizi.

merhaba

ben de rahim filmi çektirdim 1 ay kadar önce fakat bunu aşılama öncesi doktor kontrolleri sonrasında yaptık.yani bizde de problem çıkmadı. ama biz 1yıl beklemiştik. doktorlar en az 1 yıl beklemeyelim diyor herhangi bir işlem yapmadan önce. yine de sen bilirsin rahim filmi çektireceksen de mutlaka anestezili çektir derim.o acıya katlanmak istemezsin...

Doğru diyorsun Acıbadem hastanesinden tüp bebek uzmanı Prof. Dr. Tayfun bey 1 sene dene olmazsa işlemlere başla dedi acele etme dedi. Zaten bu kadar yorumu okuduktan sonra anestesi olmadan yaptırmam asla :)

Bugün Şişli Ecomar da rahim filmi çektirdim, fiyatı Bahçeci kliniğinden gelenlere 300 TL.
5-6 dk. sürdü, hiç canım yanmadı, sadece adet sancısı gibi bir sancı hissettim, filmi çeken doktorlar da gayet hassas ve rahatlatıcıydılar. Okuduklarımdan sonra biraz korkmuştum ama herşey sorunsuz geçti.

mrb kizlar bnde 1 yili askin zamandr bebek istedgmden artik hsg zamani geldi dye dusundum ve cektrmeye karar verdim buludgum yerde ozel bi hastanede 250tl istediler esimle paylastim o da erteleyelim biraz dedi:50: ama ben beklemek istemiyorum artik bi ay bile 1000yil gbi geliyo bana... size sunu sormak istiyorum bu hsg filmini devlette yda ssk kadin dogum hastanelerinde de cektrebiliyomuyuz ucretsiz yda dha dusuk ucretli, oluyo diyelim cektrsek sorun olur mu guvenli sonuc cikar mi ki??? var mi bi bilgisi olan paylasirsaniz cok sevinirim cok ihtiyacim var bu cevabaaaaa

mrb kizlar bnde 1 yili askin zamandr bebek istedgmden artik hsg zamani geldi dye dusundum ve cektrmeye karar verdim buludgum yerde ozel bi hastanede 250tl istediler esimle paylastim o da erteleyelim biraz dedi:50: ama ben beklemek istemiyorum artik bi ay bile 1000yil gbi geliyo bana... size sunu sormak istiyorum bu hsg filmini devlette yda ssk kadin dogum hastanelerinde de cektrebiliyomuyuz ucretsiz yda dha dusuk ucretli, oluyo diyelim cektrsek sorun olur mu guvenli sonuc cikar mi ki??? var mi bi bilgisi olan paylasirsaniz cok sevinirim cok ihtiyacim var bu cevabaaaaa

canım bebek istiyorsan hiç bekleme çektir derim.ben 3 defa kimyasal gebelik sonucu düşük yaptım.1.5 yıldır uğraşıyoruz ama hep durum kimyasal gebelikti.doktorum rahim filmi dedi.bende senin gibi çok tereddütte kaldım kafamı karıştıran çok oldu.bikaç ay düşündükten sonra çektirmeye karar verdim.öle acılı felan bişi değil.çok rahattım.enfazla zaten 20 dk sürüyor.dayanılmayacak bişi değil.adet sancısını çekiosanız o acıyıda çok rahat çekersiniz.velhasıl benim rahim filminde doktorum saol tüpümün tatamiyle kapalı oldugunu sağ tüpümde iste tıkanıklıklar oldugunu sağ tüpümü açmayı başardığını söledi.ayrıca rahimde perde ve parçalar bulunduı.buyüzden sürekli kimyasal gebelik geçiriyormuşum.doktor ameliyat dedi.hiç düşünmeden ameliyat oldum.ameliyatıda hç bilmedim.çok kolaydı zaten uyuttular.velhasıl 2 ay ameliyattan sonra korundum.korunmayı bırakır bırakmaz hatta adetimin bittiği gün hamile kaldım.ilk gün oldugunu biliyorum çünkü değerlerim onu gösteriyor.şuan 6 haftalık hamileyim.herşey yolunda.iyki çektirmişim rahim filmini diyorum.hiç düşünmeyin çektirin arkadaşlar.tedbir bizden taktir allahtan.

arkadaşım hiç düşünme çektir.bende çektirdim.ben 1.5 yılda üst üste 3 kimyasal gebelik yaşadım.doktorum 3.den sonra rahim filmi dedi.bende senin gibi çok tereddüt ettim çektirsem mi diye.rahim filmim pek iç açıcı değildi.sol tüpüm tamemen kapalı sağ tüpümde tıkalıydı onuda rahim filmiyle açtılar.ve rahimde perde ve parçalar oldugunu söyledi doktorum.buyüzden kimyasal gebelik yaşıyorsun bebek rahimde perdeden dolayı beslenemiyor ve düşüyor ameliyatla almamız gerek dedi.hiç düşünmeden 1 ay sonra ameliyat oldum.doktor 3 ay korunucan dedi.ben dayanamadım 2 ay korundum.3.ayda yani geçen ay hemen hamile kaldım.allaha çok şükür şuan herşey yolunda.6 haftalık hamileyim.bebeğimin kesesini bile gördüm oyüzden hiç düşünme gerçekten bebekistiyorsan çektir hemen.tüplerin tıkalı olabilir.rahim filminde zaten büyük ihtimal açılıyor.benim sağ tüpümdeki tıkanıklık rahim filmiyle açıldı.ve adetimin bittiği gün hamile kaldım ilk günden.ilk gün oldugunu biliyorum çünkü beta hcg ve ultrason 6 haftalığı gösterio.ve hiç kimse korkmasın rahim filminden.abartılacak hiçbişey yok.en fazla 20 dk sürüyor zaten.en fazla adet sancısı gibi.ve sonrasında normal yaşantına dönüyorsun.ne bi ağrı ne bir sancı hiçbişi yok.ki ben okadar korkarak gittim

arkadaşım hiç düşünme çektir.bende çektirdim.ben 1.5 yılda üst üste 3 kimyasal gebelik yaşadım.doktorum 3.den sonra rahim filmi dedi.bende senin gibi çok tereddüt ettim çektirsem mi diye.rahim filmim pek iç açıcı değildi.sol tüpüm tamemen kapalı sağ tüpümde tıkalıydı onuda rahim filmiyle açtılar.ve rahimde perde ve parçalar oldugunu söyledi doktorum.buyüzden kimyasal gebelik yaşıyorsun bebek rahimde perdeden dolayı beslenemiyor ve düşüyor ameliyatla almamız gerek dedi.hiç düşünmeden 1 ay sonra ameliyat oldum.doktor 3 ay korunucan dedi.ben dayanamadım 2 ay korundum.3.ayda yani geçen ay hemen hamile kaldım.allaha çok şükür şuan herşey yolunda.6 haftalık hamileyim.bebeğimin kesesini bile gördüm oyüzden hiç düşünme gerçekten bebekistiyorsan çektir hemen.tüplerin tıkalı olabilir.rahim filminde zaten büyük ihtimal açılıyor.benim sağ tüpümdeki tıkanıklık rahim filmiyle açıldı.ve adetimin bittiği gün hamile kaldım ilk günden.ilk gün oldugunu biliyorum çünkü beta hcg ve ultrason 6 haftalığı gösterio.ve hiç kimse korkmasın rahim filminden.abartılacak hiçbişey yok.en fazla 20 dk sürüyor zaten.en fazla adet sancısı gibi.ve sonrasında normal yaşantına dönüyorsun.ne bi ağrı ne bir sancı hiçbişi yok.ki ben okadar korkarak gittim

canim ya gercekten saol yuregime su serptin walla bnde tereddut ediyodum ama bunlari okuyunca cesaretlendim gerci doktorum bizzat kendi korkuttu beni ya yalniz gelme cok agrili sancili dayanirmisin felan dye.. nasi doktorsa dmi gerci filmi bile kendim istedim ona kalsa bekletcek daha ben int. okuduuklarimla benim icin bu asamanin geldigne karar verdim bde bana kim istedi filmi dyo ben istiyorum arastrmalarima dayanarak dedim bnde piskin piskin:33:
zaten su filmi hayrlisyla bi cektreyim doktorumu da sutlayacagm...
ya umitlendim simdi insan o kadar cok hayalkirikligi yasayinca sanki hic hamile kalamayacakmis gbi hissediyor kendini
ne malum belki benim de filmden sonra hemen olur ayyy ne sevinirim yaaa esas tesekkurum o zaman olur tabi sezen arkadasim sana:71:

canim ya gercekten saol yuregime su serptin walla bnde tereddut ediyodum ama bunlari okuyunca cesaretlendim gerci doktorum bizzat kendi korkuttu beni ya yalniz gelme cok agrili sancili dayanirmisin felan dye.. nasi doktorsa dmi gerci filmi bile kendim istedim ona kalsa bekletcek daha ben int. okuduuklarimla benim icin bu asamanin geldigne karar verdim bde bana kim istedi filmi dyo ben istiyorum arastrmalarima dayanarak dedim bnde piskin piskin:33:
zaten su filmi hayrlisyla bi cektreyim doktorumu da sutlayacagm...
ya umitlendim simdi insan o kadar cok hayalkirikligi yasayinca sanki hic hamile kalamayacakmis gbi hissediyor kendini
ne malum belki benim de filmden sonra hemen olur ayyy ne sevinirim yaaa esas tesekkurum o zaman olur tabi sezen arkadasim sana:71:

canım vala dediğim gibi hiç düşünme çektir.bendede kafamı karıştırlar.çoğu dediki rahim filmini çocuğu olmayanlara çekerler senin düşüğün var ne alaka dedi.kimi dediki para için istiyor.en son başka şehirde arkadaşımın abisi dktr onu aradım sordum durumumu anlattım oda bana aynen hiç korkma çektir.rahim filmi tek amaçlı değildir dedi.hiç bir faydası olmasa tüplerini temizler enfeksiyon varsa ilaçla onlar gider daha kolay hamile kalırsın dedi.ve ben şuan hergün dktruma dua ediyorum.şuan bebeğimi ona borçluyum.ve hamile olduğumu duyduğunda inan benden daha ççok sevindi.bence sende doktorunu değiştir.1 yıldır olmuyor diyorsun her doktor 1 yıldan sonra rahim filmi ister canım o nasıl bir doktormuş yaa.ücretide seni hiç korkutmasın inan bebek için herşeye değer

canım vala dediğim gibi hiç düşünme çektir.bendede kafamı karıştırlar.çoğu dediki rahim filmini çocuğu olmayanlara çekerler senin düşüğün var ne alaka dedi.kimi dediki para için istiyor.en son başka şehirde arkadaşımın abisi dktr onu aradım sordum durumumu anlattım oda bana aynen hiç korkma çektir.rahim filmi tek amaçlı değildir dedi.hiç bir faydası olmasa tüplerini temizler enfeksiyon varsa ilaçla onlar gider daha kolay hamile kalırsın dedi.ve ben şuan hergün dktruma dua ediyorum.şuan bebeğimi ona borçluyum.ve hamile olduğumu duyduğunda inan benden daha ççok sevindi.bence sende doktorunu değiştir.1 yıldır olmuyor diyorsun her doktor 1 yıldan sonra rahim filmi ister canım o nasıl bir doktormuş yaa.ücretide seni hiç korkutmasın inan bebek için herşeye değer

cok tesekkur ederim canim beni ole motive ettin ki minnettarim sana.... cok sabirsizlaniyorum bi an once cekilmesini istiyorum artik... hem korksam da dedgn gbi bebis icin her aciya dayanilir sonucta film acisi ,bebisin gelmesini beklerken cektigm acilardan daha fazla olamaz nihayetinde...
doktorumu degistrmem zaten farz oldu bna canim cok ilgisiz ve bnce de bilgisiz ayrica..kucuk yerdeyim fazla secenegim olmadgi icin simdilik ona gtmek zorundayim:( hsg cektireym de bdha isim olmaz onla:)
icim bi rahatlasin istiyorum artik cok yoruldum her ay husrana ugramaktan cevremdeki baskilardan...
ben elimden geleni yapmis olayim da sonuc ne olursa olsun kabullenirim ALLAHTAN GELEN HERSEYI..
ben tedbrimi alayim takdir ALLAHIN..
beklemem gerekiyosa da eger cocuk icin yine beklerim zaten ama icim rahat etmis sekilde olurum en azindan..
tekrardan saol canim ilgin icin.. cektrdikten sonra tekrar burda bulabilirsem seni yazarim yine olur mu kendine ii bak HOSCAKAL SIMDILIK,,,

merhaba arkadaşlar,

buradaki yazılanları okuyunca iki kere rahim filmi çektiren biri olarak deneyimimi sizinle paylaşmak istedim.Evet rahim filmlerini bebek tedavisi gördüğüm dönemde çektirdim ( 7 yıl boyunca bebek tedavisi gördüm) doktorum ilk filmi tanı amaçlı ikincisinide laparoskopi sonucunu izlemek amacıyla istemişti.
sakın çevrenizden söylenenler sizi korkutmasın bu film çok acıtıyor yok tehlikeli falan filan gibi sözlere aldırmayın. sadece film masasına yattığınızda çok rahat olun derin derin nefes alın ve kucağınıza alacağınız miniklerinizi düşünün.doktorunuza güvenin.tekrar ediyorum komşunun eltinin şunun bunun sözlerini dinleyerek korkular yaratmayın. her mutluluğun bi bedeli vardır.
hasta olanlarınıza acil şifalar.
bebek isteyenlerede çifter çifter sağlıklı bebişler dilerim. hepiniz gece uykusuzluğu nedir görün:37:

bende geçen ay çektirdim ve hiç korkulacak bişey yok.doktorum sadece öncesinde bir ağrı kesici iğne yaptı.yarım saat filanbekledim ardından çekildim.bişey hissetmedim.son anda sadece sol yumurtamda hafifi ağrı hissettim hepsi o kadar..sonrasındada kanamam filan olmadı.bende bir kaç saat sonra karınımda gaz sancısı yaptı.genelde doğumdan sonra olurmuşya (tabi doğurmadım henüz duyuduğum kadarıyla :)) evde hafif yürüyüşlerle akşama geçti..Allah herkese bebek nasip etsin inşallah hayırlısıyla..

cok tesekkur ederim canim beni ole motive ettin ki minnettarim sana.... cok sabirsizlaniyorum bi an once cekilmesini istiyorum artik... hem korksam da dedgn gbi bebis icin her aciya dayanilir sonucta film acisi ,bebisin gelmesini beklerken cektigm acilardan daha fazla olamaz nihayetinde...
doktorumu degistrmem zaten farz oldu bna canim cok ilgisiz ve bnce de bilgisiz ayrica..kucuk yerdeyim fazla secenegim olmadgi icin simdilik ona gtmek zorundayim:( hsg cektireym de bdha isim olmaz onla:)
icim bi rahatlasin istiyorum artik cok yoruldum her ay husrana ugramaktan cevremdeki baskilardan...
ben elimden geleni yapmis olayim da sonuc ne olursa olsun kabullenirim ALLAHTAN GELEN HERSEYI..
ben tedbrimi alayim takdir ALLAHIN..
beklemem gerekiyosa da eger cocuk icin yine beklerim zaten ama icim rahat etmis sekilde olurum en azindan..
tekrardan saol canim ilgin icin.. cektrdikten sonra tekrar burda bulabilirsem seni yazarim yine olur mu kendine ii bak HOSCAKAL SIMDILIK,,,

sen yaz canım ben hergün giremesemde muhakkak her girişimde göz atarım yazılarına.bende çok merak ediyorum senin sonucunu

filmi çektirmketen korkanlar için yazayım korkacak HİÇBİŞEY YOK.nasıl bu kadar rahat mı söylüyorum benim çatım çok darmış kanül bile girmedi çekilirken ilkinde çekilemedi neredeyse rahmim deliniyodu buna rağmen o kadar acı hissetmedim.sonra aşılama kanülüyle denedi drum ve hemen oldu.sadece basınç hissediyosun biraz. sonrasında da adet sancısı gibi ağrım oldu .ama hemen toparladım..bebek için herşeye değer.ben çok aradım yavrumu çok şükür Rabbime hamileyim şimdi..o acılar hiç kalmadı gözümde zerre korkmayın.

filmi çektirmketen korkanlar için yazayım korkacak HİÇBİŞEY YOK.nasıl bu kadar rahat mı söylüyorum benim çatım çok darmış kanül bile girmedi çekilirken ilkinde çekilemedi neredeyse rahmim deliniyodu buna rağmen o kadar acı hissetmedim.sonra aşılama kanülüyle denedi drum ve hemen oldu.sadece basınç hissediyosun biraz. sonrasında da adet sancısı gibi ağrım oldu .ama hemen toparladım..bebek için herşeye değer.ben çok aradım yavrumu çok şükür Rabbime hamileyim şimdi..o acılar hiç kalmadı gözümde zerre korkmayın.

bende perşembe günü rahim filmi çektiricem ama korkuyorum ankarada ztb de rahim filmi çektiren varmı aranızda kızlar:26:

kısa süren bir işlem. ama ben ömrüm boyunca unutmayacağım. gerçi benim tubalardan biri tıkalıydı ilaçla onu açarken çok canım yanmıştı. fakat yine de anesteziyle yaptırmadığıma üzüldüm. tüp bebek için yumurta toplanıtırken sedasyon yapıldı, müthiş rahatlıktı. keşke hsg çektirirken de yaptırsaydım dedim. ama insan bilemiyor, herkesin canı farklı acıyor. kimisi hiç birşey hissetmiyor...

Back