Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

selam kızlar... birşey soracağım bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.. rahim filmi çekileceğim anestezili istedim ama anesteziyi nerden yapacaklar?? vajinamın yanına iğne vurmayacaklar değilmi?

ilaahi seenn canım damar yoluyla veriyorlar.serum değil ama enjektörle damara giriyorlar ona kadar say diyorlar biii ikiiiii..... üçü hatırlamıyorsun zaten vajenden iğne olayı da eskiden doğumlarda vuruyorlarmış yada küçür operasyonlarda..şu an kullanıldığını pek sanmıyorum ...sağlıkla kal..

lagrima cım film i nezaman çekileceksin??? sonucu burada paylaşabilirmisin.benim uterus biconis dediler.ameliyat olacağım kısmetse nisan başında..

uterus bikornis ameliyat olmuyoki uterus septumdur ozaman seninki.

lokal anestezi ya nereden yapılacagını kestiremedim .. damardan tamamen uyutulur ama lokal yapılacak ya ondan..teşekkür ederim..

bilmiyorum cuma gene gideceğim ozaman söylerim..şimdilik filmden önce öğrendiğim pko luyum..
lagrima cım film i nezaman çekileceksin??? sonucu burada paylaşabilirmisin.benim uterus biconis dediler.ameliyat olacağım kısmetse nisan başında..

uterus bikornis ameliyat olmuyoki uterus septumdur ozaman seninki.

canım uterus bicornis dediler özelde çektirmiştim filmi.sonra ege üniversitesine gittim orada da önce septum dedi birkaç asistan sonra sanırım hocaları yada başlarındaki şef falandı ona gösterdiler o da yok bu bicornis dedi.
uterusta çok yer yok Y şeklinde yani..uterusta yer açıcaklar galiba operasyonla,,

merhaba arkadaşlar rahimin uterus bicornis yada uterus septum veya T şeklinde mi falan yani nasıl olduğunu vajinal muayene ile mi tespit ediyorlar

ben rahim filmi çektiricem ama doktorum 400 ytl ve eski tip olduğunu söyledi istla rahim filmi çektiren ve narkozlu olan arkaşlar vatmı acaba nerde ve kaça yaptırdılar

ben rahim filmi çektiricem ama doktorum 400 ytl ve eski tip olduğunu söyledi istla rahim filmi çektiren ve narkozlu olan arkaşlar vatmı acaba nerde ve kaça yaptırdılar

eski tipe göre çok ya,benimde eski tipti 190 a çektirdim anestezisiz
burda okuduklarım 300-350 yeni makinelerden

zeynep benimki normal ultrasonda görünüyodu.rahim filmi tam şeklini ortaya çıkarıyor

arkadaslar doktorum rahim filmi istedi bu ay..
ahim filminden cok korkuyorum radyotek die bi merkezde anestesisiz kendi doktorum yapacak..Rahim filmi özellikle gerekli dedi çünkü 2 kez acık ameliyat olmustum bekarken yapısıklık tıkanıklık olma ihtimali fazlaymıs..
Yakın zamanda cektiren var mı,eğer tıkanıklık,yapısıklık varsa bu işlemle acılır mı?

kızlar rahim filmini çekindim öyle çok korkuyordumki 4 sene ayak sürüdüm çekinmemek için amaa şükürler olsun filmi atlattım öyle kolaydıki hiç korkulacak birşey yokmuş doktor öyle iyikiii önce konuşuyor güldürüyor sonra filmi çekiyor ama ben kıkır kıkır güldüm masadaa hiç birşekildeee yani azıcık bile acı çekmedim anlamadım bile bitiverdi vallaa istanbulda radyomar var fındıkzadede orayı tavsiye ediyorum bilgi almak istersenizz herşeyiyle anlatırımmm sorunuz varsa sorunn bu korkuyu en kötü yaşayanlardandımm amaa filmimi çekindim kolaylıkla şükürler olsun....Çok mutluyum bir daha çekicez deseler yine çektiririm korkmadaaannnn

merhaba arkadaslar bugun rahım fılmı cektırdım sonuc pek de iç açıcı değıl ama asıl soylemek ıstedıgım ozellıkle korkan arkadaslar ıcın;ben fındıkzade radyotomda cektırdım dıjıtalmıs ılac verıldı ama ınanın cok rahat gectı ıslem .
ıyı bır yer arayanlar ıcın tavsıye edebılırım.

merhaba arkadasım ben bugun nakıt 300tl ye fındıkzade radyotomda(radyomar-dıger adı)cektırdım.drum tavsıye ettı.
yenı tıp dıjıtal ve cok kolay gecen bır ıslemdı.cok gecmıs olsun sımdıden..

arkadaşalr rahim filmi çektirdim. sonuç;

kavite hava artefaktı mevcut kontörler homojen her iki tubada kısmi dolum mevcut peritona geçiş yoktur

şeklinde yazılmış sorun var mı yok mu birşey anlamadım.
bilgisi olanlar cevaplayabilir mi.

zannedersem tüplerinde hafif bi tıkanıklık yada yapışıklık var. dün bende çektirdim benimkinde de sağda daha belirgin olmak üzere her iki tüpün incelemenin başlangıcında doluş göstermediği (yani sağda biraz daha fazla tıkanıklık varmış doktor öyle dedi.) ancak incelemenin devamında basınçlı uygulama ile her iki tüpün açık olduğu gözlenmiştir.har iki tarafta peritoneal kaviteye geçiş olmuştur yazıyor. doktorun dediği tüplerimde tıkanıklık varmış ama basınçla açılmış.
canım dilerim bi sorun olmaz. olsa da kafana takma sakın.herşeyin çaresi var artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…