- 27 Mart 2012
- 457
- 939
- 303
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #4.981
ay bir şey olur mu ki bir gün sonra banyo yaptım ben yaaBenim kanamam bir gün sürdü canım 2 günde banyo yasağı vardı 3 gün korunduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay bir şey olur mu ki bir gün sonra banyo yaptım ben yaaBenim kanamam bir gün sürdü canım 2 günde banyo yasağı vardı 3 gün korunduk
Olmaz inşaAllah canım iyi düşünay bir şey olur mu ki bir gün sonra banyo yaptım ben yaa
Ne olcak ki banyo yapinca bende hemen gelince yapmistm zaten rahat edemem oyle boy abdesti aldm hemen 20 gun oldu iste cektireliay bir şey olur mu ki bir gün sonra banyo yaptım ben yaa
banyo yapılmaması lazım diye okudum ilk gün anestezi etkisinden başım dönüyordu giremedm banyoya düşerim diye ertesi gün sabahtan girdm hemenNe olcak ki banyo yapinca bende hemen gelince yapmistm zaten rahat edemem oyle boy abdesti aldm hemen 20 gun oldu iste cektireli
Yok canm dusuk olduysa icerde yapisiklik olma durumlari olabiliyo sonradan rahim fimini kesinlikle cektir adet biter bitmez cekiyolar , o kalintilari yapisikliklari temizler hamile kalmani kolaylastirir ilk aydan bile kalabilirsnArkadaşlar size sorularım olucak bilenler cvplarasa çok sevinirim ben bir düşüğüm birde kalp durması nedeyli iki kaybım var bugün unv.araştırma hastanesinde profesöre gittim muayeneye bir sürü tahlil falan şeyler istedi birde rahmim filmi istedi o an kafam karıştı soramadım rahim filmi tüplerin açık olup olmadığını öğrenmek için çekilmezmi ben hamile kalıyorım ama iki kere kaybettim benim acaba ne nedenle istedi. Birde rahim filmi adetliykenmi çekiliyor
Çok şükür hamile kalmamda sorun yok kolay kaldım ikisinde de ama kaybetttim.. Peki acılımı korkuyorum biraz anestezi li oluncada pahalı ne yapcam bilmiyorumYok canm dusuk olduysa icerde yapisiklik olma durumlari olabiliyo sonradan rahim fimini kesinlikle cektir adet biter bitmez cekiyolar , o kalintilari yapisikliklari temizler hamile kalmani kolaylastirir ilk aydan bile kalabilirsn
Doktor adımı o ne anlamadım arkadaşımFulya açık emarı herkese öneririm. Neredeyse sıfır ağrı arkadaşlar. .
yok canım Emar merkezinin adı, Beşiktaşta.Doktor adımı o ne anlamadım arkadaşım
MERHABA canim Neslihaann ben de echomar da cektircem. Hangi doktor cekti secebiliyor muyuz doktoru . Ben daha önce başka yerde cektirmistim anesteziliydi ama sonrasında çok zorlandım çok kanamam oldu ateslendim bu kez iyi bir.yer olsun istiyorumBende Şişli echomar da çektirdim hiç ağrım olmadı çok arastirarak orayı tercih ettim iyi ki de orda cektirmisim ağrısız 2 dk sürmedi bitti
Ben arayip randevu alırken belirtmiştim Dr Cevat bayrak çeksin istiyorum diye o çekti hiç kanama vs. Olmadı gayet kısa sürdü normal muayeneden hiç farkı yoktu korkma anestezi gerektirecek bir işlem değil echomarda cektireceksenMERHABA canim Neslihaann ben de echomar da cektircem. Hangi doktor cekti secebiliyor muyuz doktoru . Ben daha önce başka yerde cektirmistim anesteziliydi ama sonrasında çok zorlandım çok kanamam oldu ateslendim bu kez iyi bir.yer olsun istiyorum
O zaman ben de arayıp öyle söyliyim dr Cevat Bayrak çeksin diye . 2014 te cektirmistim 1 hafta kanama ve ates oldu . Ben il dışından gelcem bir deBen arayip randevu alırken belirtmiştim Dr Cevat bayrak çeksin istiyorum diye o çekti hiç kanama vs. Olmadı gayet kısa sürdü normal muayeneden hiç farkı yoktu korkma anestezi gerektirecek bir işlem değil echomarda cektireceksen
Ben arayip randevu alırken belirtmiştim Dr Cevat bayrak çeksin istiyorum diye o çekti hiç kanama vs. Olmadı gayet kısa sürdü normal muayeneden hiç farkı yoktu korkma anestezi gerektirecek bir işlem değil echomarda cektireceksen
Randevu alırken soruyorlar zaten doktorunuz kim diye Cevat bey çeksin istiyordum ben onu söyledimMerhaba arkadaşım, bende orada düşünüyorum, çekecek doktoru öncesinden söylememiz gerekiyor mu?