• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Kızlar benim bir kürtajım var 9 ay oldu üstüne hamile kalamadım doktorum ağustos ayında gittiğimde 5 ay içinde olmazsa rahim filmi çekelim dedi 5 ay geçti rahim filmi çekilecek daha gidip görüşmedim biraz korkuyorum çünkü regliden sonra çekiliyormuş sanırım fiyatları ne kadar özel hastane benim gittiğim hastane

Kızlar benim bir kürtajım var 9 ay oldu üstüne hamile kalamadım doktorum ağustos ayında gittiğimde 5 ay içinde olmazsa rahim filmi çekelim dedi 5 ay geçti rahim filmi çekilecek daha gidip görüşmedim biraz korkuyorum çünkü regliden sonra çekiliyormuş sanırım fiyatları ne kadar özel hastane benim gittiğim hastane
Bende haziran ayında bi düşük yaptım sonrasında hamile kalamadım ve bi tanede çikolata kisti oluştu cuma günü hsg çekildi çok şükür tüpler açıkmış kurtajdan kalma yapışıklık vb yokmuş bu ay normal yollarla tekrar deneyeceğiz hayırlısı bakalım

Hsg yi Bahçelievler Medical Park ta yaptırdım 5 dk sürüyor hiç korkulacak bişey de değilmiş adet sancısı gibi bişey oluyor ilacı verirken o kadar dayanılmayacak bişey değil yani doktorda çok iyiydi memnun kaldım

Arkadaşlar merhaba ben bir buçuk yıllık evliyim ve çocuğumuz olmuyor doktorum tüm tahlillerimi yaptıktan sonra rahim filmi istedi .Filmde sağ tüpüm kapalı çıktı. Aynı olayı yaşayan var mı .Ayrıca doktorumu değiştirmek istiyorum pek ilgili bulamadım .Bu konuda tecrübelerinizi paylaşırmısınız . Yaşadıklarınızı merak ediyorum.

.evliliğim ilk 4 yılı bebek sahibi olmakla geçti .Dr Dr gezdim bir sürü ilaç kullandım hiç hamile kalmamıştım.daha sonra başka Dr gittim oda bana klomen verecekti bende Dr vermeyin ben o ve onun gibi ilaçları 4 yıldır kullanıyorum dedim.daha sonra Dr bana hiç rahim filmi çekindin mi diye sordu bende hayır dedim.neyse adet oldum Dr rahim filmimi çekti ve meğer benim tüplerim tıkalıymış ve film ile açıldı.film çekindiğim ay hamile kaldım ve şuan oğlum 3 yasında ve ayrıca 2 aylık da hamileyım.bu gebeliğim hiç Dr gitmeden ilaç kullanmadan kendiliğinden oldu .Allah herkesin yardımcısı olsun.
Merhaba ben de dün rahim filmi çektirdim sağ tüpüm kapalı çıktı ama çeken doktor tüplerimi açtı mı açmadı mı bilmiyorum ne yapabilirim

HSG yi ihmal etmeyin arkadaşlar,birkaç ay ovulasyon takibi,klomen tedavisi baktınız yumurtanız gelişip çatlamasına rağmen gebelik olmuyor,hemen doktorunuza rica edin.. bizim hekimler bu konuda biraz çekingen davranıyorlaar ama siz de ısrarcı olun.yumurta var spermde sıkıntı yoksa durum %30 ihtimalle tüplerde olabiliyor.
benim de kendi kendime -bunu yazarken gülüyorum artık- çektirdiğim HSG sonucunda sol tüpümün kapalı +bir de üstüne hidrosalpenks oldugunu öğrendim.doktorları beklesem heralde 1-2 sene oyalanırdım. cunku doğal yoldan ilk seferde geebe kaldıgım ve doğum yaptıgım için gittiğim butun doktorlar sende bi sıkıntı yoktur gözüyle baakıyolardı.aaama ne yazık öyle olmadı.
şimdi ameliyatın uzerınden 2ay geçti ben bu ay klomene baaşladım.şükür ki sağlam olan sağ tüpümün hemen alında sağ yumurtalığımda tatlı tatlı yumoşlarım olmuş,iğnemi vuruldum bugun 3.günüm sabırla- aslında tam olarak sabırlı sayılmam ama:eek:- bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlıı hepimizin canlar:KK46:
Merhaba ben de hsg filmi çektirdim sağ tüpüm kapalı çıktı ne yapmam gerekiyor :(

Bende haziran ayında bi düşük yaptım sonrasında hamile kalamadım ve bi tanede çikolata kisti oluştu cuma günü hsg çekildi çok şükür tüpler açıkmış kurtajdan kalma yapışıklık vb yokmuş bu ay normal yollarla tekrar deneyeceğiz hayırlısı bakalım

Hsg yi Bahçelievler Medical Park ta yaptırdım 5 dk sürüyor hiç korkulacak bişey de değilmiş adet sancısı gibi bişey oluyor ilacı verirken o kadar dayanılmayacak bişey değil yani doktorda çok iyiydi memnun kaldım
Teşekkür ederim bu ayda olmazsa gelecek ay cektiricem mutlaka geçmiş olsun tıkanıklık falan olmaması daha iyi canım

Merhaba kızlar
Ben 1 buçuk yıl önce hsg çekilmiştim iki tüpünde yapışıktı sol açıldı filmle birlikte dedi doktor hemen ardindan hamile kalmıştım ama 6 haftalikken düşükle sonuçlandı. Ekim son 2016 da yani 3 ay once tekrar çektirdik hsg ve tüplerimin ikisinin de açık olduğunu herseyin yolunds olduğunu söyledi. Bi kac gun önce sperm testi yaptirdik hareketlilik sayisinin sinirda olduğunu söylediler ve destek icin proxeed diye bisey yazdı. Bende bugun regl oldum ve bu dönem klomene başlıyorum. Ayni zamanda inofolic içmeye başladım. Umarim bu destekler işe yarar kızlar. 3 buçuk yildir bebek istiyoruz

Herkese merhaba , ben Bursa'da yasiyorum. 2 ay once doktorumun istegi uzerine hsg cektirdim. İnternette yazilanlari okudukca sabaha kadar uyumadim ve sabah esime korkudan gidemeyecegimi soyledim. Esim beni bi sekilde ikna edip goturdu. Bilmeden sansima Bursa da ki tek agrisiz yontemle hsg cekilen yerden randevu almisim. Benim canim baya tatlidir :) Acikcasi ilaci verdikleri ilk anda aci hissetmedim ben korkudan kendimi fazlasiyla kasmistim bu nedenle iki defa bastan islem yapmak zorunda kaldilar:KK43: adet sancilarim cok siddetli oldugu icin hsg sirasinda sadece 10 saniye buna benzer bi aci yasadim o kadar. Ozetle o kadar korktugum abarttim birsey yokmus. Tuplerim acik cikti az da olsa tikaniklik varsa hsg bunlari açıyormus.henuz gebelik yok beklemedeyiz. Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Merhaba Bursa'da nerde çektirdiniz hsg yi acaba

naber kızlar ? ben de ekim sonu cektırdım ıkıncı hsg mi bu ay klomen tedavısıne basladık baklım nolcak. ilk hsgden sonra hemen hamıle kalmıstım malesef dustu bı bucuk yıl oluor.
aramızda yenı cektırenler var mı

naber kızlar ? ben de ekim sonu cektırdım ıkıncı hsg mi bu ay klomen tedavısıne basladık baklım nolcak. ilk hsgden sonra hemen hamıle kalmıstım malesef dustu bı bucuk yıl oluor.
aramızda yenı cektırenler var mı
Bende 30 ocakta çektirdim bir sorun yokmuş bu ay bekliyorum çok ümitliyim bakalım sonuç ne olacak 1 hafta kaldı adetime hayırlısı artık

Bende 30 ocakta çektirdim bir sorun yokmuş bu ay bekliyorum çok ümitliyim bakalım sonuç ne olacak 1 hafta kaldı adetime hayırlısı artık
Hadi insallah canim. Dua edelim bebegin seninle olsun. Ben daha bugun yumurtladim 2 haftaya yakin benim daha bekleme surecim:) o ara boş durmayip calismak lazim tabi hehe

Hayırlısı cnm ama bende hiç belirti yok eşimin sperm hızıda düşük benimde rezervlerim sınırdaymış
Olsun ümitsizliğe kapılmak yok Allahtan başka kimse bilemez benim çikolata kıstım var hormonlarım yumurta rezervim falan çok iyi çıktı bu ay hsg den sonra şans çok dedi doktor olmazsam eşim sperm testi vericek ona hiç bakilmadi keciboynuzu pekmezi ve kabak çekirdeği yesin eşiniz

Eşime 2 aydır takviye yapıyorum keçi boynızu e vitamini doktor klomen verdi bide onu kullanıyor hızımız yüzde 5 ten yüzde 9 olmuş öbür ay bidaha baktıracagız hakkımızda hayırlısı artık.
Bazen pes et diyorum bazende allahım verecek biliyorum

Back