Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Cnm bende cekilcem ilk kizimda cekildim cooook agriliydi mecbur gene cekilcem sen uyusturdunmu ben ilk kizimda cekildim bir ay sonra hamile kaldim

Kızlar bende bugün Ankara Bayındır hastanesinde hsg çektirdim. doktorumda çok iyi bir doktordur ama ben çok acı çektim ilaç esnasında, yani kimseyi korkutmak değilim amacım ama hiç korkmadan girmistim aman nolcak 5 dakikalık işlem amma abartılıyor anestezi falan derken o ilacı bi verdi doktor ben ölüyorum sandım hala da kasıklarımda ağrı var bi de az bi kanamam oldu simdide leke seklinde geliyor cok ufak ufak..ama Allah sukur ikiside acik bi sorun cikmadi..bi de islemi zaten doktorum yaptigi icin rapor vermediler sadece cd ve röntgen filmi verdiler..yani bu acı işini ben anlamadım hiç ağrımadı diyenler çok var bende öyle düsünüodum ama bende öyle olmadı malesef

canım sanırım kişiden kişiye değişiyor. benim çok canım yanmamıştı, yani evet ağrı oldu bi ara inletti ama ben adet dönemi çok ağrı çektiğimden bana biraz fazlası gibi geldi o kadar. geçmiş olsun çok. inşallah kısa zamanda gebe kalırsın...

Aslında ben ağrıya, acıya çok dayanıklıyımdır 3 kere anestezisiz endoskopi bile olmuşluğum vardır o yüzden bana bunda da anestezi almak saçma gelmişti ama atlatmam bir günümü aldı ancak bugün kendime gelebildim demek ki bünyem o kısımlarda çokta iyi değilmiş :) çok saol canım inşallah hepimiz bu çabalarımızın karşılığını hayırlı tez zamanda alırız

ya işte hiç belli olmuyor, tebrik ederim anestezisiz endoskopi de kolay değil valla. ben de çok acır nasıl dayanıcam falan diyodum ama işte hakkaten belli olmuyor. inşallah canım amin aminnn

aynen bende acıya dayanıklı olduğumu zannediyordum.ta ki dün hsg çektirene kadar.bende daha önce anestezi almadan endoskopi iki kez oldum. ama dün çokkk acı çektim.çok zordu.bence bu acı bünyeye göre değişiyor.benden öönce iki kişi çektirdi ama benim gibi olmadılar.çok sevindirici yanı bişey çıkmamamsıydı.:))Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin inşallah..evet bende çok sevindim sonuçların güzel çıkmasına ama o gün çektiğim acıdan pek buna sevinecek fırsat bulamadım yani bu iş cidden bünyeyle ilgili çünkü benim hsg yi yapan doktorum çok iyi bir doktordur herkes burada çok acısızdı deyince dedim herhalde benim doktorun eli çokta iyi değilmiş diye ama siz bunu söyleyince daha iyi anladım işin bünyede bittiğini :)

merhaba bende cok korkarak gttim ama bana doktorum istanbulda findikzadede radyomari onerdi. 1 dk da kalktim ve hic ama hicbirsey hissetmedim. Bana kalkabilirsin dediklerinde sok sasirdim ve sevindim tavsiye ederim.

Merhaba,

Ben Şişli'deki Echomar'da rahim filmi çektirdim.
Öncesinde yaptığım araştırmada, özellikle burada yazılanlardan dolayı gözüm çok korkmuştu. Zaten tüp bebek deneyimlerinden dolayı çok hassastım ve neredeyse fobi haline gelmişti. Ama Echomar' da Cevat bey ve ekibi ön yargılarımı yıktı. Evet masaya yatıp o pozisyonda durmak yine kötüydü ama Cevat Bey tatlı dili ve profesyonelliğiyle canımı neredeyse hiç yakmadı. İşlem 3 dk kadar sürdü ve adet sancısına çok benzer bir ağrı dışında birşey hissetmedim.
İşin gerçeği işin en kötü kısmı sadece masaya yatıp, mahrem pozisyonda durmak. Ama korkmayın gerçekten işinin ehli insanlar ve yüksek teknolojiyle bu işi 3 dakikada halletmek mümkün. Echomar bence doğru adres. fiyatı da 450 tl.
Sonuçlarımın temiz çıkması da en güzel kısmıydı.

doktorum ali öner erdoğdu o zaman smyra çalışıyordu.alsancak barış görüntülemede çektirmiştim geçen sene 500 yada 800 hatırlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…