• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Merhaba arkadaşlar bugün etlikzübeyde hanımda hsg çektirdim ve hiç ağrı hissetmedim sadece karnına sancı giriyor kısa bir süre birkaç saniye kadar hemen bitiyor çeken ekip çok iyi ön yargılarımla gittim çok korktum kapıda beklerken içerdekilerin bağırışları falan baya sıkıntı çektim ama boşu boşunaymış O kadar stres. Hiç korkmayın bence. Herkesin acı eşiği farklı sonuçta benim deneyimim de bu şekilde oldu çok şükür geçti gitti

Merhaba herkese iyi geceler.. bende rahim filmi cektirdim gecen ay yani agustosta, cok canim yanmadi ama yinede zordu biraz adet sancisi gibi bir agri oldu sadece. Ben birsey sormak istiyorum. Normalde 31 agustosta adet olmam gerekiyordu ama olmadim gebelik testide yaptim birsey cikmadi bu arada rahim filmim temiz cikti hersey normal . Rahim filminden sonra adet gecikmesi yasayan oldu mu merak ettim. Tesekkurler ..

tüplerin açıkmıymış canım nasıl çıktı sonuç
Tuplerim acik canim ama myom yada polip olablr dedi doktor kesin histeroskopide belli olurmus bide tuplerde genisleme varmis o da laporoskopide belli olurmus :( simdi tedavi icin arastirma yapiyorm uzman birisinin bakmasi lazim dedi ben ameliyat olcam sanrm :(
Senin nasildi

merhaba kızlar
cumartesi günü rahim filmi çektirdim ama bana doktor sadece 3-4 gün ilişki yok dedi banyo ile ilgili bir şey demedi bu yüzden ben de bir gün sonra banyo yaptım. ama burada okuduğum kadarıyla yapmamak lazımmış. bir sorun olur mu ki.
bir de benim kanama, leke şeklinde devam ediyor. daha kaç gün sürüyor ki
şimdiden teşekkürler.

merhaba kızlar
cumartesi günü rahim filmi çektirdim ama bana doktor sadece 3-4 gün ilişki yok dedi banyo ile ilgili bir şey demedi bu yüzden ben de bir gün sonra banyo yaptım. ama burada okuduğum kadarıyla yapmamak lazımmış. bir sorun olur mu ki.
bir de benim kanama, leke şeklinde devam ediyor. daha kaç gün sürüyor ki
şimdiden teşekkürler.
Benim kanamam bir gün sürdü canım 2 günde banyo yasağı vardı 3 gün korunduk

Back