Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

İlki temiz cıktı ama üç yıl oldu tüp bebek denedim tutmadı şimdi yeniden tedaviye baslıcam yine cekilcem ama sadi konukta nası cekiolar bilmiom

İlki temiz cıktı ama üç yıl oldu tüp bebek denedim tutmadı şimdi yeniden tedaviye baslıcam yine cekilcem ama sadi konukta nası cekiolar bilmiom
yaaa açık olmasına rağmen çok acı oldu demekki valla bende korkudan ölcem. anestezilimi yaptırsam acaba ya. ben Ankaradayım, söylediğin yeri bilmiyorum canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız.

Nihayet filmi çekildim yardimci olan arkadaşlara çok teşekkür ederim

İnşallah ikinci filmide bn cekinsemde kurtulsam stresten adet olmadım deli olcam bnde sonucu alıcam doktr gördktn nisanda tüp bebeğe başlıcm

İnşallah ikinci filmide bn cekinsemde kurtulsam stresten adet olmadım deli olcam bnde sonucu alıcam doktr gördktn nisanda tüp bebeğe başlıcm

aynen canım ne olacaksa olsun artık. inşallah herhangi bir sorun yoktur bununla kalır. acaba yapışıklık falan varsa ne yapıyorlar ki ? İnşallah hayırlı gebelik geçirirsin canım. bende ilk adetimi oldum hsg sonucuna göre başlıcam çalışmalara

sizce tıp merkezinde hsg çekilmek doğrumu arkadaşlar ? düzgün olurmu acaba ?

Yok canım sormadın bahatta çekildim bugün evet biraz ağrım oldu ama benim canım çok tatlıdır dayanilmayacak bişey değildi yani
Anladım canım anestezi olmadan çekildin demek. ne desem boş artık yarın çekincem Hayırlısı olsun

Anladım canım anestezi olmadan çekildin demek. ne desem boş artık yarın çekincem Hayırlısı olsun
Evet olmadım zaten oradaki görevli de bu kadar ağrı için anestezili olmaya gerek yok dedi bide özel olduğu halde yani bol dua et inşaallah ağrın olmaz hadi geçmiş olsun

korkulu rüyam hsg korkulu olarak son buldu. çok acı çektim ilk olarak o aleti yerleştirirken. ve sadece 1 defa ilaç verildi. 2. defa ilaç vereceğini söyledi, yapışıklık olabilirmiş. ama dayanamyıp yarıda kestim işlemi. çok kötü oldum. yani boşu boşuna acı çektim ve elde var sıfır. birdahaki aya tekarar çekilcem ve galiba rahimde bir yapışıklık varmış. nedir bu çilem ya nasıl tedavi olucam ben pıhtılaşma, dış gebelik, yapışıklık, 2 kürtaj ....çok yıprandım artık çok

Canim benim ya çok geçmiş olsun bende bırakın artık istemiyorum dedim kız bitti bitti diye bitirdi gerçekten de keşke dayanabilseydin şimdi aynı şeyi tekrar yaşayacaksın ayrıca ikinci ilaç vermesi yapisiklik var demek değil bana 3 kerede verdi siringadaki ilacı sonuç hiçbişeyin yok dedi doktor üzülme yani sabırlı olmamız lazım çok geçmiş olsun bi dahaki sefere anestezili yaptirirsin sende artık takma kafana

Mrb konuyla alakasi yok ama zeynep kamilde asilama yapanlar lutfen cevap versin allah rizasi icin..benim butun testlerim tamam doktorum urologa git asilama icin raporu al dedi..adetliyken gel basliycaz demisti..benim raporum hazir mi yoksa heyet vs olaylari falan var mi lutfen yardim edin

canım o aleti yerleştirirken acı çektiysen ilerde sezeryan / normal doğumda ne yapıcaksın?:) ikisi de inan bundan kat be kat zor... doğum yaptığımdan değil ama öyle olduğu bilinen bir gerçek. aletin yerleştirilmesi en kolay kısmı, ilk ilacı da almışsın ne güzel 2 dakka daha dayansaydın keşke. benim de 2 kere verildi 2.sinde açıldı soldaki tüpüm şükürler olsun, ve ilkinde azıcık inletmesine rağmen ikincisinde anlamadım bile ilacın verildiğini. geçmiş olsun, bir dahakine daha sabırlı olmaya çalış. bunu canı fazla tatlı biri olarak söylüyorum azıcık sağlam olmak lazım yoksa daha neler neler olucak anne olarak nasıl katlanıcaz:)

sağolasın canım. çektirdiğim yerde biraz kötüydü canım ondan bu kadar negatif etkilendim. birde senin dediğin gibi ilaç verilecek tekrar deyince yıkıldım zaten. yapışıklık kesin dedim. dr. hastane falan da kötüydü zaten. bak mesela naptı ilacı verdi koşa koşa yan odaya geçti baktı orda tekrar geldi yani aynı anda görülmüyomu ben anlamadım ki. o aleti içimde bıraktı gitti yan odaya zaten o gidince çıktı tabi bidaha sokacaktı izin vermedim artık. yani bana çok ilkel geldi canım bilmiyorum heryer mi böyle ama bana bi garipti gibi geldi. birdahki aya anestezili olurum artık canım. ama çok yıprandım gerçekten. inşallah yoktur yapışıklık falan.

her şeyin kolay yöntemi var canım. teknoloji diye birşey var sonuçta incecik aletlerle rahime girilmesi başka kocaman şeyi sokmak başka. bir sürü video izledim bununla ilgili. gerçekten basit yöntemi var. kesinlikle ilkel bir yöntem geldi bana uygulanan. doğum tabiki zor bir süreç ama mutlu bir süreç en azından bebğini kucağına alıyorsun ve mutlu son. ben artık çok yoruldum 2 kürtaj 10 dan fazla vaginal usg,pıhtılaşma sorunu, dış gebel,ik... ayrıca aleti yerleştirme en kolay kısmı demişsin kime göre en kolay. ilacı ben hiç hissetmedim bile sadece soğukluk geldi ama aleti yerleştiriken öldüm. demekki herkesin katlanabileceği acılar farklı.

yaşayacağın şeylerin toplamına baktığın zaman en kolay canım. ben de çok hoşlanmıyorum orama burama bişeyler sokulmasından, keyif aldım demiyorum. rutin alttan kontrolde bile kasılırım ben madem karşılaştırmak istiyosun.. yaşadığın şeyler kolay değil, Allah sabrını versin. sana moral vermeye çalıştım sadece, tırmalamasaydın keşke:)

arkadaşım ne biçim sözler bunlar, kusura bakma ama ben burda dertlerimi anlatmaya çalışıyorum ki çok iyi niyetli arkadaşlar gayet hoş cevap yazıyorlar. kime göre yaşadığım çok kolaymış sen ne diyorsun ? 2 tane bebk kaybetmenin nesi kolay insanların psokolojisini düşünmeden lütfen böyle şeyler yazma. ayrıca doğum olupta üzüleni görmedim tabiki acı çekiliyor ama tatlı acı ve unutuluyor. Allah yaşatmasın evet çok daha büyuük dertlerle boğuşanlar var ama hiç bir acıyı hafife almamk gerekir bir bayan olarak.
Allah sana yaşatmasın bu acıları çünkü sadece yaşayan bilir :)

ayrıcada medeni insanlar olarak üslubumuza dikkat etmeliyiz. tırmalamasaydın ne demek ? hiç hoş değil bu ifade mahalle ağzı kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…