- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #1.261
ben bugün saat 15 te çektirdim anestezi ile uyandığımda çok ağrım vardı ağlamaktan öldüm denecek kaddar. şuan ewimdeyim ama ölüyorum ağrıdan bu normal mi ? oturamıyorum yatamıyorum ne yapmam lazım ne olur yardımcı olun ...burası cizre öle ha dedin mi adaam gibi dr. bulunmuyor ne yapayım
canım kanamam neredeyse hiç yok akıntım var koyu renkli. karnımda şişlik gerginlik ve müthiş bir ağrı var . öksüremiyorum sanki içimden çıkacak gibi organlarım. ağrı kesici içtim ama geçirmedi . ya bu kadar ağrı normaal mi oonu merak ediyorum. daha kaç gün sürer. bida benim yüzümde kısmen şişlik ve ağrı olmaya başladı ne anlama geliyor.. rahim fiilmi mağduru ÇİĞDEM73
canım kanamam neredeyse hiç yok akıntım var koyu renkli. karnımda şişlik gerginlik ve müthiş bir ağrı var . öksüremiyorum sanki içimden çıkacak gibi organlarım. ağrı kesici içtim ama geçirmedi . ya bu kadar ağrı normaal mi oonu merak ediyorum. daha kaç gün sürer. bida benim yüzümde kısmen şişlik ve ağrı olmaya başladı ne anlama geliyor.. rahim fiilmi mağduru ÇİĞDEM73
Haftaya çektiriyorum inşallah doktorum anestezi önerdi ama ben çift rahimliyim belki ondan tavsiye etmiştir ikimiz içinde zor olcak dedi
arkadaşlar bende altı ay önce çektirdim rahim filmi.film sonucu uterus bicornis teşhisi koyuldu.önümüzdeki ay da ameliyat olacağım.sizden ricam bu film sonucu verilen sonuçları ve tedavi süreçlerini de yazabilirmisiniz,????? ben hamile kalamıyorum.ama rahim anomalileri topiği altında bu sorunu olan ve operasyonsuz hamile kalanlar var.dr lar da aynı yönde görüş bildiriyor.tedavi süreçlerimizi takip edip bilgi sahibi olalım mı??
allah yardımcın olsun cnm ben anestezi ile çektirdim kalktığımda ağrı ve sancıdan ölüyordum ewe geldim iki saat yolculuktan sonra ama halimi bana sor bide... gece çok kötü geçti sabahı zzor ettim allah yardımcın olsun... ben acıya dayanıklı değilim inşallah sende böyle olmaz kişiden kişiye fark ediyor .. allahtan temiz çıktı sonuçlar iki tüpte açık çıktı
bu çarşamba bende rahim filmi çekinicem ist radyomar diye bir yer varmış duyduğum ve anlattıkları kadarıylayeni yöntemle acısız ve ağrısız çekiyorlarmış.Çarşamba günü çekildikten sonra yazarım nasıl olduğunu :) Umarım hayırlı sonuçlarla karşılaşırım
tgba87 merhaba ,öncelikle umarım cok kolay gecer hıcbısey anlamadan rahımfılmı cekılıverır,ben istanbulda yasamıyorum radyomarı ınternetten arastırdım sırf agrısız olacagı ıcın bende ıstanbula gıdıp cektırmeyı dusunuyorum senın deneyımınıde beklıyorum .tşk....
canım ınsallah dedikleri gibi hiçbirşey anlamadan yada enazından çok ağrı olmadan atlatırsın bu rahimfilmini,ve enkısa süredede bebişine kavusursunnnn. bende nasipse nisan gibi istanbula gitmeyi düşünüyorum senın yazılarını takip edeceğim.tşk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?