• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

rahim filmi komplikasyonları arasında rahim delinmesi zaten var ama onun içinde bi operasyona gerek yok zamanla kendi kapanıyomuş.başka bişemi olduda ameliyata aldılar acaba?

Kızlar burdaki arkadaşın tavsiyesi üzerine gittim radyomarda çektirdim (istanbul-fındıkzade) istanbuldakilere tavsiye ediyorum kesinlikle gidin. benim gibi ödlek birinin bile canı yanmadıysa ne diyim ki :40: çok güzel ilgileniyolar fiyatı biraz tuzlu ama değdi.

Kızlar burdaki arkadaşın tavsiyesi üzerine gittim radyomarda çektirdim (istanbul-fındıkzade) istanbuldakilere tavsiye ediyorum kesinlikle gidin. benim gibi ödlek birinin bile canı yanmadıysa ne diyim ki :40: çok güzel ilgileniyolar fiyatı biraz tuzlu ama değdi.

canım ya ben o zamandan beri giremediğim için mesajını şimdi gördüm cevap yazdım ama sen zaten çektirmişsin inş. ciddi bir ey çıkmamştır kaça çektirdin sen merak ettim

canım ya ben o zamandan beri giremediğim için mesajını şimdi gördüm cevap yazdım ama sen zaten çektirmişsin inş. ciddi bir ey çıkmamştır kaça çektirdin sen merak ettim

kendi doktoruma p.tesi gidip göstercem ordan aldığım sonucun içindeki zarfta patalojik bulguya rastlanmamıştır diye yazmışlar detaylı yazısınıda okudum anladığım kadarıyla temiz çıkmış.330 tlye çektirdim cnm.

yok malesef cup diye geldi gününde sanırım bende hsg işe yaramadı bu ayda olmadı nasip rabbim hayırlısından sağlıklısından versin inş.

ben de nisan ayında rahim filmi çekildim o ay doğum kontrol hapı kullanmıştım ertesi ay ise hiç doktora falan gitmeden hamile kaldım ama malesef düşük oldu.. ama yine de rahim filminin bence çok etkisi var hamile kalmakta..

bende 1 ay önce çektirdim.Aslında basit bir işlem olmasına rağmen ben acı çektim.yunus emre hastasinde çekitirdim.oldukça acemiler.asistan yanlış ve bozuk alet getirdi.2 defa çektirdim.Nihan hnm. önce baktı alette bozuk olduğunu anladığı halde denedi.baktı olmuyor yenisi almak için asistanını yenisini alması için gönderdiler.Ben 10 dk. kolay bir işlem için 30 dk. bekledim ve çok acı çektim.arkdasım hisar hastanesinde çektirmiş çok kolay ve ağrısız olmuş.bence işlem kolay ama bildiğiniz daha işlemi yaptıran bir birine sorarak gidin ve kesinlikle yunus emre hastanesine gitmeyin...

selam kızlar rahim filmi ve sperm testi için hastanede nerelere basvuruluyor.işlemleri yazarmısınız
kafam pek basmıyorum resmi işlemlere cevaplarınızı bekliyorum

merhaba arkadaşlar bende 11 gün önce rahim filmi çekindim...ondan öncede 3 ay klomen kullandım ama olmadı filmden sonra doktor gel dedi ama ben eylülden sonra gitmeyi düşünüyorum acaba bundan sonraki aşama nasıl bilgisi olan varmı?ben 210 tlye çekindim anestezi verdi doktorum bişey hissetmedim sonrada ağrım filan olmadı sadece 2 gün kahve rengine yakın hafif kanamam oldu okadar....

selam kızlar rahim filmi ve sperm testi için hastanede nerelere basvuruluyor.işlemleri yazarmısınız
kafam pek basmıyorum resmi işlemlere cevaplarınızı bekliyorum

canım önce doktora gitmen gerekiyor sonrada doktor eşindende sperm testi istiyor çünkü ilk önceki aşama spremle yumurtanın birleşip birleşmemesini öğrenmek....doktorun zaten seni bilgilendirir.....

2yıllık evliyim canım 1.5yıldır uğraşıyorum 1defa aşılama yaptırdım olmadı şimdi ilaç kullanmyaya devam ediyorum eşimde sorun yok ben de polikistik over var erzurumdaoturuyorum sen?24yaşındayım:))

merhaba ya aşılamayı hangi aşamalardan sonra yaptırdın birde nasıl bir yöntem acısı filan varmı cvp verirsen sevinirim?

bende yarın çektiricem radyomar da.aklıma geldikçe tüylerim ürperiyor.umarım korktuğum gibi değildir.inş. bi an öncede seviniriz.

bende yarın çektiricem radyomar da.aklıma geldikçe tüylerim ürperiyor.umarım korktuğum gibi değildir.inş. bi an öncede seviniriz.

canım bende dün çektirdim fındıkzade radyomarda cook süper bi yer bende korka korka gitmiştim ama cok rahat tı inanın.bi anlık idrara sıkışırsın ya sadece sıvıyı verirken onu hissediosun.diğer yerlere göre biraz pahallı ama insanca muamele görüyosun ben anadolu yakasında olmama ragmen karsıya gidip orda cektirdim.ayrıca servisleri var sizi alıp geri bırakıyorlar baska yerler 200 se burasıda 330 alıo ama anlatamam herkeze burayı tavsiye ederim süperr.kesinlikle korkmayın bazı arkadaşlar şöyle acıdı böyle ağrıdı diolar bunları okumayın.ben okudum korkarak gittim ama kendimi hep kızım buna dayanamassan bebek hiç isteme doğumu nasıl yapıcan die kendime moral verdim ama gereksizmiş :)) çünkü cok rahat gecen 5 dk lık bi işlem di.

ewet benide doktorum yönlendir di radyomara ama süper bi yer herkez anesteziden falan bahsedio gereek dahi yok buranın cihazları yeni cihazlar ve 0 acı ve ağrı 5 dk da sonuç alıosun.vede sizinle cok güzel ilgileniolar.ne ilişki ne de banyo yasagı herşey serbest.ewet fiyatı biraz pahallı 330 tl ama bizler bebek için ne paralar harcadık ..

Back