- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
zeybepcim bilgilerin ve dayanışman için çok teşekkür ederim adeti gecikince çekimde gecikti cuma günü çekecekler galiba inan korkmuyorum o masada çok sancı çeksemde herşeye değer diye düşünüyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu hsg yı kadın dogum doktorumu yoksa radyolojı doktorumu cekıyor
bende sonunda cektırdım ve cok rahattı hıc bır sorun olmadı agrı oluyor ama okadar cok degıl dayanılmıycak gıbı deıl yanı tek tupum tıkalı rahım agzı yetmezlıgı cıktı ve rahımın seklı bozuk cıktı unıversıteye yonlendırdı bakalım hayırlısı cektırcekler korkmayın hamıle kalmak ıcın ugras verıyosunuz yanı asıl dogum olan cok sancılı oluyor ben normal yaptım ve bu onun yanında hıcbısey
herkese selam arkadaşlar ben hsg çektireli 3 ay oldu ben anestezili çektirdim. herşey normal çıktı. zaten herşey normal benimki açıklanamayan infertilite, 20 ay oldu kızlar ya 20 aydır bebek olsun diye uğraşıyorum hala tık yok aranızda benim gibi olan varmı?[/QUOTE
merhaba canım benımde 20 aydır falan bebegım olmuyor, pazartesı gunu rahım fılmı cekılcem ben kendımı anestezı yaptırcam dıye alıstırdım ama azonce dr konustum gerek yok dedı telefonu kapattıgımdan berı resmen gozlerım kararıyo dusundukce ıcım kopuyo, ya benım bukadar korkmamın sebebı bende rahım terslıgı var bıde o yuzden cok korkuyorum hanı, rontgen sırasında rahımımı ne cekıyolarmıs ıste ozaman nasıl olcak dıye dusunmekten cıldırcam cok ama cok korkuyorum agrıya dayanıklıyım ama acı eişğim sıfır denecek kadar az off allahım ne yapıcm ben yardım et yarabbımmm ..............
geçmiş olsun canım, ilk bebeğinden sonra mı bu durumlar çıktı sende? yani sonradan mı olmuş bu problemler :uhm: