Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Canım merak ettim nasıl okudun benim yazdığımı? Ne demek 2 tane bebek kaybetmek kolay falan? Ben öyle bişey mi yazdım Allah aşkına??? Kolay dediğim aletin yerleştirilmesi gibi bir işlem??? Yani her neyse uzatmicam konuyu tekrar Allah sana sabır versin. Umarım en kısa zamanda alırsın kucağına bebeğini sağlıkla.

Ayrıca, mahalle ağzını iyi biliyosun demek ki! Gayet sevecen yazmaya çalıştıkça ters yazıyosun... Şaka gibi gerçekten... Medeniyeti emin ol senden iyi biliyorum.

Lütfen sen de sana moral vermek için burda zaman harcayan insanların yazdıklarını tersinden anlayıp da pişman etme... 2. kez filme girmenin zor olacağını düşünerek yazmıştım... Çok şaşırdım tepkilerine cidden...

tırmalamak kelimesini açıklar mısınız lütfen ?

Bunca yazı arasında gerçekten yalnızca bu kelimeye mi takıldın... Yok arkadaşım kusura bakma... Ben yanlış insana moral vermeye çalışmışım...

evet takıldım. ben burada tırmalamak kelimesi ile kendim arasında bir bağ kuramadım çünkü. gayet uslup dışı bir söz. söz sizden çıktığına göre baya bir bağ var aranızda. ayrıca teselli böyle verilmez üzgün bir insana.
kendinize iyi bakın hoşçakalın.

Hakaret ettiğinin farkında mısın?
Sana sabırla sakin bir şekilde cevap yazıyorum ancak hakaret ediyorsun...
Tekrar cevap yazma lütfen... Boş muhabbetle burda sayfa doldurdun resmen...
Sanki küfür ettim üzgün bir insana...

yok farkında değilim. kib leyin böyle bişi varsa. bir dahada cevap yazmayın lütfen hoş çakalın.

Yoktur canım merak etme ama bana o aparatı doktor taktı sonra röntgen odası indirdiler beni tekerlekli sandalye ile sonra takılan aparatın bi yerine igneyi takıyo ama orayı tam göremedim sonra ilacı enjekte ediyo sonra odaya giriyo tekrar geldi enjekte etti tekrar odaya gitti tabi hı basınç oluyo acayip canım yandı yapma artık istemiyorum dedim o derece yani ama kız bitti bitti dedi bitirdi zaten aparatın çıkması kötü olmuş doktor taktikdan sonra ikinma dedi bana sıkma kendini çıkar aynı acıyı tekrar çekersin doya uyardı beni ama yani Canik herkesi acıyor çünkü içine ilaç veriliyor kolay bişey değil sonuçta ama yapışıklık var falan diye takma benimde sağ tarafım daha çok acidi ama tüpler mi kapalı diye düşündüm ama doktor bisey in yok dedi yani sen nerde oturuyorsun bilmiyorum ama bahat hastanesinde çekildim ben iyiydi yani daha iyi olurmu onu bilemiyorum tabi

korkulu rüyam hsg korkulu olarak son buldu. çok acı çektim ilk olarak o aleti yerleştirirken. ve sadece 1 defa ilaç verildi. 2. defa ilaç vereceğini söyledi, yapışıklık olabilirmiş. ama dayanamyıp yarıda kestim işlemi. çok kötü oldum. yani boşu boşuna acı çektim ve elde var sıfır. ilaç verilirken acı hissetmedim. ilk alet var ya arkadaşlar onu takarken öldüm ama ve gerçekten çok ilkeldi. o alet takılıyken ilacı verip koşa koşa yan odaya geçti sonra geldi tekarar vercem ilaç dedi. sonra zaten o ale kendisi çıktıyerinden. birdaha nasıl dayanırdım onu

sağol canım cevapların için ben buraya ilk defa gitmiştim özeldi ama dr. falan hiç tanımıyordum ve çok kaba bir kadındı. keşke bana söyleseydi ıkınmadım aslında ama çıktı gitti o alet ve tekrar nasıl dayanırdım. zaten bayılma durumuna gelmiştim. bide geldi niye ıkındın diye surat yaptı. sanki ben istedim kim acı çekmek isterki ? birde o speculum denen alet çok kalındı seninkidemi böyleydi ? ben videolarda incecik bir şey gördüm. şöyleki bana bugün takılan vaginal usg aleti var ya onun iki katı kalınlıkta birşeydi

Canim çokta dikkat etmedim ama çok kalın bişey değildi bide öncesinde ordaki kız korktuğumu anladı ağrı kesici verdi bana ama acıyor yani acimamasi tuhaf olur zaten bi alet takilirken ağrıyor bide ilaç verilirken çıkarırken falan hissetmedim bide doktordan önce bi kız geldi nasıl olacağını falan anlatıyor on hazırlık gibi yani alet takılıyor ucunda balon gibi bişey şişiyormus ilaç çıkmasın diye bide işte röntgende de dışardan kalan uca igneyi takıyo baya büyük bi iğne yani sonra ilacı veriyo diye anlattı kız işte canım yanın sonuçta ama dayanmak lazım rabbim hepimizin yardımcısı olsun

alet çıkmasaydı sorun olmucaktı canım ama o acıyı tekrar yaşamak bana çokz zor geldi. Neyse artık her işte bir hayır vardır. Sorun çıkmasında yapışıklık falan gibi, Allah bununla bıraksın. birdahaki aya daha iyi bir yere gidicem hem sorun varsa açıyorlarmış hafif yapışıklıkları belki daha iyi bir işlemle herşey hallolur. Allah sağlık versin herbirimize.

Aynen doğru çok geçmiş olsun tekrar hayırlısı ...

10 dakika en fazla.hicmi hic acimiyor.tabii bu durum biraz drlada alakali.zaten size evet aciyor genel anestezi yapmamiz lazim diyen bir dr varsa karsinizda hemen kacin oradan.kendine guvenen bu isi bilrn bir dr asla oyle birsey demez ya da gereksiz para avcisi degilse...ben cektirdim benide 2 tane dr korkuttu baska dr a gittim gercekten stresten baska bir sey degilmis,hic birsey anlamadim.korkmayin sakin

bence rahim filmi tamamen teknolojiye bağlı bir şey. eski teknoloji gerçekten dayanılacak gibi değil. yeni teknolojik aletler var ama can yakmıyor. eski mesajlarda bayılanlar falan çok var. bu kadar fark olması acı duymayla ilgili bir tek bu şekilde açıklanır bence. bende oldum ve gerçekten çok acı çektim speculum takılırken. ilaç az yaktı canımı ama o alet berbattı.

Kizlar bende bu ayin sonunda olcam rahim filmi.
ilk olucak

Korkuyorumda cunku rahim delinme olasiligi varmiss

Rahmi delinen varmi peki aranizda allah göstermesi n

Valla rahim delinmesi yaşamadım ama arkadaşım Canımdan can gitti sanki. Dediğim gibi bence kişiler Arasında bu kadar fark varsa ağrıyla ilgili, teknolojiyle açıklanır ancak. Anestezi olmadan olacaksan bile iyi bir yer bul benimki çok kıytırık bir yerdi. Sırf ucuz diye gittim ama pişman oldum çok. Her yer 550-600 iken ben 200 e çekildin. Sonrasında sadece yarın saat adet sancım oldu ben speculum takılırken çok kötü oldum. Bazıları 5-10 dk yor 20 dk sürdü benimki. Demekki aletlerle ilgili bilemiyorum ama araştır istersen bi.

Ben ozelde olucam rahim filmi ni son derece temiz ve kaliteli hastahane..

Ama bilmiyorum okuduklarima gore rahimde deliniyormus.
anestezi olmadan olucam bide

Ben ozelde olucam rahim filmi ni son derece temiz ve kaliteli hastahane..

Ama bilmiyorum okuduklarima gore rahimde deliniyormus.
anestezi olmadan olucam bide

ilaç çok yakmadı canım adet sancısı oldu sadece ama eminim kaliteli yerse çok ağrı olmaz diye düşünüyorum. çok eski aletlerdi benimki. düzgün olsaydı ve dr. biraz rahatlatsaydı bu kadar olmazdı korkum. delinmeyi bende duydum enfeksiyon falanda oluyormuş ama olmaz inşallah korkma sen.

Allah korkutugumuzaa uğratmasın

Kizlar bende bu ayin sonunda olcam rahim filmi.
ilk olucak

Korkuyorumda cunku rahim delinme olasiligi varmiss

Rahmi delinen varmi peki aranizda allah göstermesi n

canım pıhtılaşmadan görüşüyorduk senle, benimki (hsg ) tamamen talihsizlik oldu okumuşsundur., korkma eminim düzgün bir yer olsaydı işlem tamamlanırdı. şuan elde var sıfır. zaten güvenemediğim için ben işlemi yarıda bıraktım hemde acıdan dolayı. bana göre hiç profesyonel değildiler. riskler var dediğin gibi o yüzden hiç devam ettirmedim. Düzgün bir yer olsun canım, spekulum acıtmıyorsa ilaç verilirken adet sancısı oluyor, dayanılabilecek birşey ama ben speculumda öldüm dirildim resmen. aleti 2. defa takacaktı katlanamadım artık o acıya. kanam hala var bu arada 3 . gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…