• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

tskr ederim arkadaslar hic ummuyodum bu kadar kolay olacagini hamd olsun iyi gecti....simdi yarinda vajinal test var birde esimin sperm testi var diger kanda bakilan hormon testlerinin sonuclarini ogrenemedim henuz ins onlarda temiz cikar...bisey sorucam size cevaplarsaniz sevinirim arkadaslar adetin ilk gununden itibaren say 21.gun gel dedi doktor ben en son 18 ocakta adet oldum sayarken 18.gunude saymam gerekiyomu ona gore gidicem acil cvp yazin arkadaslar...

tabi,eğer 18ocakta başladıysa adetin,o ilk günündür
o günüde saymak lazım

merhaba arkadaşlar,ben salı günü akşam 5 gibi rahim filmi çektirdim,ağrım sızım falan olmadı ama hafif kanamam olmuştu normal olarak,gün geçtikçe azaldı ama hala sümüksü akıntımla birlikte belli belirsiz bir kanamam var,sizce bu normalmi,kanamam bitmek üzere sanırım,ama sümüksü akıntı kafamı kurcaladı,ayrıca eşimle salı gününden beri ilişkiye girmedim,banyoda yapmadım,artık banyo yapıp eşimle birlikte olabilirmiyim bunu sormak istiyorum,doktorum hiçbir bilgi vermedi,ben buradan okuduklarımla bazı bilgilere sahip oldum,ne diyorsunuz kızlar bu akıntı ve hafif kanamam normalmi sizce,birde eşimle ilişkiye girmekten çok korkuyorum,çok acıycakmış gibi geliyor,özellikle bu akıntıya çok takıldım,enfeksiyon kapmış olabilirmiyim?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,ben salı günü akşam 5 gibi rahim filmi çektirdim,ağrım sızım falan olmadı ama hafif kanamam olmuştu normal olarak,gün geçtikçe azaldı ama hala sümüksü akıntımla birlikte belli belirsiz bir kanamam var,sizce bu normalmi,kanamam bitmek üzere sanırım,ama sümüksü akıntı kafamı kurcaladı,ayrıca eşimle salı gününden beri ilişkiye girmedim,banyoda yapmadım,artık banyo yapıp eşimle birlikte olabilirmiyim bunu sormak istiyorum,doktorum hiçbir bilgi vermedi,ben buradan okuduklarımla bazı bilgilere sahip oldum,ne diyorsunuz kızlar bu akıntı ve hafif kanamam normalmi sizce,birde eşimle ilişkiye girmekten çok korkuyorum,çok acıycakmış gibi geliyor,özellikle bu akıntıya çok takıldım,enfeksiyon kapmış olabilirmiyim?

canım akıntı normal antibiyotiğini içmeye devam et kesiliyor bir süre sonra kendini ne zaman hazır hissedersen o zamnda eşinle birlikte ol acı falan olmuyor ama hassas davranın birbirinize

defne cim öncelikle çok geçmiş olsun ...inş. tez zamanda bebişin konar rahmine:=) benim merak ettiğim tek şey benide dr.um radyotom & radyomar a yönlendirdi ama fiyatlarını bilmiyorum...ne kadara çektirdin cvplarsan sevinirim...10-15 gün sonra çektiricem...

canım anestezisiz olarak 330 tl ye çektirdim. anestezi için artı 200 tl istiyolar ama asla gerek yok.. çok memnun kalıcaksın hiç merak etme...

radyotom'un fiyatları 330 TL. yeni sordum telefon açıp.
ben de bu cuma günü orada çektiricem, çok çok iyi olduğunu duydum hep.
cihazları, tavırları gayet iyiymiş. ben de okuduklarıma dayanarak gidiyorum, umarım gerçekten öyledir, gerilmemek mümkün değil. :25:

naptın cnm çektirdin mi?benimde zaman azalıyo ama sağolsunlar çektiren arkadaşların telkinleriyle anesteziden vazgeçtim:1:umarım sonuçların güzeldir...hayırlı haberllerini bekliyoruz

canım anestezisiz olarak 330 tl ye çektirdim. anestezi için artı 200 tl istiyolar ama asla gerek yok.. çok memnun kalıcaksın hiç merak etme...

o zaman ağrın sızın olmadı dimi defne :( radyotomda çektirdin dimi ??? sana ve diğer arkadaşlara güveniyorum ve anestesiden vazcaydım hemde nerdeyse 2 defa dr.muayene param :2:yazık günah...bakalım bende şubat sonu gibi çektiricem hayırlısı olsun hepimiz için inş.

hiç zor bir işlem değil anesteziyle yaptırdım.hiç ama hiçbir şey hissetmedim fakat sonuçta tek tüpüm tıkalı olduğunu öğrendim.umarım sen güzel sonuçlar alırsın....

naptın cnm çektirdin mi?benimde zaman azalıyo ama sağolsunlar çektiren arkadaşların telkinleriyle anesteziden vazgeçtim:1:umarım sonuçların güzeldir...hayırlı haberllerini bekliyoruz

Cuma akşamı çektirdim Radyotom'da.
Bu topikte çok tavsiye edilmişti Radyotom. Gerçekten çok memnun kaldım.
Anesteziye zaten hiç gerek yok. Birşey hissedilmiyor. Acısız, ağrısız.
Çok düzgün, temiz bir yer. Doktor Cevat Bey ve hemşireler çok ilgili, sıcak.
Röntgen cihazı çok yeni ve modern, şu c kollu dediklerinden. Bu yüzden rahimi sabitlemeden çektiği için hırpalamıyor hastayı. Yeni bir cihaz olduğu için çok çok düşük radyasyon alınıyor.
Filmden sonra da herşey serbest, banyo, ilişki. Antibiyotik kullanmaya gerek yok. Enfeksiyon riski yok.

Ben çok memnun kaldım hanımlar. Ben de tavsiye ediyorum bu görüntüleme merkezini. Sonuçlarım iyi çıktı, hiçbir sorunum yokmuş.

Hiç beklemeyin, hiç geciktirmeyin, travmatik hale getirmeyin bu işi. Filmi çektirdikten sonra nasıl rahatlıyor insan. Öyle korunmalar, antibiyotikler, sakınmalar, anesteziler de yok.

1-2 dk birşey işlem süresi. Ne spekulum takılmasını hissettim ne birşey. İlaç verilirken çok hafif, tatlı bir sancı gelip geçiyor. Bu da zaten her ay kaç mislini çektiğimiz adet sancısı gibi bir ağrı.

Radyotom'u bildiğim için söylüyorum burası için kesinlikle anesteziye gerek yok. Gerginliğe, strese hiç gerek yok.

Umarım siz de güzel haberler alırsınız.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben çektirdim ama narkoz alarak çektirdim dolayısıylada hiçbirşey hissetmedim 5 dk kadar uyutulmuşum çektirdikten sonra ogün çok hafif lekelenme oldu okadar sağ tüpüm tıkalıymış o açıldı sonraki biray radyasyon aldığım için korunduk daha sonraki 2ay gebelik olabilir doktorum ama henüz birşey yok narkozla tavsiye ederim hiçbişey hissetmedim

iyi aksamlar arkadaslar bugun gittim rahim filmi cekilmeye cok iyi gecti aleti yerlestirirken inanin hic bisey hissetmedim sadece ilac verilirken 10 saniye kadar adet sancisi oldu hemen gecti azicik kanamm oldu simdi hic biseyim yok cok rahatim cok korkuyodum agrili olur diye ama cok rahat gecti doktorun eli cok hafifti sonuclarimda temiz cikti hic bi problem yok doktorum 2-3 gun sonra iliskiye girebilirsin dedi.. kendimide hic sikmadim ama cok utandim doktorum erkekti ama cok sukur temiz cikti filmim ins yakin zamnda bebegimde olur.........:emir_bebek:

canım birebir aynı şeyleri ve aynı duyguları yaşamışız.
bende tecrübemi paylaşayım istedim,senin yazdıklarını okuyunca ;ne gerek var yazmaya arkadaşım zaten benim yazacaklarımı aynen yazmış dedim:1::1:

bi farkla benim antibiyotik kullanmam gerekti ve vajinal fitil.
eşimde bronşit olup antibiyotiğe başlayınca bizim bebe işi sonraki aya kaldı.

çok geçmiş olsun sana ve diğer arkadaşlara.

çektirecek olan arkadaşlara bir tavsiye; işlem başlarken besmele çekin,derin nefes alıp verin ve asla korkmayın.
allaha emanet olun..

arkadaslar film sonuclarınızın iyi cıkmasına ve acısız olmasına cok sevindim. Söyle bisey eklemek istiyorum filmi cektirecek arkadaslar icin kendinizi ne kadar sıkar kasarsanız o kadar acı hissedersiniz. Rahat bırakın kendinizi inanın anesteziye falan gerek yok yazık paranıza. Hepimiz o anestesi parası icin ne kadar calısmak zorunda kalıyoruz. Ayrıca belkide önünüzde cok daha fazla para harcayacagınız tedaviler olacak. Benim öyle olmustu filmden sonra asılamalar tüp bebekler birsürü masrafınız oluyor. 5dk bi islem icin bence anesteziye gerek yok. Yinede siz bilirsiniz tabi :90:

bende bugün zekai tahir burak hastanesinde çektirdim. ilaç verildiğinde kasıklarınızda 2-3 dk şiddetli bir adet sancısı tarzında kasılma hissediliyo. esasen ağrı şiddetli ama kısa süreli olduğu için dayanılamayacak bişey diğil. sonrasında adet kanaması tarzında kanama oluyor. antibiyotik ve ağrı kesici ilaçları düzenli almanız tavsiye ediliyor.

fındıkzade radyatomu cok övmüşlerdii bende ıkı gun once orda cekıldım rahım fılmını samımıyetle soyluyorum cok hafıf bı adet sancısı oluyo baska hıcbısey yok ınanın,korkucak stres yapıcak hıcbısey yokk bende cok korkmustum ama ıcerden bı mutlu cıktım sormayın:)

slm arkadaşlar
bende ayın 21 de pazartesi tıp fakültesinde rahim filmi çektircem çok heycanlıyım anestezi olmıcak sanırım net bilmiyorum acıdan korkmuyorum dayanırım sadece bebişim gelsin yeter ...
bu film çekildikten sonra yatmak gerekiyormu?

slm arkadaşlar
bende ayın 21 de pazartesi tıp fakültesinde rahim filmi çektircem çok heycanlıyım anestezi olmıcak sanırım net bilmiyorum acıdan korkmuyorum dayanırım sadece bebişim gelsin yeter ...
bu film çekildikten sonra yatmak gerekiyormu?

Ben bugün tekrar çektirdim rahim filmini, geçen seferki gibi tek gittim, çektirdim, tek döndüm eve. Hiç yatmadan kalktım ve çıktım. Hiçbir sıkıntı olmadı. Hafif kanaman oluyor, muhtemelen oradan verirler ama yine de yanında ped getirmeni tavsiye ederim. Bu arada iki ay önce soğan kürü yapmıştım, sanırım sağ tarafımdaki tıkanıklığı biraz açmış, çünkü radyoloji uzmanı önemli bir şey yok dedi.

Cuma akşamı çektirdim Radyotom'da.
Bu topikte çok tavsiye edilmişti Radyotom. Gerçekten çok memnun kaldım.
Anesteziye zaten hiç gerek yok. Birşey hissedilmiyor. Acısız, ağrısız.
Çok düzgün, temiz bir yer. Doktor Cevat Bey ve hemşireler çok ilgili, sıcak.
Röntgen cihazı çok yeni ve modern, şu c kollu dediklerinden. Bu yüzden rahimi sabitlemeden çektiği için hırpalamıyor hastayı. Yeni bir cihaz olduğu için çok çok düşük radyasyon alınıyor.
Filmden sonra da herşey serbest, banyo, ilişki. Antibiyotik kullanmaya gerek yok. Enfeksiyon riski yok.

Ben çok memnun kaldım hanımlar. Ben de tavsiye ediyorum bu görüntüleme merkezini. Sonuçlarım iyi çıktı, hiçbir sorunum yokmuş.

Hiç beklemeyin, hiç geciktirmeyin, travmatik hale getirmeyin bu işi. Filmi çektirdikten sonra nasıl rahatlıyor insan. Öyle korunmalar, antibiyotikler, sakınmalar, anesteziler de yok.

1-2 dk birşey işlem süresi. Ne spekulum takılmasını hissettim ne birşey. İlaç verilirken çok hafif, tatlı bir sancı gelip geçiyor. Bu da zaten her ay kaç mislini çektiğimiz adet sancısı gibi bir ağrı.

Radyotom'u bildiğim için söylüyorum burası için kesinlikle anesteziye gerek yok. Gerginliğe, strese hiç gerek yok.

Umarım siz de güzel haberler alırsınız.

Evet arkadaşlar bende 2 saat önce çektirdim... anesteziye ağrı kesiciye hiç gerek yok....çok rahat hiç birşey hissetmiyorsunuz...

ben geçen hafta çektirdim.korkunçtu,hayatım boyunca böyle bir acı hissetmedim,evet 2-3 dakika sürüyor ama bana sanki saatler geçti gibi geldi..çok bağırdım,çok ağladım.titriyorum diye rahat çekemediler tekrar ettiler:)) 2gün kendime gelemedim,çektiğim acı aklıma geldikçe ağlayıp durdum.
tüpler kapalı olduğunda çok acı hissedilir diyolardı ama benim tüplerim açık çıktı,hiçbir sorun yokmuş çok şükür:) eğer normal muayenelerde bile kendinizi biraz kasıyorsanız kesinlikle anestezili çektirmenizi öneririm,ben anestezi istemediğme çok pişman oldum

Ben bugün tekrar çektirdim rahim filmini, geçen seferki gibi tek gittim, çektirdim, tek döndüm eve. Hiç yatmadan kalktım ve çıktım. Hiçbir sıkıntı olmadı. Hafif kanaman oluyor, muhtemelen oradan verirler ama yine de yanında ped getirmeni tavsiye ederim. Bu arada iki ay önce soğan kürü yapmıştım, sanırım sağ tarafımdaki tıkanıklığı biraz açmış, çünkü radyoloji uzmanı önemli bir şey yok dedi.
tamam canım alırım yanıma ped bilgi verdiğin için teşekkürler yarın yazarım bakalım ne çıkcak inş.temiz çıkar ve u ay hamile kalırım inş.hepimiz hamile kalırız..

Back