• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

tIkalı değilse tüplerin acı hiç hissetmezsin sinek ısırığı gibi ama sakin olman şart bende okuduklarımdan çok etkileniyordum..

Selam kızlar ben kurtuldum.Bugün çektirdim.Hiç korkulacak bişey yok ben de okudukça korkmuştum ama adet sancısından farksız inanın hiiiiç bişey yok kendi kendime güldüm bu kadar abarttığım için.Olmayanlara allah kolaylık versin.

ya kızlar ben çok korkuyorum bu hafta sonu çektirmem şart yoksa olayı boşuna 1 ay ertelemiş olacağım drumun yapacağı yer çok pahalı bizde abimin hastanesinde yaptıralım dedik orada da alet digital değilmiş narkozla yapalım demişler ama ben narkozdan korkuyorum, off ne yapacağım :((
narkozsuz çok ağrı oluyormu kafam çok karışık :??????

arkadaşlar ben 2 kez çektirdim ilki çok ağrılı idi çünkü benim septumum var dı ve de tüplerim tıkalı idi ağrı çok şiddettli oldu ama dr um çok destek oldu hemen kalktım yürüdüm antibiyotik kullandım ikincisi çok kolaydı çünkü septum yoktu tüplerim açılmıştı korkmama değmedi

Merhaba Segem..benimde rahimde perde vardı.histeroskopi ile laparoskopi oldum ve perdeyi aldılar..öncesinde rahim filmi çekilmiştim çok çok az ağrı hissettim..canım sana sorum; bu perdeyi aldırdıktan sonra tekrar rahim filmi istiyolarmı? sen ne zaman ameliyat olup aldırdın.? ameliyattan sonra adetinde herhangi bi değişiklik (yani azalma,çoğalma,düzeni bozuldumu) oldumu? bir de çok soru soruyorum ama hamile kalma konusunda sıkıntı yaşadınmı veya yaşıyomusun? beni aydınlatırsan sevinirim arkadaşım..sağlıcakla kal..a.s.

selam kızlar sabahtan beri bütün yazılanları okudum ve gerçekten kafam iyice karıştı bendede rahim arkasında ve yumurtalıkta kist vardı 1 ay önce ameliyatla aldırdım şimdi daha yeni toparlanıyorum sonuçlar çok şükür temiz çıktı şimdi mayıs başında rahim filmi çekilecek onun sonucunda kist tekrarlaması varmı tıkanıklık herhangi bi problem varmı ona bakılacak? ama bu filmden gerçekten korkuyorum hemde açık ameliyat olmuş birisi olaraktan benneyaptımkibakalım neler göreceğiz.
hepimize Allah yardım etsin inş.

Merhaba Segem..benimde rahimde perde vardı.histeroskopi ile laparoskopi oldum ve perdeyi aldılar..öncesinde rahim filmi çekilmiştim çok çok az ağrı hissettim..canım sana sorum; bu perdeyi aldırdıktan sonra tekrar rahim filmi istiyolarmı? sen ne zaman ameliyat olup aldırdın.? ameliyattan sonra adetinde herhangi bi değişiklik (yani azalma,çoğalma,düzeni bozuldumu) oldumu? bir de çok soru soruyorum ama hamile kalma konusunda sıkıntı yaşadınmı veya yaşıyomusun? beni aydınlatırsan sevinirim arkadaşım..sağlıcakla kal..a.s.

merhaba sier rahim perdeni nerde aldırmıştın ve yeni alındı?yerimseniben

İyi geceler kızlar, bu gün öğleden sonra Hsg yi çektirdim, digital alet değildi, bu nedenle narkozlu olmak istedim. hiç bir şey anlamdım valla ne rahatmış ayıldım odaya aldılar kanamam çok oldu yalnız halende devam ediyor ama önceden ağrı kesici aldığım için ağrım olmadı bi ara ağrı kesici etkisini geçirince kasılma oldu akşam saatleri oda ilacı tekrar alınca geçti şimdi rahatım, eğer benim gibi korkanlardansanız narkozlu olun, boşuna stres yapmışım çok şükür tertemiz çıktı tüpler açıkmış sonuçlarımı salı günü alacağım doktora götüreceğim, yarın kandil arkadaşlar herkesin kandili şimdiden mübarek olsun hepimize bolca dua edeceğim...

mrb kızlar adetten kaçgün sonra hsg çekiliyor yardımcı olursanız sevinirim....doktor bana 8. gün dedi bu arada çekimden önceki 5 gün antibiyotikiçtinizmi.....

mrb kızlar adetten kaçgün sonra hsg çekiliyor yardımcı olursanız sevinirim....doktor bana 8. gün dedi bu arada çekimden önceki 5 gün antibiyotikiçtinizmi.....

günaydın canım drum bana adet bittikten 2 gün sonra çektirebilirsin dedi, yani 1 hafta süresi var 2 ile 5.günler arasında çektiriyorsun. ben 4. gün çektirdim. gece doktorun yazdığı fitili kullandım bir de çekilmeden yarım saat önce kullanıyorsun...

günaydın canım drum bana adet bittikten 2 gün sonra çektirebilirsin dedi, yani 1 hafta süresi var 2 ile 5.günler arasında çektiriyorsun. ben 4. gün çektirdim. gece doktorun yazdığı fitili kullandım bir de çekilmeden yarım saat önce kullanıyorsun...

canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için...

Ben Kuşadası Özel hastanesinde Dr. Hasan Atila yaptırmıştım ve benim korkunç kötü geçmişti (Tüplerimden birisi tıkalıymış.) Sanırım tüplerde sorun varsa daha çok acıyor tabii dr.da çok önemli. asla tüpleri açarım falan diyen dr.a inanıp zorlatmayın kendiniz, zaten daha sonra başka dr. bana rahim filmiyle tüpler açılmaz boşu boşuna o kadar acı çekmişsin dedi. allah yardımcınız olsun.

merhaba arkadaşlar bugün rahim filmi çektirdim size bilgi olsun diye yazıyorum .1 ay önce izmir tepecik doğum evinde hsg çektirdim çekim 5 dakika sürdü işlemin sonuna doğru az acım oldu .çekim makinası eski modeldi,soyunma odası diye bişey yok elbise dolabının arkasında giyiniyorsun tam kapının karşısında biri girse içeriye sizi görecek .filmi verdiler elime yanında rapor yok sonuç 2 tüpümde tıkalı görünüyordu .laporoskopi için gün verdiler .bu ayın 16 sına.
Neyse ben tatmin olmadım 9 eylül üniversitesine gittim .bütün tahlillerim tekrarlandı ,bugünde hsg çekildim hsg makinası son model di skopi ekranı vardı .ekranı takip eden bir başka dr filmin sağlıklı olması için pozisyonlarımı değiştirdi dr u yönlendirdi,yarım saat kadar çekim sürdü verilen sıvı çok zor geçti tüplerden ve ben çok bağırdm sıvı verilirken en son ağzımı kapattım elimle öyle bağırdım çok canım yandı ama tüplerim açıldı ALLAH a şükürler olsun çok dua :Saruboceq: etmiştim çok mutluyum .bir kaç gün sonra tahlil sonuçlarımı göstermeye gidiceğim.birde ben çekimden 3 saat önce 2 tana kas gevşeticide içtim.

kızlar drum bana da rahim filmi çektiricez dedi şu an regliyim bitince gidicem ama çok korkuyorum
istirahat kaç gün veriyorlar?? çok kanama oluyormu??

valla canm ben çektirdim hiç acı duymadım istirahat filan da etmedim doktorum bakırköyde fındıkzadeden oraya gittim dr dan çıkınca bakırköyde gezip alışveriş ettim ve otobüsle çatalca ya döndüm ve tek damla kanamamda olmadı tabii kişiden kişiye değişebilir ama belki faydası olur sana kolay gelsinyerimseniben

ya kızlar bişey sorcam ben HSG çektirmeden 2 gün önce ilişki olmuştu,
hsg yi adetten 5 gün sonra yaptırdım farzedelimki 2 gün içinde spermler yumoşa ulaşıp
hamile kalınırsa ve üstüne HSG çekilirse sprmler ölüyordu dimi verilen ilaçdan, neden se aklıma takıldı, saçma bi sormu mu oldu bu ???

Back