• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Ben üni.hast. çektirmiştim rahim filmimi.Ben de nette yazılanları okuyunca baya korkmuştum ama hiç de korkulacak bişey olmadığını anladım.Tabiki o masaya yatmak,rahme sıvı verilmesi filan insanı ürkütüyor ama 3-4 dk. da bitiyor herşey..Sadece ağır bir gaz sancısı gibi düşünün)))))

Günaydın En şirin Geleceğin Engüzel anne adayları ..
Şubatın son cuması umarım bu hayırlı günde bol bol hamile haberiyle seviniriz :hooray:

bende zamanında çektirmiştim benim çok zor olmuştu (rahmim çok dar olduğundan) ben hastaneye rahim filmi için ikinci gitmemde üçüncü denemede çekilmişti. sonuç ağrı kanamadan masada kalmışım... kendimi hasanede yatakta buldum..
ama benden önce filimden çıkanlar gülerek çıkmıştı.. (birkaç kişi dışında)

Arkadalar bende çektireli 3 ay oldu ama ağrının olup olmamasının nedeni kesinlikle alete bağlı eğer alet yeniyse arkadaşların anlattığı gibi ağrı hiç olmuyormuş. Benim çektirdiğim yerde alet eskiydi hatırlamak bile istemiyorum masadan kalktığımda her yer kan içindeydi.... Benden size tavsiye çok araştırın

selam arkadaşlar rahim filmini çektirdim 3 kez ilk rahim filmimi özelde çektirmiştim . gerçekten canım yanmadı hiç .
ikinci defa istendiginde niye okadar para vereyim dedim sigortada çektirdim .ama kan beynime fışkırdı aglayarak çıktım . niyetim kimseyi korkutmak deil kesinlikle
3,yüde tüpbebek raporu almak için çektirdim ama onu hem özelde çektirdim hemde anestezi alarak en rahatı 3, süydü . bence o acıyı çekmeye hiç gerek yok 250 ytl ye çektirdim sonuncusunu 30 ytl de anestezi için verdim 2 sene önce .
rahim filmini çeken doktordan doktora fark var . ama gerçekten can sıkıcı bi olay .benim çok acı çekmemin sebebi iki tüpünde kapalı olmasıymış verilen sıvı tamamen içeride kaldıgı için çokagrı yapıyormuş . çok çektim ama degdi şimdi hamileyim darısı bütün isteyenlerin başına inşallah

arkadaşlar daha dün çektirdim filmi çektirdiğim yer çok güzeldi korktuğumu anlayınca önce oturup sohbet ettik sonra sürekli film boyunca ne yaptıklarını anlattılar ve normal jinekolojik muayene daha zor ve her ay adet zamanı daha fazla karın ağrısı çekiyoruz kanama hiç olmadı hatta tek tüpümde ilaç dağılmadı o yüzden basıncı arttırmak zorunda kaldılar ve açıldı buna rağmen herşey çok çok çok rahat oldu boşuna stres yapmışım mutlaka yaptırın benim gibi ufak bir tıkanıklık varsa işlem sırasında açılıyormuş eğer yaptırmasaydım boşuna uğraşacaktım doktor istemese bile siz hatırlatın doktorunuza korkmayın kızlar daha önünüzde doğum var :jeyyar:

Merhabalar kızlar hsg illetindende kurtuldum 11 30 a kadar öldüm öldüm dirildim ama masaya yattığımdan çok gevşedim alet derken muayenede olduğu gibi rahat bırakırsanız canınız acımıyor ilaç verirken ağrı hissediyorsunuz hani arı ısırığı kadar :))
Sonrasında biraz zorlandım kasıklarıma basınç yaptı şuanda da sancım var üstünden birkaç saat sonra yürüdüm sancım arttı biraz kanamam oldu yani ilk gün dinlenmeniz şart gibi

Merhabalar kızlar hsg illetindende kurtuldum 11 30 a kadar öldüm öldüm dirildim ama masaya yattığımdan çok gevşedim alet derken muayenede olduğu gibi rahat bırakırsanız canınız acımıyor ilaç verirken ağrı hissediyorsunuz hani arı ısırığı kadar :))
Sonrasında biraz zorlandım kasıklarıma basınç yaptı şuanda da sancım var üstünden birkaç saat sonra yürüdüm sancım arttı biraz kanamam oldu yani ilk gün dinlenmeniz şart gibi
canım geçmiş olsun.ne mutlu sana çektirmişsin.
ya ben çok korkuyom acıya dayanıksızım biraz.bilmiyorum napıcam.alet yenimiydi onunda önemi varmış galiba.yenisi daha az acıtıyomuş.peki sonucunu hemen alabildinmi?

kızlar drum bana da rahim filmi çektiricez dedi şu an regliyim bitince gidicem ama çok korkuyorum
istirahat kaç gün veriyorlar?? çok kanama oluyormu??

canım geçmiş olsun.ne mutlu sana çektirmişsin.
ya ben çok korkuyom acıya dayanıksızım biraz.bilmiyorum napıcam.alet yenimiydi onunda önemi varmış galiba.yenisi daha az acıtıyomuş.peki sonucunu hemen alabildinmi?

canım arı sokarmış gibi anlık bir sancı hissediyorsun kendini rahat bırakırsan fazla hissetmiyorsun benim kendi dr.um girdiği içinde çok rahattım sonucu o esnada diyor tüplerden geçiyor ilaç filan sonrasında 5 dak sonra filmleri eline veriyorlar aletler eskiydi tek gereken gevşetmek

ceylan sen hgs çektirmemişmiydin sonuç ne hamile kalma şansın yükselmiş
daha yeni çektirdim hadi hayırlısı :utangac:
kızlar drum bana da rahim filmi çektiricez dedi şu an regliyim bitince gidicem ama çok korkuyorum
istirahat kaç gün veriyorlar?? çok kanama oluyormu??

Korkma uklacım çok basit bir işlem masadan kalkttıktan sonra sancım oldu ayakta durdum biraz o yüzden kanamam oldu çok az regli gibi geçiçi hepsi haftasonu çektirmen en iyisi pazar dinlenirsin

sağol canım ya rahatlattın beni.burdaki yazıları okuyunca çok korkmuştum,bayılanlar falan oluyomuş.hakkımızdan hayırlısı bakalım.sonuçta bebişlerimize kavuşmak olmasa çekilirmi bunca sıkıntı.rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

Kızlar, ben rahim filmini nihayet çektirdim. Şimdi sizlerle paylaşmak istiyorum yaşadıklarımı. Burada okuduklarım ve etraftan duyduklarım yüzünden şimdiye kadar çok çok korkuyordum ve uzun bir süre kaçtım. Uzun süre Ankara’da yeni dijital sistemle çeken yer aradım ama bulamadım. Hangi hastaneye “dijital sistemle mi çekiyorsunuz” diye sorsam sanki ilk defa duyuyorlarmış gibi baktılar. Ben de artık nereye kadar kaçacağım diyerek mecburen çektirmeye karar vermiştim.
Ama inanın bu kadar korkmama hiç gerek yokmuş. Size objektif olmaya çalışarak anlatayım. Bugün hsg çektirirken hissettiğim ağrı, adetin en ağrılı gününde hissettiğim ağrıdan fazla değildi. Öyle dayanılmaz bir ağrı falan asla değil. Hele hele anestezi almaya hiç gerek yok. Bu ağrı da sanırım rahmi tutmaya yarayan alet yüzünden oldu. Sıvı verilirken duymadım bile. Sadece tek bir tavsiyem olacak. Hsg çekerken size özenli davranacak bir yeri ve doktoru tercih edin. Anladığım kadarıyla çekilen acının kişiden kişiye bu kadar farklı olmasındaki sebep bu. Hsg’yi çeken doktor özenli ve dikkatli davranırsa kesinlikle büyütülecek korkulacak bir acı değil. Sakın korkmayın. Dediğim gibi sadece öyle olur olmaz yerlerde çektirmeyin. Bu arada işlem 10 dakika falan sürüyor. Sanırım benim doktorum biraz yavaş hareket etti. Kalktığımda biraz kanamam olmuştu. Ama daha sonra devam etmedi. Adet sancısına benzeyen ağrı da en fazla 2-3 saat daha sürdü. Bu arada doktorum işlemden yarım saat önce bir ağrı kesici almamı söylemişti. Aldığım tek ilaç da buydu.
Arkadaşlar sakın benim gibi boşu boşuna korkup ertelemeyin. Biz elimizden geleni yapalım. Gerisi Allaha kalmış, herkese hayırlı olanı nasip etsin inşallah.

Kesinlikle katılıyporum arkadaşıma doktorunuzun çekme ihtimali varsa o çeksin daha özverili yaklaşıyor sanırım çünkü benimde kendi dr.um çekti dayanılmayacak acı çekmedim
Kızlar sormayı unuttum kaç gün ilişki yasak

Kızlar bende bugün saat 4 te rahim filmi çektirmeye gidiyorum valla korkmuyorum desem yalan olur ama en çok bi işe yaramaması korkutuyor.Yani sonucu güzel olur inşallah da çekilen acılara değer.Bu sayede hamile kalabilen arkadaşlar bizi yalnız bırakmasın lütfen onları duydukça herşey kolaylaşıyor.Gelişmeleri gelince anlatırım dua edin ne olur.

Kızlar bende bugün saat 4 te rahim filmi çektirmeye gidiyorum valla korkmuyorum desem yalan olur ama en çok bi işe yaramaması korkutuyor.Yani sonucu güzel olur inşallah da çekilen acılara değer.Bu sayede hamile kalabilen arkadaşlar bizi yalnız bırakmasın lütfen onları duydukça herşey kolaylaşıyor.Gelişmeleri gelince anlatırım dua edin ne olur.
canım hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerle gelirsin.sabırsızlıkla bekliyorum.bende çektiricem ama korkuyorum birazcık.burada arkadaşlar sağolsunlar rahatlattılar beni.iyi haberlerini bekliyoruz.

arkadaşlar ben 2 kez çektirdim ilki çok ağrılı idi çünkü benim septumum var dı ve de tüplerim tıkalı idi ağrı çok şiddettli oldu ama dr um çok destek oldu hemen kalktım yürüdüm antibiyotik kullandım ikincisi çok kolaydı çünkü septum yoktu tüplerim açılmıştı korkmama değmedi

(Bu konuyla ilgili bir başlık daha var. Orada yazdım ama aynılarını buraya da yazmak istedim...)

Arkadaşlar ben bugün rahim filmi çektirdim. Gerçekten korkulacak birşey yok. Bence anestezi yaptırmak çok gereksiz. Ağrı kesici içip gidin. O yeterli oluyor. Ben bir de 1-2 saat sonra içtim her ihtimale karşı. Şu an hiç ağrım yok. Film çekilirken bir ilaç veriliyor, çok az sancı yapıyor o kadar. O da 1 dakika bile sürmüyor. Dayanılmayacak birşey değil. Yanınızda ped, havlu kağıt, ıslak mendil bulundurmanız iyi olur. Benim kanamam olmadı (1-2 damla sadece) ama tabi kişiden kişiye değişebilir. Bence kesinlikle film çekilirken "şimdi ağrıyacak" diye dikkatinizi oraya vermeyin. Mümükün olduğunca rahat olun, kendinizi kasmayın.

Bu arada sanırım 2 gün ilişki ve banyo yasakmış.
Sevgiler

Back