Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

ben bugün saat 15 te çektirdim anestezi ile uyandığımda çok ağrım vardı ağlamaktan öldüm denecek kaddar. şuan ewimdeyim ama ölüyorum ağrıdan bu normal mi ? oturamıyorum yatamıyorum ne yapmam lazım ne olur yardımcı olun ...burası cizre öle ha dedin mi adaam gibi dr. bulunmuyor ne yapayım

ayy geçmiş olsun, dr un bişey önermedimi sana?uzanıp dinlenebilirsin
benimde ağrım oldu ama,hatta dr ağrı kesivci yazarım istersen ama tavsiye etmem yumurtaları baskılayabilir diye söyleyince içmedim,dayanacak kadar bi ağrıydı :44:
ağrı kesici alabilirsin artık ama,kanaman çok yoksa endişelenmene gerek yoktur sabah geçer inş
inş iyi olursun

canım kanamam neredeyse hiç yok akıntım var koyu renkli. karnımda şişlik gerginlik ve müthiş bir ağrı var . öksüremiyorum sanki içimden çıkacak gibi organlarım. ağrı kesici içtim ama geçirmedi . ya bu kadar ağrı normaal mi oonu merak ediyorum. daha kaç gün sürer. bida benim yüzümde kısmen şişlik ve ağrı olmaya başladı ne anlama geliyor.. rahim fiilmi mağduru ÇİĞDEM73

canım kanamam neredeyse hiç yok akıntım var koyu renkli. karnımda şişlik gerginlik ve müthiş bir ağrı var . öksüremiyorum sanki içimden çıkacak gibi organlarım. ağrı kesici içtim ama geçirmedi . ya bu kadar ağrı normaal mi oonu merak ediyorum. daha kaç gün sürer. bida benim yüzümde kısmen şişlik ve ağrı olmaya başladı ne anlama geliyor.. rahim fiilmi mağduru ÇİĞDEM73

canım bende cmt günü sabah anestezili çektirdim uyanırken bende ağrıdan ölüyorum zannettim özellikle sol tarafım inanılmaz ağrıyordu orda iğne yaptılar, iyice ayılınca eve çıktım 2günde ağrım devamö etti ama yattığım zaman olmuyordu otururken,yürürken,öksürürken..kanamada çok olmadı.bugun 3.günüm evde enikonu temizlik yaptım..
önemli olan sonuç bnm sol taraf kapalı çıktı sanırım o yüzden o kadar çok ağrım oldu...senin sonuç temizdir inşallah..

şişlik filan mı olmaya başladı,dr una git bence yakın zamanda
ertesi güne bi ağrım kalmamıştı,orda bi işlem gördüğün için hassaslaşmış olabilirsin ama,sanki bu kadarda olmaz gibi :44:

canım sonuç yaşıma göre herşey normal tüpler açk çıkmış ... ama buna sevinemedim bile ağrıdan ölüyorum çünkü tuvalete çıktığımda ağrım daha da çok artıyor.... valla arkadaşlar benim çok ağrıdı ve halen devam ediyor dayanılmaz ağrı söyliyim dedim bi de anestezi ileçektirdim.. yüzüm boynum ağrı ile şşişti

canım karnımda da şişlik oldu yüzümde de çok hassas şuan göbek altım ya içim çokk acıyor dr.u aaradım bana parrol vermişti telde başka ağrı kesici iğne söyledi onu yaptır dedi

Haftaya çektiriyorum inşallah doktorum anestezi önerdi ama ben çift rahimliyim belki ondan tavsiye etmiştir ikimiz içinde zor olcak dedi

Haftaya çektiriyorum inşallah doktorum anestezi önerdi ama ben çift rahimliyim belki ondan tavsiye etmiştir ikimiz içinde zor olcak dedi

allah yardımcın olsun cnm ben anestezi ile çektirdim kalktığımda ağrı ve sancıdan ölüyordum ewe geldim iki saat yolculuktan sonra ama halimi bana sor bide... gece çok kötü geçti sabahı zzor ettim allah yardımcın olsun... ben acıya dayanıklı değilim inşallah sende böyle olmaz kişiden kişiye fark ediyor .. allahtan temiz çıktı sonuçlar iki tüpte açık çıktı

arkadaşlar bende altı ay önce çektirdim rahim filmi.film sonucu uterus bicornis teşhisi koyuldu.önümüzdeki ay da ameliyat olacağım.sizden ricam bu film sonucu verilen sonuçları ve tedavi süreçlerini de yazabilirmisiniz,????? ben hamile kalamıyorum.ama rahim anomalileri topiği altında bu sorunu olan ve operasyonsuz hamile kalanlar var.dr lar da aynı yönde görüş bildiriyor.tedavi süreçlerimizi takip edip bilgi sahibi olalım mı??:42::43::43::43:

arkadaşlar bende altı ay önce çektirdim rahim filmi.film sonucu uterus bicornis teşhisi koyuldu.önümüzdeki ay da ameliyat olacağım.sizden ricam bu film sonucu verilen sonuçları ve tedavi süreçlerini de yazabilirmisiniz,????? ben hamile kalamıyorum.ama rahim anomalileri topiği altında bu sorunu olan ve operasyonsuz hamile kalanlar var.dr lar da aynı yönde görüş bildiriyor.tedavi süreçlerimizi takip edip bilgi sahibi olalım mı??:42::43::43::43:

canım bir bilgim yok ama allah yardımcın olsun sorunun ne olduğunu bilmediğim için aanlamadım açık yaazar mısınn bende bilgi sahibi olayım

allah yardımcın olsun cnm ben anestezi ile çektirdim kalktığımda ağrı ve sancıdan ölüyordum ewe geldim iki saat yolculuktan sonra ama halimi bana sor bide... gece çok kötü geçti sabahı zzor ettim allah yardımcın olsun... ben acıya dayanıklı değilim inşallah sende böyle olmaz kişiden kişiye fark ediyor .. allahtan temiz çıktı sonuçlar iki tüpte açık çıktı

arkadaşlar bende 1 ay önce çektirdim rahimfilmi cektirdim cekerken canım yandı biraz yyalan değil ama sadece 10 dakka çekeceğin acı çektirdikten sonra da ne ağrı sancı hiç bişey olmadı çok rahattım yapmanız gereken sadece kendinizi kasmamanız bence
o acıyı cektim ama hiç bi sorun cıkmadı sonuçlarım temiz cıktı cektiğim acıyı unuttum ve cok sevindik eşimle.....anestesiz çektirmeye gayret gösterin.........:))) KİŞİDEN KİŞİYE FARKEDİYOMUŞ BU RAHİM FİLMİ DE:))) ALLAH HERKESE KOLAYLIK WERSİN VE HERKESE HAYIRLISIYLA BEBEİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EYLESİN..........

Kızlar slmlar 8.5 aylık evliyim 2 defa serophone kullandım ama yumoşum gelişmedi

bu ayda tedaviye gitmedim dün adet oldum şimdi bu ay rahim filmimi çekip hemen o ay

iğne tedavisi başlarmı yoksa klomene devammı edeyim yada rahim filmi için erkenmi

gelecek aymı tedaviye başlanacak bu süreci bana anlatırmısınız bana özelden

yazarsanız sevinirim apandist ameliyatı oldum o yüzden korkuyorum acele cevapp

:54: şimdiden teşekkürler

bu çarşamba bende rahim filmi çekinicem ist radyomar diye bir yer varmış duyduğum ve anlattıkları kadarıylayeni yöntemle acısız ve ağrısız çekiyorlarmış.Çarşamba günü çekildikten sonra yazarım nasıl olduğunu :) Umarım hayırlı sonuçlarla karşılaşırım :70::70::70:

bu çarşamba bende rahim filmi çekinicem ist radyomar diye bir yer varmış duyduğum ve anlattıkları kadarıylayeni yöntemle acısız ve ağrısız çekiyorlarmış.Çarşamba günü çekildikten sonra yazarım nasıl olduğunu :) Umarım hayırlı sonuçlarla karşılaşırım :70::70::70:

tgba87 merhaba ,öncelikle umarım cok kolay gecer hıcbısey anlamadan rahımfılmı cekılıverır,ben istanbulda yasamıyorum radyomarı ınternetten arastırdım sırf agrısız olacagı ıcın bende ıstanbula gıdıp cektırmeyı dusunuyorum senın deneyımınıde beklıyorum .tşk....

tgba87 merhaba ,öncelikle umarım cok kolay gecer hıcbısey anlamadan rahımfılmı cekılıverır,ben istanbulda yasamıyorum radyomarı ınternetten arastırdım sırf agrısız olacagı ıcın bende ıstanbula gıdıp cektırmeyı dusunuyorum senın deneyımınıde beklıyorum .tşk....

bende istanbulda yaşamıyorum ve bu korkuyu yaşamamak için 10 saatlik yola gideceğim .Eşimin desteğiyle tabiiki..Çekindikten sonra neler olup bittiğini yazarım sana :) Acı çekeceğimize uzun yolu çekelim dimi amaaa:9: Şaka bir yana kabusum olmuştu 4 yıldır gitmedim filmi çekinmeye ama burayı duyduktan sonra içimdeki korkuda bitti kabusum olmaktan çıktı artık:70::70::70::70:

canım ınsallah dedikleri gibi hiçbirşey anlamadan yada enazından çok ağrı olmadan atlatırsın bu rahimfilmini,ve enkısa süredede bebişine kavusursunnnn. bende nasipse nisan gibi istanbula gitmeyi düşünüyorum senın yazılarını takip edeceğim.tşk...

canım ınsallah dedikleri gibi hiçbirşey anlamadan yada enazından çok ağrı olmadan atlatırsın bu rahimfilmini,ve enkısa süredede bebişine kavusursunnnn. bende nasipse nisan gibi istanbula gitmeyi düşünüyorum senın yazılarını takip edeceğim.tşk...

amin canım hepi:70:miz için hayırlısı olsun ben hem özelden yazarım hemde burdan yazarım inşallah :=)

rahim anormalliğiniz varsa kesinlikle anestezi alın radyolojideki kızın gazına geldim 15 dakika sürdü.çift rahimim var rahim ağzını bulmakta çok zorlandılar iki doğum yaptım resmennn hastaneyi inlettim doktor da çok sinirlendi neden anestezi olmadın diye çok zor bi işlemdi dedi öldüm öldüm dirildim.normal insanda çok kolaymış 10-20sn ye bi acı okadarmışşş

selam kızlar... birşey soracağım bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.. rahim filmi çekileceğim anestezili istedim ama anesteziyi nerden yapacaklar?? vajinamın yanına iğne vurmayacaklar değilmi?

Back