• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

canım pıhtılaşmadan görüşüyorduk senle, benimki (hsg ) tamamen talihsizlik oldu okumuşsundur., korkma eminim düzgün bir yer olsaydı işlem tamamlanırdı. şuan elde var sıfır. zaten güvenemediğim için ben işlemi yarıda bıraktım hemde acıdan dolayı. bana göre hiç profesyonel değildiler. riskler var dediğin gibi o yüzden hiç devam ettirmedim. Düzgün bir yer olsun canım, spekulum acıtmıyorsa ilaç verilirken adet sancısı oluyor, dayanılabilecek birşey ama ben speculumda öldüm dirildim resmen. aleti 2. defa takacaktı katlanamadım artık o acıya. kanam hala var bu arada 3 . gün
canım çok geçmiş olsun
spekulum dediğin alet bu mu?plastik mi demir mi? vajinal muayenede de dr bunu takıyor küçük birşey benim canımı acıtmıyor
bunun birde büyüğü var o mu yoksa?
http://www.mitrasaglik.com.tr/images/9ded7-spekulum_prochek.jpg

canım pıhtılaşmadan görüşüyorduk senle, benimki (hsg ) tamamen talihsizlik oldu okumuşsundur., korkma eminim düzgün bir yer olsaydı işlem tamamlanırdı. şuan elde var sıfır. zaten güvenemediğim için ben işlemi yarıda bıraktım hemde acıdan dolayı. bana göre hiç profesyonel değildiler. riskler var dediğin gibi o yüzden hiç devam ettirmedim. Düzgün bir yer olsun canım, spekulum acıtmıyorsa ilaç verilirken adet sancısı oluyor, dayanılabilecek birşey ama ben speculumda öldüm dirildim resmen. aleti 2. defa takacaktı katlanamadım artık o acıya. kanam hala var bu arada 3 . gün
Evet canim pihtidan konuştuk seenle.
ben ozelde yaptricam iyi bit yer ama bakalim ne cikcak

Kızlar istanbuldaysanız radyotom orayı tavsiye ederim çok iyi bi yer ben orda çektirdim hiç bişi anlamadım bile

canım çok geçmiş olsun
spekulum dediğin alet bu mu?plastik mi demir mi? vajinal muayenede de dr bunu takıyor küçük birşey benim canımı acıtmıyor
Resimdekinin çok daha ilkeli canım ben böyle birşey görmedim gerçekten. Vaginal usg 10 fan fazla oldum sorun olmuyor hiç tabiki rahatsız edici ama acımıyor sonuçta. Ben bunda gerçekten Öldüm. Zaten Güvenilir değildi aletleri tuvalet lavobasında yıkadıklarını gördüm. Devam ettirmedim. Alet çıktı benden tekrar takıcaktı ve hayır istemiyorum dedim. Ilaç verilirken sadece adet Sancısı oldu sorun yoktu yani o aşamada

canım çok geçmiş olsun
Bu arada plastik değildi canım. Metalik rengi vardı. Eğer düzgün bir yer olsaydı dayanırdımmkesinlikle anestezi olmasda. Ama güven çok önemli çok haşin davrandı Dr. Ucuza kaçtım ben pişmanım çok

arkadaşlar spekulum dediğiniz bu mu yoksa bunun daha büyüğümü?vajinal muayeneden bunu biliyorum cunku..
özellikle şişli echomarda çektiren arkadaşlara soruyorum orada bunu mu kullanıyorlar?yazarsanız sevinirim.
bide katateri çok mu ileriye doğru yerleştiriyorlar.etinizi deliyormuş gibi mi hissediyorsunuz.

ben geçen gün vajinal muayene oldum.dr plastik spekulum taktı sonra en ileriye kadar birşeyle ittirdi.bir et parçasına baskı uyguladı acıyormu diye..hiç acımadı.
rahim filmi böyle birşeyse kötü değil diye düşünüyorum

canım çok geçmiş olsun

arkadaşlar spekulum dediğiniz bu mu yoksa bunun daha büyüğümü?vajinal muayeneden bunu biliyorum cunku..
özellikle şişli echomarda çektiren arkadaşlara soruyorum orada bunu mu kullanıyorlar?yazarsanız sevinirim.
bide katateri çok mu ileriye doğru yerleştiriyorlar.etinizi deliyormuş gibi mi hissediyorsunuz.

ben geçen gün vajinal muayene oldum.dr plastik spekulum taktı sonra en ileriye kadar birşeyle ittirdi.bir et parçasına baskı uyguladı acıyormu diye..hiç acımadı.
rahim filmi böyle birşeyse kötü değil diye düşünüyorum

Son düzenleme:
rahim filmi çekilen arkadaşlar bir sorum var yumurtlama günlerinde yumurta akı denilen akıntıda hsg çekilmeden ve çekildikten sonra fark oldumu? ben yumurtlama günlerinde o uzayan akıntıyı fark edemiyorum acaba tüplerde bir sorun mu var bunu çok merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim..

merhabalar forumda dolanırken okudum yazdıklarınızı bende 20 Aralık'ta hsg çektirdim.öncesinde bi arkadaşımda çekilmişti korkulacak bişi yok dedi aslında en fazla 10 dk Sürüyor ama benim rahimim ters duruyormuş saat 1 de girdim 2 de ancak çıkabildim toplamda 6 defa denediler en sonunda dolaşımı gördülerde öyle bitirdik .genelde hsg yaptıranlar kısa sürede hamile kalıyormuş ben de bi hareket yok :) bence yaptırılan yer ve Dr önemli .1 saat kaldım ama Dr.um çok iyiydi korkmayın bence :)

Arkadaslar rahim filmi sonunda elinize bir sonuc raporu veriyorlarmi?yoksa sadece tupler acik yada kapalimi diyorlar.ben medicallistte 350tl oldugunu ogrendim ama acaba iyimidir cihazlari bilmiyorum.echomar varmis birde biraz daha pahali orayami gitsem bilemiyorum.

Röntgen sonrasında rapor yazıyorlar ve doktoruna gösteriyorsun ama benim hsg çeken doktor bana orda söylemişti mesela tüplerin açık diye

Arkadaslar rahim filmi sonunda elinize bir sonuc raporu veriyorlarmi?yoksa sadece tupler acik yada kapalimi diyorlar.ben medicallistte 350tl oldugunu ogrendim ama acaba iyimidir cihazlari bilmiyorum.echomar varmis birde biraz daha pahali orayami gitsem bilemiyorum.
Evet canım hem veriyorlar hemde orda sonucu söylüyorlar ben Batı bahatta çekildim doktor muayenesi dahil hepsi 280 civarı buldu bide doktorunu bayan tercih et bence daha rahat oluyo şimdiden geçmiş olsun

Kızlar benimle yumurtaliklarim zayıf çalışan cinstenmis tedavi görüyorum ilk ay klemen kullandım ve çalışmadı yumurtaliklarim ve 2. Ay yani bu ay klemenin tozunu arttirdi doktorum ve bugün doktora gittim yumurtlarim iyi bir boyuta gelmiş dedi ve ilişki günleri verdi bu sürede hamile kalman kolay dedi olmazsa bidaha aynı tedaviyi uygulucam dedi olmazsa rahim.filmi isticem dedi ama benim arkadaşım çekildi cok kotu dedi ve benim aklıma kötü olucak diye korkuyorum ama belki gerek kalmayacak bana dua edin inş bu ay hamile.kalirim

Kızlar benimle yumurtaliklarim zayıf çalışan cinstenmis tedavi görüyorum ilk ay klemen kullandım ve çalışmadı yumurtaliklarim ve 2. Ay yani bu ay klemenin tozunu arttirdi doktorum ve bugün doktora gittim yumurtlarim iyi bir boyuta gelmiş dedi ve ilişki günleri verdi bu sürede hamile kalman kolay dedi olmazsa bidaha aynı tedaviyi uygulucam dedi olmazsa rahim.filmi isticem dedi ama benim arkadaşım çekildi cok kotu dedi ve benim aklıma kötü olucak diye korkuyorum ama belki gerek kalmayacak bana dua edin inş bu ay hamile.kalirim

inşallah bu ay hamile kalırsın cnm..aklına kötü şeyler getirme...beynine o sinyalleri göndermee..
benm dr önceden istedi butun testleri rahim filmi de istedi yaptırdım..maşallah cok güzel cok iyi dağılmış ilac dedi ama sonraki testımde progesteron düşük cıktı bnde bugun gidicem klomen vericek sanrm....
hakkımızda hayırlısı Rabbim bizi daha fazla bekletmesin sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

canım merhaba,
korkma rahim filminden. gerçi herkese göre değişiyor ama benim canım çok tatlıdır, bir ara ilaç verildiğinde adet ağrısının fazlasını düşün öyle bir ağrı oldu. ama inan korkudan bacaklarım titriyodu değmedi korkmama. bi de rahmi açan aletin rahatsızlığı var biraz ama gözünde büyütme, korkma sakın. birkaç dakikalık bir işlem olduğunu düşün kendini rahatlat. inşallah ihtiyacın kalmaz da hemen hamile kalırsın:)
sevgiler

Selamun aleykum kizlar ben bugün cektirdim rahim filmini sisli echomar da valla cok korkuyodum çünkü doktorum rahim filmi istedigindrn beri arastiriyodum burda baya ayilip bayilanlar korkan olmus ama sunu soylim size beni cagirdiklarinda rllerim titriyodu korkudan beni baya bi rahatlatti ordaki bayan gercekten korkulacak hic birsey yok hepimiz adet sancisi cekiyoruz ilac veriyolar sonucta illaki bir agri olucak adet sancisi gibi bir agri oluyor ilac bittikten sonra zerre kadar bir agrin kalmiyor zaten sadece iki üç dakika sürüyor gayet eglenceliydi :) ben o masaya yatinca hep salavat cektim korkudan şükür korktugum kadar yoktu zaten bunu bebek sahibi olmak icin istemiyo muyuz hepimiz buna katlanamayacaksak o doguma nasil katlanicaz. Kisacasi korkmayin burda cok aciyo ayilip bayildim diyenlere de pek inanmayin bence :) hepimize gecmis olsun rabbim biere saglikli sıhhatli hayırlı bir evlat versin tez zamanda ( amin ):)

Back