naptın cnm çektirdin mi?benimde zaman azalıyo ama sağolsunlar çektiren arkadaşların telkinleriyle anesteziden vazgeçtim
umarım sonuçların güzeldir...hayırlı haberllerini bekliyoruz
Cuma akşamı çektirdim Radyotom'da.
Bu topikte çok tavsiye edilmişti Radyotom. Gerçekten çok memnun kaldım.
Anesteziye zaten hiç gerek yok. Birşey hissedilmiyor. Acısız, ağrısız.
Çok düzgün, temiz bir yer. Doktor Cevat Bey ve hemşireler çok ilgili, sıcak.
Röntgen cihazı çok yeni ve modern, şu c kollu dediklerinden. Bu yüzden rahimi sabitlemeden çektiği için hırpalamıyor hastayı. Yeni bir cihaz olduğu için çok çok düşük radyasyon alınıyor.
Filmden sonra da herşey serbest, banyo, ilişki. Antibiyotik kullanmaya gerek yok. Enfeksiyon riski yok.
Ben çok memnun kaldım hanımlar. Ben de tavsiye ediyorum bu görüntüleme merkezini. Sonuçlarım iyi çıktı, hiçbir sorunum yokmuş.
Hiç beklemeyin, hiç geciktirmeyin, travmatik hale getirmeyin bu işi. Filmi çektirdikten sonra nasıl rahatlıyor insan. Öyle korunmalar, antibiyotikler, sakınmalar, anesteziler de yok.
1-2 dk birşey işlem süresi. Ne spekulum takılmasını hissettim ne birşey. İlaç verilirken çok hafif, tatlı bir sancı gelip geçiyor. Bu da zaten her ay kaç mislini çektiğimiz adet sancısı gibi bir ağrı.
Radyotom'u bildiğim için söylüyorum burası için kesinlikle anesteziye gerek yok. Gerginliğe, strese hiç gerek yok.
Umarım siz de güzel haberler alırsınız.