• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

öncelikle herkese merhaba.. yeni konu açmayıp derdimi burda anlatmak istedim. başımdan geçen olay umarım yol gösterici olur... ben bir senelik evliyim ve kısırlık tedavisi görüyorum.muayene ve bazı testlerden sonra doktorum en son rahim filmi istedi ve bende yaklaşık 3 4 ay önce medıcıne hospıtal de anestezili olarak rahim filmini çektirdim. sonuçlarda iki tüpümde kapalı çıktı.. tabiki çok üzüldük falan hemen ne yapıcamızı düşünmeye başladık ya laparoskopi yada tüp bebek yapıcaktık.. ama doktorum laparoskopi önermedi ve tüp bebeğe yönlerdirdi. buarada ben bakırköy araştırma hastanesinede gidiyodum ve orası çektirdiğim filmi kabul etmedi tekrar çekin dediler.. önce kararsız kaldım çekinmeyip direk tüp bebek mi yapsak falan diye.. tabi bu zaman içinde yaşadığım üzüntü ve stresi anlatamam... sonra rahim filmini tekrar çekinmeye karar verdim ve burdaki forumlarda okuyup radyomar fındıkzade de bugün rahim filmimi çekindim. sonuç TÜPLERİM AÇIKTI!!! yaşadığım şoktan doğru dürüst sevinemedim bile.. böyle bişey nasılolabilir bilmiyorum.. yorumu sizlere bırakıyorum... ben boş yere ameliyat olabilir yada tüp bebek yaptırabilirim... gerçekten hala şoktayım. bunu burda paylaaşmak istedim sizlere bilgi olsun diye. bu arada ben normal muayenede bile çok zorlanan biriyim onun için ilk filmimi anestezili çekinmiştim ama bu sefer normal çekindim tabiki korkarak gittim oraya hatta ağlayarak yattım sedyeye.. ama gerçekten çok kolaymış ve çok ilgilendiler benimle burdan teşekkür ediyorum RADYOMAR A onların sayesinde sevinçli bir haber aldım... umarım bundan sonraki tedavimde iyi sonuçlar alırım...

çok çok geçmiş olsun defne umarım ilk ve son olur.
inşallaaaaaaah hamile kalırsın en kısa zamanda çünkü rahim filminden sonra gebe kalan çok insan var.

öncelikle herkese merhaba.. yeni konu açmayıp derdimi burda anlatmak istedim. başımdan geçen olay umarım yol gösterici olur... ben bir senelik evliyim ve kısırlık tedavisi görüyorum.muayene ve bazı testlerden sonra doktorum en son rahim filmi istedi ve bende yaklaşık 3 4 ay önce medıcıne hospıtal de anestezili olarak rahim filmini çektirdim. sonuçlarda iki tüpümde kapalı çıktı.. tabiki çok üzüldük falan hemen ne yapıcamızı düşünmeye başladık ya laparoskopi yada tüp bebek yapıcaktık.. ama doktorum laparoskopi önermedi ve tüp bebeğe yönlerdirdi. buarada ben bakırköy araştırma hastanesinede gidiyodum ve orası çektirdiğim filmi kabul etmedi tekrar çekin dediler.. önce kararsız kaldım çekinmeyip direk tüp bebek mi yapsak falan diye.. tabi bu zaman içinde yaşadığım üzüntü ve stresi anlatamam... sonra rahim filmini tekrar çekinmeye karar verdim ve burdaki forumlarda okuyup radyomar fındıkzade de bugün rahim filmimi çekindim. sonuç TÜPLERİM AÇIKTI!!! yaşadığım şoktan doğru dürüst sevinemedim bile.. böyle bişey nasılolabilir bilmiyorum.. yorumu sizlere bırakıyorum... ben boş yere ameliyat olabilir yada tüp bebek yaptırabilirim... gerçekten hala şoktayım. bunu burda paylaaşmak istedim sizlere bilgi olsun diye. bu arada ben normal muayenede bile çok zorlanan biriyim onun için ilk filmimi anestezili çekinmiştim ama bu sefer normal çekindim tabiki korkarak gittim oraya hatta ağlayarak yattım sedyeye.. ama gerçekten çok kolaymış ve çok ilgilendiler benimle burdan teşekkür ediyorum RADYOMAR A onların sayesinde sevinçli bir haber aldım... umarım bundan sonraki tedavimde iyi sonuçlar alırım...

cok gecmis olsun ama cok sukurki bir suru zahmete katlanmadan mutlu sonucu ogrenmissin.. dilerim devamı da boyle gelir.. rabbim tum dileyenlere insaallah tez vakitte evlat sahibi olmayı nasip etsin:49:

çok teşekkür ederim allah isteyen herkese bir anönce bebek sahibi yapsın inşlh... benim yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın..

kizlar korkulacak bisey yok kendinizi kasmayin 5 dkk lik bir islem inanin bende cok korkmustum
kamera yerlestirildikten sonra ben korkudan titrerken doktor tamam kalkabilirsiniz demisti hayret etmistim bukadarcik sey icinmi bukadar stres yaptim diye

mrb arkadşlr rahim filmi hakkında baana bilgi verrmmsnz çektren varmı nasıl bişe çok ağrılı oluyomu bu hafta sonu çekilckde çok korkyrm ltfen beni rahtltck bişe söylyen nolur acillllllllllllllllllllllllllllll cevp yazın .

kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuu acil cevap yazın nolurrrrrr rahim filmi çektren yokmu hiç araanızda nasıl bişe çok ağrılımı nolur bilglendrn beni . ltfen acil cevappppppppppppp.

beni bilglendrck kmse yokmu yani şmdi . boşuna üye olmuşm o zmn bende dertleşrz konuşuruz sanıyordum yanılmışm kimse yardmcı olmuyo bana sesimi bile duymuyolr ne kötü bişe .

korkmanı gerektiren bisey yok öyle abartılı acı falan cekmiyosun. Ama bazı arkadasların tüpleri tıkalı olanlarda biraz acı olmus sanıyorum. Ama bazen cok arastırmadan olaya dalmak gerekiyo git haftasonu cektir filmini ama benim tüplerim acıktı ve hicbirsey hissetmedim.Ankara düzende yaptırdım.

beni bilglendrck kmse yokmu yani şmdi . boşuna üye olmuşm o zmn bende dertleşrz konuşuruz sanıyordum yanılmışm kimse yardmcı olmuyo bana sesimi bile duymuyolr ne kötü bişe .

valla ben 2 yıl önce falan cektirmistim, o zaman 200 falandı ama suanda ne kadar bilemicemde tel. edip sorabilirsin söylüyolar. Benim filmimi bi bayan dr cekmisti hic canım yanmadı bisey hissetmedim.

tuğba mrb canm ya cddimi söylyosun gerçkdn korkulck bişe yokmu bendnen de istedi doktrm korkyrm braz birde bişe sorcm sana ücreti ne kadr rahim flmmnn acil cevaplrsn çok sevncm.

asuw canım hiç korma spekulumu takacaklar içine ilaçı verecekler ilaç verilince biraz cız edecek için o kadar bitti kalk canım 1dk sürüyor sana dijital yaparız şu paraya bizim makina yeni diyenlere sakın aldanıpta paralarını boşuna saçma canım tamam mı git tıp fakültesine misler gibi ücret ödemeden yaptır çünkü o paralar sana dr giderken lazım olacak öpüyorum seni kolay çektirip gelmen dileğiyle

Son düzenleme:
ayy arkadaşlar peki film öncesi nasıl oluyor
yani hastane önlüğümü verdiler size,yoksa kendi giysilerimiz mi
birde dr ve filmi çekecek olan kişi mi oluyor içeride sadece
benimde çarşamba yada perşembe günü olacak :59:

ayy arkadaşlar peki film öncesi nasıl oluyor
yani hastane önlüğümü verdiler size,yoksa kendi giysilerimiz mi
birde dr ve filmi çekecek olan kişi mi oluyor içeride sadece
benimde çarşamba yada perşembe günü olacak :59:

arkadaşım bir sakin ben tıp fakültesinde çektirdim filme gitmeden önce arayıp randevu aldım adam ban gelmeden tedradox antibiyotiğe filmi çektimeden 1 saat öncede majezik içmemi söyledi filmden sonrada içtim gittim orası bize 2 saat önce korktum tabi sağolsun tekniker ve çekecek asistan beni sakinleştirdi üzerimdekileri çıkardım önlük giydim düz bir masaya yattım üzerim röntgen filmi çekecekleri alet vardı spekulumu taktı dr ilaçı verdi yemin ederim bir dk sürdü bana ilaçı 3 defa verdi her verişinde içim cız etti kalktım birde bana dedilerki yarın 12 de mesanenin röntgenini çektireceksin onu yaptırdım ilaç emilimine bakıyorlarmış sonra sağolsun ordaki asistan peçete verdi bana kalktım medeniyet görmüşüm dururmuyum alış veriş merkezini saatlerce dolandım gece eve geldik filmi çektirdiğimin ertesi günü bir baş dönmesi bir mide bulantısı ateş yaşadım oda aldığım ilaçın etkisiymiş ondan sonraki günde bel agrısı sonra çok şükür geçti gitti işte korkma mecbur yapılacak strese girme boşuna böyleee

kızlar merhaba. bende bugünlerde filmi çektiricem.pendike oturuyorum ben istanbulda. yakın biyerlerde film çektirmek istiyorum ama bulamıyorum. bu konuda bilgisi olan varmı acaba???

arkadaşım bir sakin ben tıp fakültesinde çektirdim filme gitmeden önce arayıp randevu aldım adam ban gelmeden tedradox antibiyotiğe filmi çektimeden 1 saat öncede majezik içmemi söyledi filmden sonrada içtim gittim orası bize 2 saat önce korktum tabi sağolsun tekniker ve çekecek asistan beni sakinleştirdi üzerimdekileri çıkardım önlük giydim düz bir masaya yattım üzerim röntgen filmi çekecekleri alet vardı spekulumu taktı dr ilaçı verdi yemin ederim bir dk sürdü bana ilaçı 3 defa verdi her verişinde içim cız etti kalktım birde bana dedilerki yarın 12 de mesanenin röntgenini çektireceksin onu yaptırdım ilaç emilimine bakıyorlarmış sonra sağolsun ordaki asistan peçete verdi bana kalktım medeniyet görmüşüm dururmuyum alış veriş merkezini saatlerce dolandım gece eve geldik filmi çektirdiğimin ertesi günü bir baş dönmesi bir mide bulantısı ateş yaşadım oda aldığım ilaçın etkisiymiş ondan sonraki günde bel agrısı sonra çok şükür geçti gitti işte korkma mecbur yapılacak strese girme boşuna böyleee

çok teşekkürler çok güzel anlatmışsın
strese girdiğim tek şey sonucunun ne çıkacağı :26:
işlem öncesi hazırlık ne oluyor nasıl oluyor onu merak ettim :59:

çok teşekkürler çok güzel anlatmışsın
strese girdiğim tek şey sonucunun ne çıkacağı :26:
işlem öncesi hazırlık ne oluyor nasıl oluyor onu merak ettim :59:

canım hazırlık ne soyunup içindeki telli şeyleri çıkarıyorsun telsiz birşey varsa çıkarma masaya yatıyorsun bir spekulum takıyor dr ilacı veriyor yani dijital alet falan hep yalan yok öyle birşey zaten dr bana dedi bunun dijitalimi var dedi inşallah temiz çıkar canım benim zaten kapalı çıkan çok nadir inşallah çektirdikten sonra hamile kalırsın aman ne bileyim hayırlısı

canım hazırlık ne soyunup içindeki telli şeyleri çıkarıyorsun telsiz birşey varsa çıkarma masaya yatıyorsun bir spekulum takıyor dr ilacı veriyor yani dijital alet falan hep yalan yok öyle birşey zaten dr bana dedi bunun dijitalimi var dedi inşallah temiz çıkar canım benim zaten kapalı çıkan çok nadir inşallah çektirdikten sonra hamile kalırsın aman ne bileyim hayırlısı

ufff tarih netleşti,yarın öğle zamanı :18:
spekulum takıldığında acımamıştı öyle,inş sıvı verilirkende kasmam :26:
hep yazılmış ya,c kollu makinalar iyimiş dsiye,sormadım ben dr a burdaki makinalar nasıl
hakkımızda hayırlısı,hayırlı zamanda gelsinler,sağlkla ama bekletmesinler yaa :59:

çok teşekkür ederim allah isteyen herkese bir anönce bebek sahibi yapsın inşlh... benim yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın..

defne cim öncelikle çok geçmiş olsun ...inş. tez zamanda bebişin konar rahmine:=) benim merak ettiğim tek şey benide dr.um radyotom & radyomar a yönlendirdi ama fiyatlarını bilmiyorum...ne kadara çektirdin cvplarsan sevinirim...10-15 gün sonra çektiricem...

ufff tarih netleşti,yarın öğle zamanı :18:
spekulum takıldığında acımamıştı öyle,inş sıvı verilirkende kasmam :26:
hep yazılmış ya,c kollu makinalar iyimiş dsiye,sormadım ben dr a burdaki makinalar nasıl
hakkımızda hayırlısı,hayırlı zamanda gelsinler,sağlkla ama bekletmesinler yaa :59:

canım hadi bakalım git bir an önce yaptır c kollu makina falan yok içine sadece spekulumu takıyorlar ondan sonra ilaç veriyorlar makina falan yok dr herşyi eliyle yapıyor takılma öyle şeylere yarın akşam kuş gibi rahatlamış olacaksın sonuçlarında temiz çıkar inşlah

Son düzenleme:
Back