• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Bende fulya açık emarda çektirdim 1 ay önce çok minik bi ağrı hissettim o da yok denebilecek düzeyde.sonuç itibariyle ordan çok memnun kaldım

KIZLAR bende oldum sadece girerken hatırlıyorum ne bir ağrı nede hissteme olmadı sadece ayılırken narkozun etkisinden dolayı ağlamışım birde 1 2 gün kanam oldu o kadar bence korkmayın egerki ucundA UMUT VARSA yapılan herşey mubahtir ama ben filimden sonrada gebe kalamdım :(

KIZLAR bende oldum sadece girerken hatırlıyorum ne bir ağrı nede hissteme olmadı sadece ayılırken narkozun etkisinden dolayı ağlamışım birde 1 2 gün kanam oldu o kadar bence korkmayın egerki ucundA UMUT VARSA yapılan herşey mubahtir ama ben filimden sonrada gebe kalamdım :KK43:

ne kadar oldu film çekileli sonuç nasıldı peki?

2 3 ay oldu gebelik oluşmadı bir sıkıntı yokmuş işde tek problem yumurtalıklaırmın yavaş çalışmasıymış :KK43: 600 tl ye çektrdim

Canım bende çektirdim ekim ayında bende de sıkıntı çıkmadı çok şükür ve benimde yumurtalıklarım gelişmiyordu çok klomen inofolic combi kullandım çat iğneside oldum ama olmamıştı.. filmden sonraki bir ay yumurtalıklarım gelişmedi ikinci ayda hamile kaldım gonal f+klomen+ ovitrelle (çat iğnesi) ile kaldım çok şükür. sen ilaç filan kullandın mı peki ?

Canım bende çektirdim ekim ayında bende de sıkıntı çıkmadı çok şükür ve benimde yumurtalıklarım gelişmiyordu çok klomen inofolic combi kullandım çat iğneside oldum ama olmamıştı.. filmden sonraki bir ay yumurtalıklarım gelişmedi ikinci ayda hamile kaldım gonal f+klomen+ ovitrelle (çat iğnesi) ile kaldım çok şükür. sen ilaç filan kullandın mı peki ?

içime su serptin bende klomen kullandım ama fayda etmedi bu ay kirst çıktı işde yasmin die doğum kontrol hapı verdi dokttour önumuzdeki ay adetımn 3 günü gidicem iğneye başşlıycaz dedi nasipse inşaallh benım de olur olurmu sence az mı çalışıyordu seninde ?

içime su serptin bende klomen kullandım ama fayda etmedi bu ay kirst çıktı işde yasmin die doğum kontrol hapı verdi dokttour önumuzdeki ay adetımn 3 günü gidicem iğneye başşlıycaz dedi nasipse inşaallh benım de olur olurmu sence az mı çalışıyordu seninde ?

olur canım içini ferah tut ben sanki hiç hamile kalamayacak mışım gibiydi öyle düşünürdüm hep.iğnelerini saati saatine vur dua et ve bu ayı iyi değerlendir. iğne kullanırkende bi sıkıntı kafana takılan bişey olursa sorabilirsin canım elimden gelen olursa yardım ederim..
gelişmiyordu benim yumurtalıklar canım geliştiği aylarda oldu klomen ile ama hamile kalamamıştım. iğne demekki kaliteli yumurta geliştirmiş ve rabbim de bu ay nasip edecekmiş oldu çok şükür. gonal f iğne kullananlar genelde hamilelik ile sonuçlanmış ama dediğim gibi içini ferah tut ve fazla düşünme oluruna bırak yeter canım.

olur canım içini ferah tut ben sanki hiç hamile kalamayacak mışım gibiydi öyle düşünürdüm hep.iğnelerini saati saatine vur dua et ve bu ayı iyi değerlendir. iğne kullanırkende bi sıkıntı kafana takılan bişey olursa sorabilirsin canım elimden gelen olursa yardım ederim..
gelişmiyordu benim yumurtalıklar canım geliştiği aylarda oldu klomen ile ama hamile kalamamıştım. iğne demekki kaliteli yumurta geliştirmiş ve rabbim de bu ay nasip edecekmiş oldu çok şükür. gonal f iğne kullananlar genelde hamilelik ile sonuçlanmış ama dediğim gibi içini ferah tut ve fazla düşünme oluruna bırak yeter canım.

canımm çok teşekür ederimm bu ay yasmın doğum kontrol kullanıyorum ama önümüzdeeki at nasipse inşşlah olur iğne fiyatları ne kadar özel bi hastanye gidiyorum ben iğneleri alırkan devlet hastanesi yada özel fiyat olarak fark ediyorm birde çalışıyorum ben iğden snra yatmak falan gerekiyormu ;?

canımm çok teşekür ederimm bu ay yasmın doğum kontrol kullanıyorum ama önümüzdeeki at nasipse inşşlah olur iğne fiyatları ne kadar özel bi hastanye gidiyorum ben iğneleri alırkan devlet hastanesi yada özel fiyat olarak fark ediyorm birde çalışıyorum ben iğden snra yatmak falan gerekiyormu ;?

İNŞAALLAAH olur canım iğneye gerek kalmaz.. rapor çıkartmadığın sürece iğne fiyatı aynı canım hangi iğneden kullancam ama ben gonal f i 125 tl aldım ama oda zar zor tanıdık eczacı vardı öyle aldım normalde gonal f 300 lük 250 260 dı fiyati ama şimdi yeni yıl zammı yemişte olabilir.. bende çalışıyorum iğneyi akşam eve gidincce vurdum gonal f kullanacaksan yatmana gerek yok canım diğer iğneleri bilmiyorum

İNŞAALLAAH olur canım iğneye gerek kalmaz.. rapor çıkartmadığın sürece iğne fiyatı aynı canım hangi iğneden kullancam ama ben gonal f i 125 tl aldım ama oda zar zor tanıdık eczacı vardı öyle aldım normalde gonal f 300 lük 250 260 dı fiyati ama şimdi yeni yıl zammı yemişte olabilir.. bende çalışıyorum iğneyi akşam eve gidincce vurdum gonal f kullanacaksan yatmana gerek yok canım diğer iğneleri bilmiyorum
Sağol canım benim bir tanıdığın hiç yumurtlaması olmuyormuş birisi bitkisel macun yapmış 2ay içinde gebe kalmış ve doktorlar asla gebelk oluşmaz demesine ragmen iğneden önce onumu denesem diyorum

kızlar bnde kasımda cekildim rahim filmi anestezi verilmeden oldu gayet kolaydi adet bitiminden 3gun sonra yaptirdim ve 4 gun sonra ilişkiye girdik cok az damla damla lekelenmem oldu ve ara arada karnimda sanci oluyordu 3-4gun sonra hersey normale dönüyor ve bir sorun çıkmadı sadece sol tupumden geçiş biraz azmis baska birsey yokmus cok şükür...

canım bende çektirdim hsg yi bende de ağrı oldu ama hiç senin anlattığın kadar değildi valla acaba tüplerinde hafif tıkanıklık vardı da açıldılarmı o yüzden mi çok ağrın oldu çözemedim ben korkarak girdim valla ama gülerekte çıkmadın elbet ağrım vardı çıkarken. yazını okuyanlar çok korkacak valla. bide sen hsg de bukadar ağrı çektiysen doğumun normal doğum olursa vay haline. drum bana hsg gireerken kadınlar ne acılar çekiyor hsgnin acısı hiç kalır dedi haklıydıda ☺☺
hsg den cıktıktan sonrada o hafta ovu haftasıydı ve hamile kaldım

HSG yi ihmal etmeyin arkadaşlar,birkaç ay ovulasyon takibi,klomen tedavisi baktınız yumurtanız gelişip çatlamasına rağmen gebelik olmuyor,hemen doktorunuza rica edin.. bizim hekimler bu konuda biraz çekingen davranıyorlaar ama siz de ısrarcı olun.yumurta var spermde sıkıntı yoksa durum %30 ihtimalle tüplerde olabiliyor.
benim de kendi kendime -bunu yazarken gülüyorum artık- çektirdiğim HSG sonucunda sol tüpümün kapalı +bir de üstüne hidrosalpenks oldugunu öğrendim.doktorları beklesem heralde 1-2 sene oyalanırdım. cunku doğal yoldan ilk seferde geebe kaldıgım ve doğum yaptıgım için gittiğim butun doktorlar sende bi sıkıntı yoktur gözüyle baakıyolardı.aaama ne yazık öyle olmadı.
şimdi ameliyatın uzerınden 2ay geçti ben bu ay klomene baaşladım.şükür ki sağlam olan sağ tüpümün hemen alında sağ yumurtalığımda tatlı tatlı yumoşlarım olmuş,iğnemi vuruldum bugun 3.günüm sabırla- aslında tam olarak sabırlı sayılmam ama:eek:- bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlıı hepimizin canlar:KK46:

.evliliğim ilk 4 yılı bebek sahibi olmakla geçti .Dr Dr gezdim bir sürü ilaç kullandım hiç hamile kalmamıştım.daha sonra başka Dr gittim oda bana klomen verecekti bende Dr vermeyin ben o ve onun gibi ilaçları 4 yıldır kullanıyorum dedim.daha sonra Dr bana hiç rahim filmi çekindin mi diye sordu bende hayır dedim.neyse adet oldum Dr rahim filmimi çekti ve meğer benim tüplerim tıkalıymış ve film ile açıldı.film çekindiğim ay hamile kaldım ve şuan oğlum 3 yasında ve ayrıca 2 aylık da hamileyım.bu gebeliğim hiç Dr gitmeden ilaç kullanmadan kendiliğinden oldu .Allah herkesin yardımcısı olsun.

aahh ne güzel bir örnek ,, boşa geçen 4yıl işte ama olsun allahh 1tane kucagına vermiş biri de karnındda sağlıkla onu da kucagına alırsın inşalaahh

Merhaba arkadaslar bende ekim ayında hsg çekildim anestezili hiç korkmayın insanın kafasını rahatlatıyor bende bir problem çıkmadı ama 20 aydır falan korunmuyoruzhiç bir şekilde gebelik oluşmadı acaba sizlerden hsg çekildikten ne kadar süreler sonunda hamile kaldınız

Back