- 12 Ocak 2016
- 730
- 246
- 33
- 31
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #5.021
İnşallah canım rabbim herkese nasip etsin aratmasinhayırlısı olsun canım inşaallaah gerek kalmaz filme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım rabbim herkese nasip etsin aratmasinhayırlısı olsun canım inşaallaah gerek kalmaz filme
KIZLAR bende oldum sadece girerken hatırlıyorum ne bir ağrı nede hissteme olmadı sadece ayılırken narkozun etkisinden dolayı ağlamışım birde 1 2 gün kanam oldu o kadar bence korkmayın egerki ucundA UMUT VARSA yapılan herşey mubahtir ama ben filimden sonrada gebe kalamdım
2 3 ay oldu gebelik oluşmadı bir sıkıntı yokmuş işde tek problem yumurtalıklaırmın yavaş çalışmasıymış 600 tl ye çektrdimne kadar oldu film çekileli sonuç nasıldı peki?
2 3 ay oldu gebelik oluşmadı bir sıkıntı yokmuş işde tek problem yumurtalıklaırmın yavaş çalışmasıymış 600 tl ye çektrdim
Canım bende çektirdim ekim ayında bende de sıkıntı çıkmadı çok şükür ve benimde yumurtalıklarım gelişmiyordu çok klomen inofolic combi kullandım çat iğneside oldum ama olmamıştı.. filmden sonraki bir ay yumurtalıklarım gelişmedi ikinci ayda hamile kaldım gonal f+klomen+ ovitrelle (çat iğnesi) ile kaldım çok şükür. sen ilaç filan kullandın mı peki ?
içime su serptin bende klomen kullandım ama fayda etmedi bu ay kirst çıktı işde yasmin die doğum kontrol hapı verdi dokttour önumuzdeki ay adetımn 3 günü gidicem iğneye başşlıycaz dedi nasipse inşaallh benım de olur olurmu sence az mı çalışıyordu seninde ?
olur canım içini ferah tut ben sanki hiç hamile kalamayacak mışım gibiydi öyle düşünürdüm hep.iğnelerini saati saatine vur dua et ve bu ayı iyi değerlendir. iğne kullanırkende bi sıkıntı kafana takılan bişey olursa sorabilirsin canım elimden gelen olursa yardım ederim..
gelişmiyordu benim yumurtalıklar canım geliştiği aylarda oldu klomen ile ama hamile kalamamıştım. iğne demekki kaliteli yumurta geliştirmiş ve rabbim de bu ay nasip edecekmiş oldu çok şükür. gonal f iğne kullananlar genelde hamilelik ile sonuçlanmış ama dediğim gibi içini ferah tut ve fazla düşünme oluruna bırak yeter canım.
canımm çok teşekür ederimm bu ay yasmın doğum kontrol kullanıyorum ama önümüzdeeki at nasipse inşşlah olur iğne fiyatları ne kadar özel bi hastanye gidiyorum ben iğneleri alırkan devlet hastanesi yada özel fiyat olarak fark ediyorm birde çalışıyorum ben iğden snra yatmak falan gerekiyormu ;?
Sağol canım benim bir tanıdığın hiç yumurtlaması olmuyormuş birisi bitkisel macun yapmış 2ay içinde gebe kalmış ve doktorlar asla gebelk oluşmaz demesine ragmen iğneden önce onumu denesem diyorumİNŞAALLAAH olur canım iğneye gerek kalmaz.. rapor çıkartmadığın sürece iğne fiyatı aynı canım hangi iğneden kullancam ama ben gonal f i 125 tl aldım ama oda zar zor tanıdık eczacı vardı öyle aldım normalde gonal f 300 lük 250 260 dı fiyati ama şimdi yeni yıl zammı yemişte olabilir.. bende çalışıyorum iğneyi akşam eve gidincce vurdum gonal f kullanacaksan yatmana gerek yok canım diğer iğneleri bilmiyorum
hsg den cıktıktan sonrada o hafta ovu haftasıydı ve hamile kaldımcanım bende çektirdim hsg yi bende de ağrı oldu ama hiç senin anlattığın kadar değildi valla acaba tüplerinde hafif tıkanıklık vardı da açıldılarmı o yüzden mi çok ağrın oldu çözemedim ben korkarak girdim valla ama gülerekte çıkmadın elbet ağrım vardı çıkarken. yazını okuyanlar çok korkacak valla. bide sen hsg de bukadar ağrı çektiysen doğumun normal doğum olursa vay haline. drum bana hsg gireerken kadınlar ne acılar çekiyor hsgnin acısı hiç kalır dedi haklıydıda ☺☺
hsg den cıktıktan sonrada o hafta ovu haftasıydı ve hamile kaldım
hsg den cıktıktan sonrada o hafta ovu haftasıydı ve hamile kaldım