- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #4.961
Çektirdim canım 350 verdim çokta memnun kaldım :)Merhaba, ben rentipta cektirdim 400 tl ydi sanirim. Simdiden gecmis olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çektirdim canım 350 verdim çokta memnun kaldım :)Merhaba, ben rentipta cektirdim 400 tl ydi sanirim. Simdiden gecmis olsun
İstanbul avrupa yakası Bakırköyde betatom emar ,echomar radyomarKızlar istanbulda nereyi tavsiye edersiniz??
Neredesin cnmKızlar istanbulda nereyi tavsiye edersiniz??
Neredesin cnm
İstanbul avrupa yakası Bakırköyde betatom emar ,echomar radyomar
Sen fiyat aldın mı ben yeniyüzyıl Gop hastanesinde yaptırdım gayet iyiydi tavsiye ederim on dakikaya çıkıyorsunAvrupa yakasındayım.
Sen fiyat aldın mı ben yeniyüzyıl Gop hastanesinde yaptırdım gayet iyiydi tavsiye ederim on dakikaya çıkıyorsun
Echomar da ve radyomar da 500 tl ydi betatomda hastane yönlerdigi icin 250 tl cekildimSağol canım yazdığın yerleri arayıp fiyat bilgisi alacağım. .
Siz yine de arayip bilgi alın tabiSağol canım yazdığın yerleri arayıp fiyat bilgisi alacağım. .
Ben geçen sene yaptırdım tam hatırlamıyorum ama ucuzdu dışardan ararsan fiyat veriyorlar ulaşamazsan ben senin için alayımYok canım almadım daha ne kadara yaptırdın?
Ben anestezili çektirdim. hiçbir şey hissetmedim çok rahattı.Anestezili cektiren varmi bende yarin anestezili cektiriyorum nasipse insallah sizinkiler kadar kolay gecer
Saol canm cektirdm dedgn gbi sukurler olsn hicbisey anlamadm uyudum uyandm bitmis. Insallah vesile olur bebislerimizeBen anestezili çektirdim. hiçbir şey hissetmedim çok rahattı.
tüplerin açıkmıymış canım nasıl çıktı sonuçSaol canm cektirdm dedgn gbi sukurler olsn hicbisey anlamadm uyudum uyandm bitmis. Insallah vesile olur bebislerimize
Tuplerim acik canim ama myom yada polip olablr dedi doktor kesin histeroskopide belli olurmus bide tuplerde genisleme varmis o da laporoskopide belli olurmus simdi tedavi icin arastirma yapiyorm uzman birisinin bakmasi lazim dedi ben ameliyat olcam sanrmtüplerin açıkmıymış canım nasıl çıktı sonuç
Benim kanamam bir gün sürdü canım 2 günde banyo yasağı vardı 3 gün korundukmerhaba kızlar
cumartesi günü rahim filmi çektirdim ama bana doktor sadece 3-4 gün ilişki yok dedi banyo ile ilgili bir şey demedi bu yüzden ben de bir gün sonra banyo yaptım. ama burada okuduğum kadarıyla yapmamak lazımmış. bir sorun olur mu ki.
bir de benim kanama, leke şeklinde devam ediyor. daha kaç gün sürüyor ki
şimdiden teşekkürler.