- 6 Ocak 2014
- 735
- 655
- 83
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #3.681
500 Müş eski yazdıgımdan baktım.rahim filminden sonra bende kavis vardı küçük operasyondan sonra hamile kaldım.allah herkese nasip etsin.dilersen ali öner beye gidebilirsin Çok iyi bir doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bir tüpüm kapalı çıkmıştı ve 3 ay olmadan hamile kaldım. Rabbim inşallah tez zamanda kavuştursun tüm isteyenleri..Bende salı günü anestezili oldum kızlar 360 TL hsg ücreti 20 , 30 TL de ilaç aldırdılar . 2 gündür ağrılarım dinmedi .ilk gün zaten muhteşem bi ağrim oldu ama simdi adet ağrısı gibi aynı. 15 dk ameliyathane de yaptı doktorum.sorun görmemiş tüplerde açık çok şükür...
Kızlar rahim filminden sonra hamile kalanlar var mı ?
Canım sen hsg olduktan sonra hemen mi kaldın yani o ay mi kaldın ben hsg çektirdim bu ay bekle dedi doktor500 Müş eski yazdıgımdan baktım.rahim filminden sonra bende kavis vardı küçük operasyondan sonra hamile kaldım.allah herkese nasip etsin.dilersen ali öner beye gidebilirsin Çok iyi bir doktor
Benim hsg den sonra rahmimde perde olduğu görüldü işte.15 dk süren küçük bir perde operasyonu geçirdim.hatta ameliyat oldum yarım saat dinlendim alışverişe çıktık:) operasyondan hemen sonra ki.2. Ayda kaldım.rahmimde perde varmış ki hamile kalsaymışım daha öncelerden %90 düşük olurmuş.Canım sen hsg olduktan sonra hemen mi kaldın yani o ay mi kaldın ben hsg çektirdim bu ay bekle dedi doktor
canım araştırma hastanesinde ücret aldılarmı bende çektirmek istiyorumbende hsg çekileli epey oldu eğitim araştırma hastanesinde aneztezisiz çekildim 5 dakika bile sürmüyor ve dayanılmayacak bir ağrı değil bunun için aneztesi almanızı tavsiye etmem.birgün önceden çok stres olmuştum ama inanın hiç stres yapılacak bir işlem değil.
hayır hiçbir ücret ödemedim ilaçlarıda doktor reçete ediyor gidiyor eczaneden ücretsiz alıyorsun sadece bez istediler masaya sermek için bi adı vardı hatırlayamadım şimdi onu parayla almıştım oda 16 lira gibi birşeydicanım araştırma hastanesinde ücret aldılarmı bende çektirmek istiyorum
çok teşekkür ediyorum cevabınız için eşimede tahlil yaptıracağız oda devlette olurmu acabahayır hiçbir ücret ödemedim ilaçlarıda doktor reçete ediyor gidiyor eczaneden ücretsiz alıyorsun sadece bez istediler masaya sermek için bi adı vardı hatırlayamadım şimdi onu parayla almıştım oda 16 lira gibi birşeydi