- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #1.281
selam kızlar... birşey soracağım bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.. rahim filmi çekileceğim anestezili istedim ama anesteziyi nerden yapacaklar?? vajinamın yanına iğne vurmayacaklar değilmi?
ilaahi seenncanım damar yoluyla veriyorlar.serum değil ama enjektörle damara giriyorlar ona kadar say diyorlar biii ikiiiii..... üçü hatırlamıyorsun zaten vajenden iğne olayı da eskiden doğumlarda vuruyorlarmış yada küçür operasyonlarda..şu an kullanıldığını pek sanmıyorum ...sağlıkla kal..
lagrima cım film i nezaman çekileceksin??? sonucu burada paylaşabilirmisin.benim uterus biconis dediler.ameliyat olacağım kısmetse nisan başında..
uterus bikornis ameliyat olmuyoki uterus septumdur ozaman seninki.
merhaba arkadaşlar rahimin uterus bicornis yada uterus septum veya T şeklinde mi falan yani nasıl olduğunu vajinal muayene ile mi tespit ediyorlar
ben rahim filmi çektiricem ama doktorum 400 ytl ve eski tip olduğunu söyledi istla rahim filmi çektiren ve narkozlu olan arkaşlar vatmı acaba nerde ve kaça yaptırdılar
ben rahim filmi çektiricem ama doktorum 400 ytl ve eski tip olduğunu söyledi istla rahim filmi çektiren ve narkozlu olan arkaşlar vatmı acaba nerde ve kaça yaptırdılar
arkadaşalr rahim filmi çektirdim. sonuç;
kavite hava artefaktı mevcut kontörler homojen her iki tubada kısmi dolum mevcut peritona geçiş yoktur
şeklinde yazılmış sorun var mı yok mu birşey anlamadım.
bilgisi olanlar cevaplayabilir mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?