E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
sositosositoMışıl mışıl 15.dk uyumuşum ve uyandımki herşey bitmişş.:lepi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar. ben dün hsg filmi çektirdim daha doğrusu çektiremedim. çektirecek arkadaşlar bence burda yazılanlara çok bakmayın. siz kendinizi zaten tanıyorsunuz acı eşiğinizi biliyorsunuz. bazıları adet sancısı gibi diyo bazıları canım çok yandı diyo.
amacım kimseyi korkutmak değil ama siz kendinize göre değerlendirin. ben alttan muayene olurken bile çok zorlanıyordum. acı eşiğimde çok düşük. buna rağmen anestezi almadan denedik ve ben işlemin ortasında avaz avaz bağırıp işlemi yarıda kestirdim. büyük aptallıktı narkozsuz yapmak. bugün tekrar anestezi altında yapılacak.
eğer korkuyorsanız hiç riske girmeyin. randevu alırken en baştan anestezi istediğinizi söyleyin. çünkü anestezi içinde bazı tahliller yapılıyor.
tekrar söylüyorum amacım kimseyi korkutmak değil bu çok kişisel bir durum herkes dayanabilir diye bir şey yok. benim yaptığım aptal bir cesaretti alttan muayene olurken bile ecel teri döken ben gidip bu işlemi yaptım.
bugün anestezi ile yapılacak ama dünden dolayı daha beter korkuyorum. tek umudum inşallah tüplerim açıktır.
allah hepinizin gönlündeki hayırlı muratları versin.
Bu arada şekercik tebrik ederim hamileliğin için Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip ettin inşallah.darısı başımıza.
canım selam benım esımde balıkesırlı neysee senın sıkıntın ne nıye hamıle kalamıyosun hsg den sonra kaldınmıı -merak ettım benım polıkıstık overım vardı 3 ay catlatma ıgnesı oldum ama olmadı sonra hsg cektırdım doktor 2 ay tedavısız deneyın dedı bakalım bu ay noolcak