Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

ben geçen hafta çektirdim.korkunçtu,hayatım boyunca böyle bir acı hissetmedim,evet 2-3 dakika sürüyor ama bana sanki saatler geçti gibi geldi..çok bağırdım,çok ağladım.titriyorum diye rahat çekemediler tekrar ettiler:)) 2gün kendime gelemedim,çektiğim acı aklıma geldikçe ağlayıp durdum.
tüpler kapalı olduğunda çok acı hissedilir diyolardı ama benim tüplerim açık çıktı,hiçbir sorun yokmuş çok şükür:) eğer normal muayenelerde bile kendinizi biraz kasıyorsanız kesinlikle anestezili çektirmenizi öneririm,ben anestezi istemediğme çok pişman oldum

cnm sen de fındıkzade mi çektirdin çok geçmiş olsun bana dr tüplerin açıkca acır demişti

benimde bugun adetimin 2.günü ,rahim filmi çekilecek ama hangi gün çekilmesi gerekiyor dr. söyledi ama ben dün o kadar paniktimki hatırlayamıyorum en son 12.gün çektirebilirsin demişti sanırım,adetin ilk gününden mi sayıyoruz bittiği günden mi??
ben cok korkak olduğum için kesin anestezili çekilecem adanalı olan varsa aranızda neresi daha iyi bilen var mı??

benimde rahim filmi çektirmem gerekiyomuşş ama çok korkuyorummm burayı okuyunca daha korkrtum arkadaşlar bu arada ssk karşılıyomu bu konuda bilgisi olan varmı?

ben yorumları okuyunca 2 sene erteledim bu filmi ama 15 gun oldu cektirdim ki cidden benden fazla korkan olacagını sanmıyorum .Rüyalarıma bile giriyordu.Nihayet yarıyıl tatilinde önce zekayi tahir budak hastanesine gittim ama cocuk icin deyince ve ikinci evliligi olan ve ilk evlilikten cocuk varsa adım atmanız bile para.
normal kan tahliline bile 55 lira verdim sigortam olmasına ragmen .hsg dediler ordada dusundum tasındım .ANKARA sincan lokman hekim hastanesine gittim 15 lira muayene ücreti ödedim doktorum AHMET BELKIZ TURP tu .Jinekolojik muayene ultrasyonla muayene etti .Tatlı dilli olacak doktor bilgi verecek hastasına aynen öyle cıktı doktorum hsg sorunca yok dedim çektiremedim korkuyorum netden okuduklarımdan dolayı 2 senedir ertelıyorum dedim 2 gun sonra gel dedi.Ben akla karayı seçtim röntgen masasına uzanıyorsunuz doktor spektulumu takıyor ondan sonra ilacı veriyor rahme ha bu arada boscopan denen bir ıgne yapıldı önce agrı kesıcıymiş.Tüpler tıkalıydı actı işlem esnasında sürekli konustu.Benle ve yanındaki hemsirelerle konu dağılsın diye sanırım 3 film cekildi ve acıldı ertesi gun bir film daha cekildi sanırım ilac kalmısmı diyeherkes cok saskın senden bu filmi cektirmeni beklemezdik diyorlar .Birkac gun kanamanız oluyor ama korkmayın canınız acımıycak neti okumayın ön yargılarla gitmeyin :1:ben atlattıysam sizde atlatırsınız ...

ha bu arada 81 e cektirdim bu filmi devlette daha pahalıydı bir ton kan tahlili ettirdim 20 liraya devlette 55 lira ödedim birtek kan tahliline...

benimde bugun adetimin 2.günü ,rahim filmi çekilecek ama hangi gün çekilmesi gerekiyor dr. söyledi ama ben dün o kadar paniktimki hatırlayamıyorum en son 12.gün çektirebilirsin demişti sanırım,adetin ilk gününden mi sayıyoruz bittiği günden mi??
ben cok korkak olduğum için kesin anestezili çekilecem adanalı olan varsa aranızda neresi daha iyi bilen var mı??

bana dr adetin bitsin,3-4gün sonra film çekilir demişti
ben adetin 10.günü gitmiştim,yani adetten 3gün sonra oluyor

adetin ilk gününden sayarsın :34:

benimde rahim filmi çektirmem gerekiyomuşş ama çok korkuyorummm burayı okuyunca daha korkrtum arkadaşlar bu arada ssk karşılıyomu bu konuda bilgisi olan varmı?

ilaçın parasını filmi ssk karşılıyor canım hiç özele gitme tıp fakültesi en iyisi paranı boşuna savurma o para sana daha çok gerek olacak geçmiş olsun

ben cmt.adet oldum 5gün falan sürüyor haftaya cmt.ye gün aldım 8.gün oluyor.bu arada aklıma başka birşey takıldı adanada acıbademde çekilecem orda dr. değilde radyoloji dr.u çekiyormuş bi sorun olur mu güvenmeli miyim,birde dr.ısrarla narkozsuz çekelim dedi ama ben yanaşmadım narkoz istiyorum dedimm..

evet adetinden 3gün geçmiş oluyor o zaamn iyi
benimde çekmeden önce dr um geldi,hazırladı
sonra radyoloji uzmanı geldi 30sn de filmi çekti,gitti sonra
farklı bi hastanede çektireceksin sanırım,bilmem ki nasıl olur öyle
ısrarla gerek yok diyorsa vardır bi bildiği herhalde,tabiki sen karar vereceksin
Allah kolaylık versin,açık çıkar inş

kızlarrrrrrrr
ben bugün çektirdim HSG yi kızlar benim ağrı eşiğim yüksektir ama çığlık çığlığa kaldım niyetim kimseyi korkutmak değil ama ağrı kesici alın muhakkak ben almamıştım dayanırım diye ama tırnaklarım elime geçti resmen bakalım ne çıkcak belki tıkanıklık vardır o yüzden bu kadar ağrımıştır sonuç 1 hafta sonra çıkacakmış tıp ta yaptırdım buarada benim sosyal güvencem yoktu maliyeti yazıyım başka arkadaşlara fikir olsun :
ilaç:47 tl
hsg:25.50
muayene ücreti :15.50
bu kadar ucuza maloldu yani :)

ben cmt.adet oldum 5gün falan sürüyor haftaya cmt.ye gün aldım 8.gün oluyor.bu arada aklıma başka birşey takıldı adanada acıbademde çekilecem orda dr. değilde radyoloji dr.u çekiyormuş bi sorun olur mu güvenmeli miyim,birde dr.ısrarla narkozsuz çekelim dedi ama ben yanaşmadım narkoz istiyorum dedimm..
canım kesinlikle narkoz al 5 dk sürüyo ağrı ama çok ağrıyo tabi herkesin aynı olmaya bilir ama risk almaya değmez bence :)

kızlar insanın gözünü korkutuyonuz valla..bak şimdi bende tırsmaya başladım bende çektirecem 5 6 gün sonra, bilmiyorum ne olcak stresi şimdiden beni gebertti zati, bide silzrde böle deyince daha bi fena oldum doğrusu, böle 2 dk şeyler için narkoz almayalaım dedik ama, inş. doğru yapmışızdır. Anestezi ilaçlarıda insanı çok rahatsız ediyor bence, onuda biliyoz sonrası rezalet, neyse bakalım rabbim inş. sonucumuz güzel olurda bu acılara değer, allah herkese hayırlısından bebişlerini nasip etsin...

kızlar insanın gözünü korkutuyonuz valla..bak şimdi bende tırsmaya başladım bende çektirecem 5 6 gün sonra, bilmiyorum ne olcak stresi şimdiden beni gebertti zati, bide silzrde böle deyince daha bi fena oldum doğrusu, böle 2 dk şeyler için narkoz almayalaım dedik ama, inş. doğru yapmışızdır. Anestezi ilaçlarıda insanı çok rahatsız ediyor bence, onuda biliyoz sonrası rezalet, neyse bakalım rabbim inş. sonucumuz güzel olurda bu acılara değer, allah herkese hayırlısından bebişlerini nasip etsin...

yaa bak şimdii öle demee:)) topu topu 5-10dk.lık bir narkoz vermicekler mi o yüzden çok etkilemez gibi geliyor bana yanlış mı düşünüyorum acaba??ben aşılama yaptırdığımda spekulum takılırken çok zorlandım çok acıdı yanii...aşılama çok kolay ama o alet çok fenaa o yüzden filme hiç cesaretim yokk cmt bi gelip geçseydi hayırlısıylaa..

:) canım korkma 5 dk birşey dayanırım diyosan sorun yok ama benim renk beniz attı resmen ki dayanıklıyımdır ben derin derin nefes al dayan o zaman hadi Allah kolaylık versin cümlemize

Son düzenleme:
cnm sen de fındıkzade mi çektirdin çok geçmiş olsun bana dr tüplerin açıkca acır demişti

ben tıp fakültesi hastanesinde çektirdim canım,adetimin 10.günüydü.en ideal zaman demişti çeken doktor.. burda okuduğum kadarıyla geçici bi anestezi varmış,ismini hatırlamıyorum.sadece yarım saat uyumayı sağlıyor diyorlar..oda güzel bir alternatif bence..

arkadaslar bende cektirdim bu filmi ama hic acı hissetmedim, bence acıyan arkadaslar fazla kasıyolar kendilerini valla ne agrı kesici ictim nede igne yaptılar. bence hic gerek yok anesteziye falan hic korkmayın. İslem toplasan 5 dk sürüyo bende burdaki ark. yorumlarını okuyup gittim ama sanki sanırsınız beyin ameliyatına gidiyorum girdim yattım masaya o aleti takarken zaten hep rahatsız olmusumdur ama kadın isin ehliydi heralde öyle acı falan hissetmedim. İlacı verirkende sanki kasıklarımda hafiften bir sızı adetin baslayacagı zaman olurya onun gibi bir sızı geldi gecti ama öyle bagıracak gibi bi acı degildi. Hatta ben dr simdimi acıyacak dedim yok bitti islem dedi güldü filmi cekiyo arkadas dedi ne oldugunu hissetmedim bile. Bence oraya rahat gitmek lazım kasmamak lazım. Birde bana iliski yasağı falan vermedi dr yada antibiotik falan. Bide bana ped verdiler ama sanki adetinin son günü gibi pedi az bisey kirletti ve bitti fazla sürmedi yani daha öncede yazdıgım gibi ertesi gün ben ılgaza kayaga gittim cokta rahattım :) bana tüplerin acık diye hemen söylediler. Yani tüpleri acık olanın canı acır tezi yanlıs.

be 8 aylık ewliyim polikistik over var dediler bana tedavi gördüm en son 10 ampul menogon kullandım ve ardından ovitrella çatlatma iğnesi vurdular ama ne yazık ki 23 şubatta adet oldum ama dehşet ağrılı şuan haleen adet sancısı çekiyorum . normaldede zaten ağrılı geçiyor adet dönemlerim.. şırnak cizredeyim tayin nedeniyle. ve pek güvenmiyorum aslında istanbulluyum neyse ama hayırlısı:( ya ben adettim bitince yani 2 gün sonra rahim filmi çektireceğim fakat çok korkuyorum baatmanda çekilecem burada yokmuş çeken biyer . çok üzülüyorum bu duurumuma beni biraz aydınlatın ne oluur rahim filminde çook acır mı aradım batman daki özel hastaneleri genelde anesteezi ile çekiyoruz diyorlar....biraz umut arkadaşlarrrrrrr....rabbimm tüm isteyenlere bebişler nasib etsin inşallah içlerinde banada...

arkadaşlar araştırma hastanesinde bugun rahim filmi çektirdim.filmin çekilmesinden önce sadece ağrı kesici bir iğne yapıldı.şöyle söyliyim acı eşiğim yüksektir ama sıvının verildiği an 10 sanıye kadar çokta hafıf denemeyecek bır acı hıssettım hatta doktora durmasını soyledım:)ama sonra o ağrı hızla azaldı. bana 2.defa ama busefer daha az sıvı verdi birdaha çekti ozaman acımadı.kısacası 10 sanıye kadar dişinizi sıkar miktarı ne olursa olsun o ağrıya dayanırsanız sonrası hızla geçiyor.şuanda sadece hafif adet ağrısı gibi bir ağrı birde biraz kanama var.Çok şükür sonuç iyi çıktıda o acıya değdi.Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin inşallah...

ben bugün saat 15 te çektirdim anestezi ile uyandığımda çok ağrım vardı ağlamaktan öldüm denecek kaddar. şuan ewimdeyim ama ölüyorum ağrıdan bu normal mi ? oturamıyorum yatamıyorum ne yapmam lazım ne olur yardımcı olun ...burası cizre öle ha dedin mi adaam gibi dr. bulunmuyor ne yapayım

Back