• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

defne cim öncelikle çok geçmiş olsun ...inş. tez zamanda bebişin konar rahmine:=) benim merak ettiğim tek şey benide dr.um radyotom & radyomar a yönlendirdi ama fiyatlarını bilmiyorum...ne kadara çektirdin cvplarsan sevinirim...10-15 gün sonra çektiricem...

radyotom'un fiyatları 330 TL. yeni sordum telefon açıp.
ben de bu cuma günü orada çektiricem, çok çok iyi olduğunu duydum hep.
cihazları, tavırları gayet iyiymiş. ben de okuduklarıma dayanarak gidiyorum, umarım gerçekten öyledir, gerilmemek mümkün değil. :25:

radyotom'un fiyatları 330 TL. yeni sordum telefon açıp.
ben de bu cuma günü orada çektiricem, çok çok iyi olduğunu duydum hep.
cihazları, tavırları gayet iyiymiş. ben de okuduklarıma dayanarak gidiyorum, umarım gerçekten öyledir, gerilmemek mümkün değil. :25:

arkadaşım valla bende korkarak gittim biz il dışından gidiyoruz vazgeçecektim gitti dr söyeldim yok olmaz dedi sonra yattım masaya 1 dk bitti kapıyı açtım kocama güldüm el salladım demişki eyvah çektiremedi bizimki o kadar yoldan geldik rapor eyvah demiş geldi kocam ne oldu dedi dedimki bitti sonrasında ben mide bulantısı ateş yaşadım o hiç ilaç kullanmam ondan yani özele gidip neden 300 lira veriyorsun tıp falültesi yokmu o paraları profa muayne verirsin yazık yani aslında beni rahatsız eden o masaya yatmak yoksa inan öyle açı falan olmuyor dr eli çektikten sonra psikolojik olarak rahatlıyorsun yemin ederim yazıyorumki korkmayın özelden soracağınız varsa sorun

arkadaslar bence dr unuz nereyi öneriyorsa oraya gidin. Benim doktorum düzen e git biraz pahalı ama en iyi sonucu ordan alıyoruz dedi bende oraya gitmiştim ve cok memnun kalmıstım. Dr öneriyorsa bi bildigi vardır. bu arada benim doktorumun orayla özel bi anlasması falan yok zaten öyle paracı bi dr da degil o yüzden güvenerek gittim Düzen'e.

merhaba arkadaşlar bende buradaki yazıları okuduktan sonra cesaretimi toparlayıp doktorumla kararlaştırdığımız gün olan dün gidip rahim filmi çektirdim,2 saat öncesinde içmem için ağrı kesici verdiler.filmden yarım saat kadar öncede popomdan iğne vurdular.sonra malum o masaya yattım ve doktor spekülümü soktu,sonrada ilacı verdi,inanın bana kızlar diğer arkadaşlarında dediği gibi sanki adet sancısı çekiyor gibi oluyorsunuz buda 1 dk'lık bir işlem,o ağrıda çok hafif oluyor zaten,hatta ilk filmi çeken bayan filmi çekmekte geç kalınca ve film net çıkmayınca aynı işlemi ilaç vermeyi falan 2.kez yaptılar,ikincisinde daha rahattım çünkü biliyordumki acımıyor ve sonuç şükürler olsunki her iki tüpümde açık.yani kızlar bu korku yüzünden rahim filmi çektirmeyi erteleyen varsa sakın ertelemesin,korkulacak hiç ama hiçbirşey yok.

merhaba arkadaşlar bende buradaki yazıları okuduktan sonra cesaretimi toparlayıp doktorumla kararlaştırdığımız gün olan dün gidip rahim filmi çektirdim,2 saat öncesinde içmem için ağrı kesici verdiler.filmden yarım saat kadar öncede popomdan iğne vurdular.sonra malum o masaya yattım ve doktor spekülümü soktu,sonrada ilacı verdi,inanın bana kızlar diğer arkadaşlarında dediği gibi sanki adet sancısı çekiyor gibi oluyorsunuz buda 1 dk'lık bir işlem,o ağrıda çok hafif oluyor zaten,hatta ilk filmi çeken bayan filmi çekmekte geç kalınca ve film net çıkmayınca aynı işlemi ilaç vermeyi falan 2.kez yaptılar,ikincisinde daha rahattım çünkü biliyordumki acımıyor ve sonuç şükürler olsunki her iki tüpümde açık.yani kızlar bu korku yüzünden rahim filmi çektirmeyi erteleyen varsa sakın ertelemesin,korkulacak hiç ama hiçbirşey yok.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine üşütme

bende rahim filmi çektirenler kervanına katıldım :59:
eşimin dediğine göre 15.03 te dr gelmiş içeri, filmin çekilmesi,benim hazırlanıp çıkmam,sonuçların nezaman geleceğini sormamız,koltuğa oturduğumda saate baktık 15.12ydi
benim eski makinalardandı sanırım,ağrı sadece aletlerin takılmasında oldu,ama biraz bende kastım :27:
sıvı verilmesini hissetmedim bile sadece dolgunluk oldu,adet ağrısı gibi bir ağrı
ağrı kesici ve antibiyotik verdi dr, ama ağrın çok yoksa tavsiye etmem ağrıkesiciyi dedi,almadım,sadece antibiyotiği kullanıcam,birde 3gün ilişki yasak
sonuç,çok şükür Rabbime açık :81:
bu yolda kimsenin emekleri sonuçsuz kalmasın inş Allahım tez zamanda sağlıkla hayırlısıyla bebebekler kondursun :49:

bende rahim filmi çektirenler kervanına katıldım :59:
eşimin dediğine göre 15.03 te dr gelmiş içeri, filmin çekilmesi,benim hazırlanıp çıkmam,sonuçların nezaman geleceğini sormamız,koltuğa oturduğumda saate baktık 15.12ydi
benim eski makinalardandı sanırım,ağrı sadece aletlerin takılmasında oldu,ama biraz bende kastım :27:
sıvı verilmesini hissetmedim bile sadece dolgunluk oldu,adet ağrısı gibi bir ağrı
ağrı kesici ve antibiyotik verdi dr, ama ağrın çok yoksa tavsiye etmem ağrıkesiciyi dedi,almadım,sadece antibiyotiği kullanıcam,birde 3gün ilişki yasak
sonuç,çok şükür Rabbime açık :81:
bu yolda kimsenin emekleri sonuçsuz kalmasın inş Allahım tez zamanda sağlıkla hayırlısıyla bebebekler kondursun :49:

geçmiş olsun canım darısı diğer çektireceklere olsun inşallah makina yokki ne makinası eskisi arkadaşların kafası karışmasın ...

evet pardon,alışmışım burda okurken eski usul makina diye...
aparatlar herhalde

aparatlar daha doğru olur çektirecek arkadaşlar da korkmasınlar canım sonra buraları okuyup strese giriyorlar yazık onlarada sanada tekrar geçmiş olsun inşallah bu filim sayesinde hamile kalanlardan olursun

Son düzenleme:
iyi aksamlar arkadaslar yarin rahim filmi cekilicem..ins kolay olur ve temiz cikar.. cok korkuyorum gitmeden 1 saat once 2 tane agri kesici alicam...nasil gectigini ve sonucu paylasirim sizlerle umarim temiz cikar bi problem olmaz.....Allah hepimizin gonlune gore versin ins!!!!!!!!!!:emir_bebek:

iyi aksamlar arkadaslar yarin rahim filmi cekilicem..ins kolay olur ve temiz cikar.. cok korkuyorum gitmeden 1 saat once 2 tane agri kesici alicam...nasil gectigini ve sonucu paylasirim sizlerle umarim temiz cikar bi problem olmaz.....Allah hepimizin gonlune gore versin ins!!!!!!!!!!:emir_bebek:

canım benim bak görüceksin ne kadar kolay olacak tüplerinde açık çıkacak hemen yaz buraya sonuçlarını bekliyoruz

hadi inş çok kolay geçsin ve açık çıksın :13:

canım iş güzel sonuçlar alırsın.merak etme hiç korktuğuna değmeyecek 1 saat önce 1 ağrı kesici al yeter....

arkadaşlar bende 12 ocakta rahim filmi çektirdim.inanın adet sancısından bir farkı yok gerçekten 2-3 dk süren basit bir işlem korkulacak hiç birşey yok sonuçlarda güzel çıkınca insan rahatlıyo soru işaretleri azalıyor kafasında....
benim sonucum allaha şükür temiz çıktı hiçbir sıkıntı yokmuş.daha önce eşime test yapıldı sorun yok bende yumurta gelişimi için 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı daha sonra rahim filmi çektirdim..adetlarim 28-32 gün arası bu aralar 28 günde oluyorum...tam 1 yıl oldu hamile kalamadım...şimdi 2-3 ay deneyip tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum çünkü rahim filminden sonra 6 ay içinde hamile kalan çokmuş.
rahim filminden sonra hamile kalan varmı içinizde tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim...

iyi aksamlar arkadaslar bugun gittim rahim filmi cekilmeye cok iyi gecti aleti yerlestirirken inanin hic bisey hissetmedim sadece ilac verilirken 10 saniye kadar adet sancisi oldu hemen gecti azicik kanamm oldu simdi hic biseyim yok cok rahatim cok korkuyodum agrili olur diye ama cok rahat gecti doktorun eli cok hafifti sonuclarimda temiz cikti hic bi problem yok doktorum 2-3 gun sonra iliskiye girebilirsin dedi.. kendimide hic sikmadim ama cok utandim doktorum erkekti ama cok sukur temiz cikti filmim ins yakin zamnda bebegimde olur.........:emir_bebek:

iyi aksamlar arkadaslar bugun gittim rahim filmi cekilmeye cok iyi gecti aleti yerlestirirken inanin hic bisey hissetmedim sadece ilac verilirken 10 saniye kadar adet sancisi oldu hemen gecti azicik kanamm oldu simdi hic biseyim yok cok rahatim cok korkuyodum agrili olur diye ama cok rahat gecti doktorun eli cok hafifti sonuclarimda temiz cikti hic bi problem yok doktorum 2-3 gun sonra iliskiye girebilirsin dedi.. kendimide hic sikmadim ama cok utandim doktorum erkekti ama cok sukur temiz cikti filmim ins yakin zamnda bebegimde olur.........:emir_bebek:

geçmiş olsun canım inşallah

geçmiş olsun
hadi inş yakın zamanda

tskr ederim arkadaslar hic ummuyodum bu kadar kolay olacagini hamd olsun iyi gecti....simdi yarinda vajinal test var birde esimin sperm testi var diger kanda bakilan hormon testlerinin sonuclarini ogrenemedim henuz ins onlarda temiz cikar...bisey sorucam size cevaplarsaniz sevinirim arkadaslar adetin ilk gununden itibaren say 21.gun gel dedi doktor ben en son 18 ocakta adet oldum sayarken 18.gunude saymam gerekiyomu ona gore gidicem acil cvp yazin arkadaslar...

Back