• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

slm ukla bende bugün hsg çektirdim.Doktorum adettin bittikten sonra ilişkiye girmeden gel demişti.Umarım soruna cevap olmuştur.Bugünde gittim.Çektirdim.Baya zor bir olaydı.Çektirecek olanlara allah yardım etsin.

bende rahim filmi çektirdim.tabiki biraz ağrılı ama narkoz alacak kadarda değil.inşallah sizinkilerde bi sorun çıkmaz.bende rahimde yapışıklık çıktı.:çok üzgünüm:bu konuda bilginiz varmı.paylaşırsanız sevinirim.

canım ben çektirdim filmi anestezi ile 15 dk felan sürmüştür sanırım, hiç birşey anlamadım çok rahat oldu ben çok korkuyordum. bitince uyandırdılar hiç ağrım olmadı sadece ayılmam için özel odaya yatırdılar o esnada kanamam olmuş baya bi ancak akşama damla damla az geldi. eğer sende benim gibi korkuyorsan anestesili olabilirsin. ne gerek var sancı çekmeye, benim tüpler açıkmış, tüpler kapalı ise sancı oluyormuş canım.

kızlar bende sabah cektırdım hsg
suan hatırlamak bıle ıstemıyorum olcem zannettım bıran kalkıp kacmayı dusundum
kısa suren bırsey ama zor dayanılacak bırsey boyle olacagını bılsem kesın anestezı yaptırırdım
bırde dr.kendımı cok kastıgımı soyledı ondan da olabılır acı

agrı kısıye gore degısıyormus ama bazı kadınlar cok hafıf agrı hıssedıyormus
malesef ben onlardan degıldım

hSG sırasında acının nedeni kendimizi kasmış olmamızmış ya benim anlamadığım nasıl kasmayalım o aletleri görünce bende bundan 3.5 ay önce çektirdim ama hatırlamak bile istemiyorum bide benim sağolsun doktorum ne kas gevşetici ne de ağrı kesici iç dedi.akabinde hemen doktorumu değiştirdim. ama o acıya deydi galiba 4 haftalık hamileyim. umarım herkes emeklerinin karşılığını alır....

ben şimdiden çok korktum yaımıza refakatçi lazım olurmu siz biriylemi gittiniz...
acı çeken arkadaşlar inanın üzüldüm ...
bu bebiş işi mucize bişeymiş böyle zor olacağını hiç düşünmemüştim...

ben şimdiden çok korktum yaımıza refakatçi lazım olurmu siz biriylemi gittiniz...
acı çeken arkadaşlar inanın üzüldüm ...
bu bebiş işi mucize bişeymiş böyle zor olacağını hiç düşünmemüştim...[/QUOTE

Canım o kadarda panik yapma sonuç olarak sonunda bebişine giden yolda bi adım daha atmış olacasın. BEN ANNEM VE EŞİMLE gitmiştim muhakak biriyle git. bende yeni evlendiğimde bu işlerin kolay olduğunu düşünmüştüm ama aradan 2 yıl geçince bide hsg istenince şok oldum. AMA İYİKİ ÇEKTİRMİŞİM sende öyle düşün belkide seninki çok kolay olacak şaşıracaksın.....

yaanlamadığım şey ben daha öncedeyazmıştım buraya neden bukadar insanları korkutuyorsunuz çektirmek isteyenler okuyup öyle gidiyorlar hgs çektirmeye onları o masada nasıl kastığınızın farkındamısınız bende çektirdim 2 kere tıkalıydı açık ameliyat oldum bıçakla kesildim ve hala ameliyatın cısını çekiyorum film çektirdikten sonra acısı geçiyor ama ameliyatın geçmiyor ameliyat olanlar bilir niçin çocuğumuz için yapmayın arkadaşlar acı çekmedik deseniz ne oluyor sanki bırakın orda insanlar kendilerini rahat hisset sinler acı çekmesinler neolur yanlış anlamayın beni aşılama yaptırdım aynı çok acı çekiliyor dediler doktorun karşısında rahimfilmindeki gibi titriyorum bacaklarımın üzerinde duramadım yapmayın

yaanlamadığım şey ben daha öncedeyazmıştım buraya neden bukadar insanları korkutuyorsunuz çektirmek isteyenler okuyup öyle gidiyorlar hgs çektirmeye onları o masada nasıl kastığınızın farkındamısınız bende çektirdim 2 kere tıkalıydı açık ameliyat oldum bıçakla kesildim ve hala ameliyatın cısını çekiyorum film çektirdikten sonra acısı geçiyor ama ameliyatın geçmiyor ameliyat olanlar bilir niçin çocuğumuz için yapmayın arkadaşlar acı çekmedik deseniz ne oluyor sanki bırakın orda insanlar kendilerini rahat hisset sinler acı çekmesinler neolur yanlış anlamayın beni aşılama yaptırdım aynı çok acı çekiliyor dediler doktorun karşısında rahimfilmindeki gibi titriyorum bacaklarımın üzerinde duramadım yapmayın[/QU

Arkadaşım yazımı okuduysan bu işlerin zor olduğunu fakat çekilenlere değer olduğunu anlattım ben 5 haftalık hamileyim arkadaşın morelini bozmak yerine ona umut olsun diye bunları paylaştım bence yanlışta yapmadım kendi adıma düşüncem böyle. sizede geçmiş olsun en yakın zamanda bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim..... bu arada herşeyin muhakkak bi zorluğu oluyo inanın herkes belirli aşamalardan geçiyo....

zeynep cim ben senin yazın hakkında yorum yapmadım sayfada okuduysan 100 ,80 korkunç olduğunu söylüyorlar başka arkadaşlarda ona dayanarak korkuyor ben kötü birşey yazmadım sadece birbirimize destek verelim korkmasınlar çünkü ben çok korkmuştum burdaki arkadaşlarda korkuyorlar ve bunu belirtiyorlar tekrar söylüyorum senin yazına dayanarak yazmadım öyle anladıysan özürdilerim ama baştan okuyunca bazı arkadaşlar çok acı çektiğini belli ediyor herkese bünyesine göre değişiyor mesala benim kanamam 2filmdede aşılamada da kanama dı yanlış birşey yazdıysam herkesten özürdiliyorum

zeynep cim ben senin yazın hakkında yorum yapmadım sayfada okuduysan 100 ,80 korkunç olduğunu söylüyorlar başka arkadaşlarda ona dayanarak korkuyor ben kötü birşey yazmadım sadece birbirimize destek verelim korkmasınlar çünkü ben çok korkmuştum burdaki arkadaşlarda korkuyorlar ve bunu belirtiyorlar tekrar söylüyorum senin yazına dayanarak yazmadım öyle anladıysan özürdilerim ama baştan okuyunca bazı arkadaşlar çok acı çektiğini belli ediyor herkese bünyesine göre değişiyor mesala benim kanamam 2filmdede aşılamada da kanama dı yanlış birşey yazdıysam herkesten özürdiliyorum

Önemli değil arkadaşım ben yanlış anladım galiba insan bazı dönemlerde hassas oluyo... görüşmek üzere.

merhaba arkadaslar rahım fılmının cekıldıgı ay hamıle kalan varmı ben cektırdım acıkmıs bu ay bıraz gwcıktım hıc bısey hıssetmıyorum 3 gun gectı acaba olabılırmı cok test yaptım sımdıye kadar olumsuz cızgıyı gormek ıstemıyorum artık bıseylr hıssetmedıgım ıcın yoktur heralde dıyorum fılımı bayılmadan cekıldım ben korkulacak kadar zor degıl muayene olmak gıbı kasmayın kendınızı ozelde yaptırdım dr elım hafıftır dedı zor olmadı sadece 1 gun sonra karnım agrıdı ıcımdekı ılactan bıraz rahat olun bence ıysallah rahat atlatırsınız

Rahim filmi çektirdim ve hamile değilim şansımı güldürmedi koca bir negatif gördüm dün acımıyor ama yarım saat öncesinden majezik içtim ve kendi dr.um girdiği için hiç kasmadım rahat geçti tüplerimde açıkmış.

arkadaşlar özellikle devlet hastanesinde çektirecek olanlar mutlaka uzman doktora yaptırmalı bu işlemi, asistanların eline kalmayın, benim ilki asistandı öldürdü beni ve çekemedi, uzman doktor yaptı işlemi, aaa bu muymuş dedim? öbürünün yanında sinek ısırığı gibi kaldı, lütfen uzman doktor seçin.

bugün rahim filmi çekildi ve gerçekten zor diyenlere hak verdim tabi korkutmak istemiyorum ama neyle karşılaşacağınızı bilin diye söylüyorum, hele o ilacı içeri verirken çığlık attım normalde öyle çok hassas değilim acıya karşı ve çok şiddetli adet sancılarım olur buda çok şiddetli bi adet sancısı gibiydi çok uzun sürmüyo sonuçta faydası olacaksa değer tabiki

Back