Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Kizlar bugun hsg cektirdim ve anesteziye gerek olmadigini soylediler ve bende istemedim ama cok acili bir islemdi benim rahim agzim kapaliydi o yuzden cok acim oldu

Merhaba
Anestezi olmadan çektirdim Ağrım hiç olmadı.Hİç anladım bile İşlem bitmiş ben hala bekliyorum devam edecekler diye.Rahim Ve tüplerde temiz çıktı.
Ayy benim cok agrim oldu ya ama benim rahim agzim kapaliymis dr onu acmaya calisti onun acisi cok oldu ayrica birde ilaci verirken agrim oldu

Mereba bayanlar siteye şimdi üye oldum daha doğrusu zorunda hissettim.. bende bugüün hsg filmi çekildim hiç bi şekilde ne ağrım nede sızım oldu tek sıkıntım gitmeden önce sağolsun bazı canı tatlıların uydurmalarına inanıp kendimi okadar kastımki şuan bel ve boynumu hissetmiyorum hayatımdaki en büyük aptallığım bu oldu... çektircek olan bayanlar sakın ama sakın korkmayın her yoruma inanmayın. Rsbbim herkese şifa versin

Ben de az önce çekildim anestezi ile şuan ağrım yok ilerleyen zamanlarda olur mu acaba şimdiden bi ağrı kesici alsam mı ki

Canım o kişinin yapısıyla ve çeken kişinin nazik ya da kaba olmasıyla alakalı. Bende Çarşamba günü çektirdim ama benim ki çok ağrılıydı dayanılacak gibi değil hem benim öyle canım da çok tatlı değildir ama çok acı çektim.

Ben de az önce çekildim anestezi ile şuan ağrım yok ilerleyen zamanlarda olur mu acaba şimdiden bi ağrı kesici alsam mı ki
canım çekildikten sonra ağrı olmuyor ki o rahime yerleştirdikleri aleti çıkardıkları an ağrı felan kalmıyor kalan ağrıda hafif bir adet sancısı gibi bir şey ki o da ilerleyen zamanlarda geçiyor.

canım çekildikten sonra ağrı olmuyor ki o rahime yerleştirdikleri aleti çıkardıkları an ağrı felan kalmıyor kalan ağrıda hafif bir adet sancısı gibi bir şey ki o da ilerleyen zamanlarda geçiyor.
Alet falan bişi görmedim ama bi gurultu var karnımda korkuyorum ağıracak diye

yok canım yok ağrımıyor o ilacı rahimden içeri rahat verebilmek için rahimi genişlettikleri alet artık ağrımaz rahat ol ama biraz kanamam olmuştu benim.
Benim de var kanamam inşallah bir sorun olmaz...bide ilişki banyo durumu nasıl olacak ne zaman...bide ilişkide acı olur mu

Benim de var kanamam inşallah bir sorun olmaz...bide ilişki banyo durumu nasıl olacak ne zaman...bide ilişkide acı olur mu
valla canım benim dr. bir şey söylemedi sadece gelecek ay adetin 2 -3 . günü gelin dedi. Ben rahim filminden 2 gün sonra birlikte olduk öyle bir ağrım sancım olmadı. en büyük acım rahim filmi çekilirken di dayanılacak gibi değildi.
Hem canım rahim filminden sonra sanırım hamile kalma ihtimalimiz biraz daha artıyormuş ilaçla açılan rahim kanallarında hamilelik daha çabuk oluşuyormuş o yüzden ben de adet sonraki 6. günde rahim filmi çektirdim ve tam yumurtlama dönemlerime denk geliyor bu günler ve artık zaman kaybetmek istemiyorum. Hazırda bebeğin gelmesi için yoluda açmışken gelsin artık bebişim......

Ayy inşallah canım ya gelsin artık bebiş ama benim pek umudum yok doktor da senin gibi dedi ama benim eşimde sperm hareketsizliği var o yüzden benim rahim filmini çektirmemin nedeni ilerki aşamada aşılama duşunmem di ama yine de son dakika da bi hamilelik haberi iyi gelir :) Allah yardımcımız olsun

canım benim eşim de de ileri sperm hareketliliği düşük dr. evicap diye bir hap verdi ve keçiboynuzu pekmezi yemesini söyledi.

herkese mrb. ben de rahim filmi çektirdim ve korkulacak bişy olmadığını yazmak istedim buraya.çünkü okuduklarım hep korkutuyodu beni bu konuda, ama kaç kaç nereye kadar, sonunda karar verdim çektirmeye. Konya da yaşıyorum Fuat Demir çekti. başka bi yerde çektircektim ama orası iptal olunca elimde ilaçlarımla falan gittim adama, iyi ki gitmişim hemen şip şak valla 2 dk falan sürdü işlem. rahmi tutarken biraz rahatsızlık verici ardından ilacı verirken sanki biraz uyuşma hissiyle sürtünme arası bişy yaşıyosun ama öyle korktuğum gibi ne acı ne sancı olmadı. zaten dr "şimdi şunu yapıcam şöyle olacak şimdi bunu yapıcam böyle olacak" diye söylüyo yapacaklarını ve hani iğne vurana falan deriz ya eli hafifmiş diye, aynen öyle, çok yumuşak hareket ediyo adam. işlem sonuda hafif adet ağrısı gibi bişy yaşadım ve biraz kan geldi, ki ped takmıştım bir iki damla şeklinde lekelenmiş. kısacası korkulacak bişy yok. ertelemeyin korkarak gitmeyin, ne bileyim rahat olun kasmayın kendinizi. zaten bilirsiniz, ne kadar kasarsanız o kadar acı çekersiniz her durumda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…