- 11 Ocak 2015
- 735
- 626
- 103
- 38
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #5.001
Kızlar rahim filmi için randevu aldım. adetin 13.gününe verdiler.6 ila 12.günü yazıyo ama kağıtta.siz ne zaman çektirdiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 8.gün çekildim evet seninkini çok geç vermişler. Benim doktorum kendi baktı yumurtlama olmadan çekmemiz lazım dedi ama doktordan doktora fark gösterebilir. Bende normalde filmden sonra 3-5 gün ilişki yasağı duymuştum ama bana dr 10 gün verdi belli olmuyor yani canımKızlar rahim filmi için randevu aldım. adetin 13.gününe verdiler.6 ila 12.günü yazıyo ama kağıtta.siz ne zaman çektirdiniz?
Filmden dolayı oluyor bana da olmuştu korkma . 2 günde bir düzenli iliskiye girin çok etkili filmden snraMerhaba kızlar
Rahim filmi cekıldım
Adetin 8. Günü. .
Sonrasinda hiç kanama
Yaşamadım
Sadece biraz akıntı oldu
Oda 1.gün sürdü.
Lakin dün aksam pembe leKe geldi
Bugun kanama şeklini aldı
Şimdi erkenden regl.mi oldum
Yoksa filmden dolayi ara kanama mi yaşıyorum.
Çözemedimm..
Filmden dolayı oluyor bana da olmuştu korkma . 2 günde bir düzenli iliskiye girin çok etkili filmden snra
Anladım geçmiş olsuninşallahBiz korunmak zorundayız
Rahimde perde çıktı
Ameliyat olmam gerekmiş. ..
Yine de sağolun. .
Devlette oldugu icindir ben echomar da cektirdim abartmiyirum sifir aciydi korkarak girdim gülerek çıktımburaları okuyup çok zor değil diyenlere güvenip gittim etlik zübeyde hanımda rahim filmi çektirdim. tek kelime ile kokrunçtu. ortaçağ işkencesi gibi ve abartmıyorum kızlar. öyle ağrı eşiği düşük ya da mızmız biri asla değilim. sırıtarak yattıgım yerden acı içinde kalktım. eve geldıkten sonrası ayrı korkunctu iç organlarıma zarar geldı sandım. 2 gün gectı ve bugun sadece 1 kere tuvalete gıtmek ıcın yerımden kalktım. böyle oldugunu bılsem asla devlette yaptırmazdım ve asla anestezisiz yaptırmazdım.
az sızı oldu yok ağrı eşiği bazılarında düşük olur laflarına siz hiçç hiç inanmayın bendne sonra 10 kişi girdi ve çığlık atmadan çıkan 1 kişi olmadı kapının önünde bekleyenler çekip giti zaten çoğu. eşim çığlıklara dayanamamıs cıktıgımda hastane önunde bekliyordu . daha ne desem anlarsınız bilmiyorum. bu durumun hemen yasaklanması lazım bu asla asla anestezısız yapılacak bir işlem degıl o zaman ameliyatıda uyutmadan yapsınlar barii diyeceğim artık. ben kendime güvenirim giderim diyorsanız pekkii ben de öyle demiştim benım sıram 2. sıraydı bendne önceki çığlık attı ama ben daha sırıtıyordum çok dayanıklıyım ya o kadar güveniyordum kendime . ... artık anlayın ne demek istediğimi. bir daha kesinlikle doktorların insiyatifine bırakmam kendimi. bu kadar acılı oldugunu söylemelerı lazımdı o zaman başka secenek olurdu . bunu yazdım ki neyle karşılaşacağınızı bilin. korkutmak istemem demeyeceğim korkun valla
canım bende çektirdim hsg yi bende de ağrı oldu ama hiç senin anlattığın kadar değildi valla acaba tüplerinde hafif tıkanıklık vardı da açıldılarmı o yüzden mi çok ağrın oldu çözemedim ben korkarak girdim valla ama gülerekte çıkmadın elbet ağrım vardı çıkarken. yazını okuyanlar çok korkacak valla. bide sen hsg de bukadar ağrı çektiysen doğumun normal doğum olursa vay haline. drum bana hsg gireerken kadınlar ne acılar çekiyor hsgnin acısı hiç kalır dedi haklıydıda ☺☺buraları okuyup çok zor değil diyenlere güvenip gittim etlik zübeyde hanımda rahim filmi çektirdim. tek kelime ile kokrunçtu. ortaçağ işkencesi gibi ve abartmıyorum kızlar. öyle ağrı eşiği düşük ya da mızmız biri asla değilim. sırıtarak yattıgım yerden acı içinde kalktım. eve geldıkten sonrası ayrı korkunctu iç organlarıma zarar geldı sandım. 2 gün gectı ve bugun sadece 1 kere tuvalete gıtmek ıcın yerımden kalktım. böyle oldugunu bılsem asla devlette yaptırmazdım ve asla anestezisiz yaptırmazdım.
az sızı oldu yok ağrı eşiği bazılarında düşük olur laflarına siz hiçç hiç inanmayın bendne sonra 10 kişi girdi ve çığlık atmadan çıkan 1 kişi olmadı kapının önünde bekleyenler çekip giti zaten çoğu. eşim çığlıklara dayanamamıs cıktıgımda hastane önunde bekliyordu . daha ne desem anlarsınız bilmiyorum. bu durumun hemen yasaklanması lazım bu asla asla anestezısız yapılacak bir işlem degıl o zaman ameliyatıda uyutmadan yapsınlar barii diyeceğim artık. ben kendime güvenirim giderim diyorsanız pekkii ben de öyle demiştim benım sıram 2. sıraydı bendne önceki çığlık attı ama ben daha sırıtıyordum çok dayanıklıyım ya o kadar güveniyordum kendime . ... artık anlayın ne demek istediğimi. bir daha kesinlikle doktorların insiyatifine bırakmam kendimi. bu kadar acılı oldugunu söylemelerı lazımdı o zaman başka secenek olurdu . bunu yazdım ki neyle karşılaşacağınızı bilin. korkutmak istemem demeyeceğim korkun valla
Bu rahim filmini ne kadarà çekiyorlar kızlar bende artık cektirmeyi düşünüyorum kürtaj oldum 8 ay geçti üstünden hamile. Kalamamadım doktorum 5 ay süre vermişti kalamazsan rahim filmi isticem dedi kalmadım hala çektiecem artık
Sonucun nasıl çıktı canım kendi doktorun mu çekiyorben 500 tl çektirdim canım ekim ayında
Sonucun nasıl çıktı canım kendi doktorun mu çekiyor
Anladım canım senin adına sevindim geçmiş olsuntemiz çıktı çok şükür sıkıntı yok.. doktorum çekmedi ama başımızdaydı kontrol altında tuttu yani canım
Anladım canım senin adına sevindim geçmiş olsun
Canım ben martta kürtaj oldum üstüne bir daha kalamadım doktorlar hiç bir Problem olmadığını söylüyor kist falan birsey yok yumurtalıklarimda da Problem yok eşimde 2 kere Sperm testi yaptırdı kontrole gitti onunda problemi yok doktorum 5 ay içinde de kalamazsan rahim filmi isticem dedi çok kararsızım bilmiyorum ne yapacağımı psikolojik mi acaba diye düşünüyorum çok kasıyorum kendimi marta kadar bekleneyi düşünüyorum bu ay bi soğan Kuru denicem marta kadar süre verdim olmazsa rahim filmi cektiricemsaol canım sen naptın peki?
Canım ben martta kürtaj oldum üstüne bir daha kalamadım doktorlar hiç bir Problem olmadığını söylüyor kist falan birsey yok yumurtalıklarimda da Problem yok eşimde 2 kere Sperm testi yaptırdı kontrole gitti onunda problemi yok doktorum 5 ay içinde de kalamazsan rahim filmi isticem dedi çok kararsızım bilmiyorum ne yapacağımı psikolojik mi acaba diye düşünüyorum çok kasıyorum kendimi marta kadar bekleneyi düşünüyorum bu ay bi soğan Kuru denicem marta kadar süre verdim olmazsa rahim filmi cektiricem