• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Eşime 2 aydır takviye yapıyorum keçi boynızu e vitamini doktor klomen verdi bide onu kullanıyor hızımız yüzde 5 ten yüzde 9 olmuş öbür ay bidaha baktıracagız hakkımızda hayırlısı artık.
Bazen pes et diyorum bazende allahım verecek biliyorum
Sakın pes etmeyin canim biz 3 buçuk yildir deniyoruz hala daha da pes etmeye niyetimiz yok biz isteyecegiz rabbim de hayirli zamanda verecektir yada hayirlisini verecektir. Proxeed plusi deneyin canim. Doktorunuza sorun. Keci boynuzu ve proxeedi bizde deniyoruz insallah umutlar bosa cikmaz :)

Sakın pes etmeyin canim biz 3 buçuk yildir deniyoruz hala daha da pes etmeye niyetimiz yok biz isteyecegiz rabbim de hayirli zamanda verecektir yada hayirlisini verecektir. Proxeed plusi deneyin canim. Doktorunuza sorun. Keci boynuzu ve proxeedi bizde deniyoruz insallah umutlar bosa cikmaz :)
İnş cnm kafamdan atamıyorum hep aklımda allahım kızımı kardeşsiz bırakmaz inş.isteyen bekleyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş

Bak en azından bi kızın varmış. Biz yıllardır cocuga hasretiz. Ne karnimiz büyüdü ne kucagimiz doldu. Bu cok zor
Sizinde olacak cnm inş çok güzel anneler olacaksınız.bence filimden sonra 6 ay bekle birçok tanıdığım 6 ay içinde gebe kaldı.birde hayıtla bal tarçın çörekotunu kesinlikle dene faydasını göreceksin

Kızlar selam. Ben de önümüzdeki salı günü olacağım ama çok korkuyorum. Nasıl oluyor Ankara Zübeyde Hanım'da olacağım.

Bugün hsg çektirmek için hastaneye gittim. Dr yarim saat beni masada bağırttiktan sonra rahim agzi geçirmiş olduğum kurtaj ve asilamadan dolayı fazla geniş olduğunu, verilen ilacin olduğu gibi geri geldiğini dolayisiyla işlemi gerçeklestiremedigini söyledi. Bu durumu yaşayaniniz varmi acaba? Eski doktorumun hemsiresini arayıp sordum. Olmaz oyle sey tupler tikali olduğu için ilaç geri gelmiştir dedi. Şaşkınım

Hamile kaldığım ay 21. Gün progesteron değerim 35 idi.

Ben bugun hsg çektirdim,ve acayip ağrılı idi.. Anestezili çektirdim fakat uyandiktan sonra cok fena ağrım oldu birkac saat..bir de cekilirken uyanik olsam nasil olurdum bilmiyorum.. Şükür açık çıktı birisi hafif tikanikmis açmışlar belki de o yüzden ağrılı olmustur..

Ben bugun hsg çektirdim,ve acayip ağrılı idi.. Anestezili çektirdim fakat uyandiktan sonra cok fena ağrım oldu birkac saat..bir de cekilirken uyanik olsam nasil olurdum bilmiyorum.. Şükür açık çıktı birisi hafif tikanikmis açmışlar belki de o yüzden ağrılı olmustur..
Hayirli olsun canim insalhh bu y hamiş kalırsın bnde 14 aydır uğraşıyorum ama malesef olmadı geçen ay klomen kullandinim bu ay da hsg ye karar verdim siz ne zamandır düşünüyorsunuz bi sorun yoktur insalhh

Hayirli olsun canim insalhh bu y hamiş kalırsın bnde 14 aydır uğraşıyorum ama malesef olmadı geçen ay klomen kullandinim bu ay da hsg ye karar verdim siz ne zamandır düşünüyorsunuz bi sorun yoktur insalhh
Ben daha once dis gebelik gecirdim bir yıl once. Simdi de 5 aydir istedik olmadi hsg çektirdim. Raporda tupler açık yaziyor ama doktorum az once dedi ki tuplerin boğum boğum 3 ay icinde hamile kaldin kaldin kalamazsan tup bebek dedi:(

Ben daha once dis gebelik gecirdim bir yıl once. Simdi de 5 aydir istedik olmadi hsg çektirdim. Raporda tupler açık yaziyor ama doktorum az once dedi ki tuplerin boğum boğum 3 ay icinde hamile kaldin kaldin kalamazsan tup bebek dedi:KK43:
Ay üzüldüm canm ya insalhh bu ay hemen kalırsın ilk bebeginmi olcak canm

merhaba hanımlar bende yarın için gün aldım rahim filmi çektireceğim yarın sabah.ama bir korku var içimde adetimde çok ağrılı geçer benim.acı eşiğim düşük değil fazla ama korkuyorum işte.bana destek olacak birileri var mı ?

merhaba hanımlar bende yarın için gün aldım rahim filmi çektireceğim yarın sabah.ama bir korku var içimde adetimde çok ağrılı geçer benim.acı eşiğim düşük değil fazla ama korkuyorum işte.bana destek olacak birileri var mı ?
Tuplerde tikaniklik yoksa cok agrin olmaz canim ins anesteziliyse zaten haberin olmaz :) benim tikaniklik varmis ondan agrim oldu sonrasinda.

Back