- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #1.241
ben geçen hafta çektirdim.korkunçtu,hayatım boyunca böyle bir acı hissetmedim,evet 2-3 dakika sürüyor ama bana sanki saatler geçti gibi geldi..çok bağırdım,çok ağladım.titriyorum diye rahat çekemediler tekrar ettiler:)) 2gün kendime gelemedim,çektiğim acı aklıma geldikçe ağlayıp durdum.
tüpler kapalı olduğunda çok acı hissedilir diyolardı ama benim tüplerim açık çıktı,hiçbir sorun yokmuş çok şükür:) eğer normal muayenelerde bile kendinizi biraz kasıyorsanız kesinlikle anestezili çektirmenizi öneririm,ben anestezi istemediğme çok pişman oldum
benimde bugun adetimin 2.günü ,rahim filmi çekilecek ama hangi gün çekilmesi gerekiyor dr. söyledi ama ben dün o kadar paniktimki hatırlayamıyorum en son 12.gün çektirebilirsin demişti sanırım,adetin ilk gününden mi sayıyoruz bittiği günden mi??
ben cok korkak olduğum için kesin anestezili çekilecem adanalı olan varsa aranızda neresi daha iyi bilen var mı??
benimde rahim filmi çektirmem gerekiyomuşş ama çok korkuyorummm burayı okuyunca daha korkrtum arkadaşlar bu arada ssk karşılıyomu bu konuda bilgisi olan varmı?
canım kesinlikle narkoz al 5 dk sürüyo ağrı ama çok ağrıyo tabi herkesin aynı olmaya bilir ama risk almaya değmez bence :)ben cmt.adet oldum 5gün falan sürüyor haftaya cmt.ye gün aldım 8.gün oluyor.bu arada aklıma başka birşey takıldı adanada acıbademde çekilecem orda dr. değilde radyoloji dr.u çekiyormuş bi sorun olur mu güvenmeli miyim,birde dr.ısrarla narkozsuz çekelim dedi ama ben yanaşmadım narkoz istiyorum dedimm..
aynen katılıyorum :) o takılırken başladım ben bağırmaya off yaa aklıma geldikce deliriyorum neyseki atlattımspekulum takılırken bile hissetmeyen arkadaşlar.. helal olsun diyorum size:)) çok imrendim
kızlar insanın gözünü korkutuyonuz valla..bak şimdi bende tırsmaya başladım bende çektirecem 5 6 gün sonra, bilmiyorum ne olcak stresi şimdiden beni gebertti zati, bide silzrde böle deyince daha bi fena oldum doğrusu, böle 2 dk şeyler için narkoz almayalaım dedik ama, inş. doğru yapmışızdır. Anestezi ilaçlarıda insanı çok rahatsız ediyor bence, onuda biliyoz sonrası rezalet, neyse bakalım rabbim inş. sonucumuz güzel olurda bu acılara değer, allah herkese hayırlısından bebişlerini nasip etsin...
:) canım korkma 5 dk birşey dayanırım diyosan sorun yok ama benim renk beniz attı resmen ki dayanıklıyımdır ben derin derin nefes al dayan o zaman hadi Allah kolaylık versin cümlemizekızlar insanın gözünü korkutuyonuz valla..bak şimdi bende tırsmaya başladım bende çektirecem 5 6 gün sonra, bilmiyorum ne olcak stresi şimdiden beni gebertti zati, bide silzrde böle deyince daha bi fena oldum doğrusu, böle 2 dk şeyler için narkoz almayalaım dedik ama, inş. doğru yapmışızdır. Anestezi ilaçlarıda insanı çok rahatsız ediyor bence, onuda biliyoz sonrası rezalet, neyse bakalım rabbim inş. sonucumuz güzel olurda bu acılara değer, allah herkese hayırlısından bebişlerini nasip etsin...
cnm sen de fındıkzade mi çektirdin çok geçmiş olsun bana dr tüplerin açıkca acır demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?