- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
slm ukla bende bugün hsg çektirdim.Doktorum adettin bittikten sonra ilişkiye girmeden gel demişti.Umarım soruna cevap olmuştur.Bugünde gittim.Çektirdim.Baya zor bir olaydı.Çektirecek olanlara allah yardım etsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben şimdiden çok korktum yaımıza refakatçi lazım olurmu siz biriylemi gittiniz...
acı çeken arkadaşlar inanın üzüldüm ...
bu bebiş işi mucize bişeymiş böyle zor olacağını hiç düşünmemüştim...[/QUOTE
Canım o kadarda panik yapma sonuç olarak sonunda bebişine giden yolda bi adım daha atmış olacasın. BEN ANNEM VE EŞİMLE gitmiştim muhakak biriyle git. bende yeni evlendiğimde bu işlerin kolay olduğunu düşünmüştüm ama aradan 2 yıl geçince bide hsg istenince şok oldum. AMA İYİKİ ÇEKTİRMİŞİM sende öyle düşün belkide seninki çok kolay olacak şaşıracaksın.....
yaanlamadığım şey ben daha öncedeyazmıştım buraya neden bukadar insanları korkutuyorsunuz çektirmek isteyenler okuyup öyle gidiyorlar hgs çektirmeye onları o masada nasıl kastığınızın farkındamısınız bende çektirdim 2 kere tıkalıydı açık ameliyat oldum bıçakla kesildim ve hala ameliyatın cısını çekiyorum film çektirdikten sonra acısı geçiyor ama ameliyatın geçmiyor ameliyat olanlar bilir niçin çocuğumuz için yapmayın arkadaşlar acı çekmedik deseniz ne oluyor sanki bırakın orda insanlar kendilerini rahat hisset sinler acı çekmesinler neolur yanlış anlamayın beni aşılama yaptırdım aynı çok acı çekiliyor dediler doktorun karşısında rahimfilmindeki gibi titriyorum bacaklarımın üzerinde duramadım yapmayın[/QU
Arkadaşım yazımı okuduysan bu işlerin zor olduğunu fakat çekilenlere değer olduğunu anlattım ben 5 haftalık hamileyim arkadaşın morelini bozmak yerine ona umut olsun diye bunları paylaştım bence yanlışta yapmadım kendi adıma düşüncem böyle. sizede geçmiş olsun en yakın zamanda bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim..... bu arada herşeyin muhakkak bi zorluğu oluyo inanın herkes belirli aşamalardan geçiyo....
zeynep cim ben senin yazın hakkında yorum yapmadım sayfada okuduysan 100 ,80 korkunç olduğunu söylüyorlar başka arkadaşlarda ona dayanarak korkuyor ben kötü birşey yazmadım sadece birbirimize destek verelim korkmasınlar çünkü ben çok korkmuştum burdaki arkadaşlarda korkuyorlar ve bunu belirtiyorlar tekrar söylüyorum senin yazına dayanarak yazmadım öyle anladıysan özürdilerim ama baştan okuyunca bazı arkadaşlar çok acı çektiğini belli ediyor herkese bünyesine göre değişiyor mesala benim kanamam 2filmdede aşılamada da kanama dı yanlış birşey yazdıysam herkesten özürdiliyorum