- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #1.181
öncelikle herkese merhaba.. yeni konu açmayıp derdimi burda anlatmak istedim. başımdan geçen olay umarım yol gösterici olur... ben bir senelik evliyim ve kısırlık tedavisi görüyorum.muayene ve bazı testlerden sonra doktorum en son rahim filmi istedi ve bende yaklaşık 3 4 ay önce medıcıne hospıtal de anestezili olarak rahim filmini çektirdim. sonuçlarda iki tüpümde kapalı çıktı.. tabiki çok üzüldük falan hemen ne yapıcamızı düşünmeye başladık ya laparoskopi yada tüp bebek yapıcaktık.. ama doktorum laparoskopi önermedi ve tüp bebeğe yönlerdirdi. buarada ben bakırköy araştırma hastanesinede gidiyodum ve orası çektirdiğim filmi kabul etmedi tekrar çekin dediler.. önce kararsız kaldım çekinmeyip direk tüp bebek mi yapsak falan diye.. tabi bu zaman içinde yaşadığım üzüntü ve stresi anlatamam... sonra rahim filmini tekrar çekinmeye karar verdim ve burdaki forumlarda okuyup radyomar fındıkzade de bugün rahim filmimi çekindim. sonuç TÜPLERİM AÇIKTI!!! yaşadığım şoktan doğru dürüst sevinemedim bile.. böyle bişey nasılolabilir bilmiyorum.. yorumu sizlere bırakıyorum... ben boş yere ameliyat olabilir yada tüp bebek yaptırabilirim... gerçekten hala şoktayım. bunu burda paylaaşmak istedim sizlere bilgi olsun diye. bu arada ben normal muayenede bile çok zorlanan biriyim onun için ilk filmimi anestezili çekinmiştim ama bu sefer normal çekindim tabiki korkarak gittim oraya hatta ağlayarak yattım sedyeye.. ama gerçekten çok kolaymış ve çok ilgilendiler benimle burdan teşekkür ediyorum RADYOMAR A onların sayesinde sevinçli bir haber aldım... umarım bundan sonraki tedavimde iyi sonuçlar alırım...
çok çok geçmiş olsun defne umarım ilk ve son olur.
inşallaaaaaaah hamile kalırsın en kısa zamanda çünkü rahim filminden sonra gebe kalan çok insan var.