• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Kizlar rahim filmimi cektirdim echomar da dr cevat bey e.. omcelikle kadinlar kulubundeki arkadaslara cok tesekkur ediyorum iyi ki 1burdan cevat bey i paylasmislar.. o kadar memnun kaldim ki inanin smear testi varya yaptiranlar bilir onda bile bisey hissediyosun ama bunda hissetmiyosunuz kizlar.
Ben ne zaman sanci gelecek diye beklerken bitti dediler :D hersey cok guzeldi doktor konuskan, ilgili yardimcisi da oyle..son teknolojiyi kullaniyorlar ilaci hissetmedim bile kisacasi superdi keske sonucumda super olsaydi ama maalesef sag tup tikali sol acik cok moralim bozuk :KK61::KK61: cokkkķkkk
Iyi gectigine sevindim canım uzulme belki sag tüpunde ilacin etkisiyle açılmıştır canım

Kizlar rahim filmimi cektirdim echomar da dr cevat bey e.. omcelikle kadinlar kulubundeki arkadaslara cok tesekkur ediyorum iyi ki 1burdan cevat bey i paylasmislar.. o kadar memnun kaldim ki inanin smear testi varya yaptiranlar bilir onda bile bisey hissediyosun ama bunda hissetmiyosunuz kizlar.
Ben ne zaman sanci gelecek diye beklerken bitti dediler :D hersey cok guzeldi doktor konuskan, ilgili yardimcisi da oyle..son teknolojiyi kullaniyorlar ilaci hissetmedim bile kisacasi superdi keske sonucumda super olsaydi ama maalesef sag tup tikali sol acik cok moralim bozuk :KK61::KK61: cokkkķkkk
Bu arada korunmayla ilgili bişey dedi mi doktorun canım

Kadin dogumcuma sormadim daha korunma konusunu ama hsg yi yapan doktorum korunmana gerek yok dedi

Benim doktorum rahim filminden sonra 3 ay beklediğini bu sürede çoğu bayanin hamile kaldini söyledi.
İlacin püskürtulmesi sırasında tüpler açilabiliyormuş.

Canim ilaci puskurttukten sonra zaten goruntu aliyo ve sag kapali cikti.. keske ilacin etkisiyle bir kac saat sonra tup kendiliginden acilsa :KK50:

Kizlar ya ben bugün doktora gittim yumurtama bakti catlamis dedi ama bu ay koruncaksiniz rahim filmi cekildigi için dedi. Söylemedik ama biz korunmadik inşallah hayirlisi olur

Hanımlar bende rahim filmi çektirdim sağ komple kapalı hiç bişey görünmüyor dendi ve sisli ultrason istendi. Yeter diyerek isyan etme derecesine geldim ve çektirmemeye karar verdim. Rahim filmi bana çok kötü geldi çok tuhaf bi duyguydu. Hiç korunmayın falan denmedi. Ve 2 ay bile geçmeden hamile kaldım. Şuan 4. Aya girdim. Doktora bidaha Gitmiycem dedim karar verdim. Ve 2 ay geçmeden hamile olduğumu öğrendim. Bence kesinlikle rahim içi filmi etkili yoksa kaç zamandır olmamıştı..

Hanımlar bende rahim filmi çektirdim sağ komple kapalı hiç bişey görünmüyor dendi sisli ultrason istendi. Yeter diyerek isyan etme derecesine geldim ve çektirmemeye karar verdim. Rahim filmi bana çok kötü geldi çok tuhaf bi duyguydu. Hiç korunmayın falan denmedi. Ve 2 ay bile geçmeden hamile kaldım. Şuan 4. Aya girdim. Doktora bidaha Gitmiycem dedim karar verdim. Ve 2 ay geçmeden hamile olduğumu öğrendim. Bence kesinlikle rahim içi filmi etkili yoksa kaç zamandır olmamıştı..
Ben daha çektirmedim fakat doktorumda ayni şeyi söyledi rahim filminden sonra genelde hamile kaliniyormuş darisi başimiza. Hayirli olsun sağlikla kucağiniza alin inşallah.

Hanımlar bende rahim filmi çektirdim sağ komple kapalı hiç bişey görünmüyor dendi ve sisli ultrason istendi. Yeter diyerek isyan etme derecesine geldim ve çektirmemeye karar verdim. Rahim filmi bana çok kötü geldi çok tuhaf bi duyguydu. Hiç korunmayın falan denmedi. Ve 2 ay bile geçmeden hamile kaldım. Şuan 4. Aya girdim. Doktora bidaha Gitmiycem dedim karar verdim. Ve 2 ay geçmeden hamile olduğumu öğrendim. Bence kesinlikle rahim içi filmi etkili yoksa kaç zamandır olmamıştı..

Ayyy canim gercekten ne guzel anlatmissin.. sisli rahim filmi nedir ilk defa duydum.. benimde sag kapaliymis bizde 3 aydir deniyoruz olmuyo demekki hep tikali tupden yumurtladim insallah bu ay soldan yumurtlarim diye dua ediyorum :KK43::KK43: allah size saglik versin darisi bizim basimiza

Ayyy canim gercekten ne guzel anlatmissin.. sisli rahim filmi nedir ilk defa duydum.. benimde sag kapaliymis bizde 3 aydir deniyoruz olmuyo demekki hep tikali tupden yumurtladim insallah bu ay soldan yumurtlarim diye dua ediyorum :KK43::KK43: allah size saglik versin darisi bizim basimiza

Aminnnn darısı tüm isteyenlere inşallah... Sis ultrason rahim içinden istenilen sonuç alınmayınca istenilen bişeymiş. Ben yaptırmadım yeter diyerek. Rahim içi çektirirken çok canım yanmıştı devlette çektirdim baya kanamam oldu sonrasında. O yüzden çok doldum. Ama kafamdan atınca düşünmemeye başlayınca 2 ay geçmeden hamile olduğumu öğrendim. Bi dua var 707 kere el varis çekiyorsun her gün. Ben o ay onu yapmıştım Allah nasip ederse etsin yoksa doktora Gitmiycem diyerek tüm umudum inancım Allah aydı. Sende dene o duayı

Ben daha çektirmedim fakat doktorumda ayni şeyi söyledi rahim filminden sonra genelde hamile kaliniyormuş darisi başimiza. Hayirli olsun sağlikla kucağiniza alin inşallah.
Çok sağol Allah razı olsun :) darısı tüm isteyenlere Allah Im sizede tez vakitte nasip etsin hayırlısıyla. Hiç çekinme çektir ama ben devlette çektirdim çok pişman oldum duygu yok çünkü umrunda olmuyosunuz kimsenin. İnşallah çektirip hemen hamile kalırsınız :)

Kozlar eylul ayında özel esenler ensar hastanesinde hsg cektirdimm cokk kötüydü yatiriyorsun doktor konusturuyor ama aciyi hissediyorsunuz ilaç yakiyor kalkinca çok agladim iki tüp tikali cikti sonra devret hastanesi inferlitite bölumu doktorları heyet olarak lakoroskopiye karar verdiler o an tamam dedim riski varmis bitupu alsa bile tü
p bebek sonucu oradan ciitim fatihde bi doktor var özel muayanesi 150 TL iranli şuan ona gidiyorum iki ay fitil verdi iğne kullandim korunuyoruz hala önce rahmi temizliycekmis buayda narkozlu okatak rahimden ilaç verdi film çekmedi ilaçla birlikte bir ay sonra ilişki basliyor ve uç ay içersinde hamile kalcan dedi inşallah dedi gibi olur..natkozlu filim en iyisi agrisiz

Merhaba, Ben de Çarşamba günü çektirdim. Ağrım olmadı değil. Gitmeden önce ağrı kesici ve kas gevşetici aldım. işlemden önce de sakinleştirici yapıldı. Ancak anestezi verilmedi. Malesef herseyi hissediyorsunuz. Neyseki işlem çok uzun sürmüyor. Tüplerim açık çıktı. Ancak rahimde polip varmış.Doktor 6 ay daha normal yolları deneyelim eğer yine olmazsa polipi alırız dedi. Umarım almaya gerek kalmadan hamile kalıp bebeğimi kucağıma alabilirim. Hepimize geçmiş olsun.

Kozlar eylul ayında özel esenler ensar hastanesinde hsg cektirdimm cokk kötüydü yatiriyorsun doktor konusturuyor ama aciyi hissediyorsunuz ilaç yakiyor kalkinca çok agladim iki tüp tikali cikti sonra devret hastanesi inferlitite bölumu doktorları heyet olarak lakoroskopiye karar verdiler o an tamam dedim riski varmis bitupu alsa bile tü
p bebek sonucu oradan ciitim fatihde bi doktor var özel muayanesi 150 TL iranli şuan ona gidiyorum iki ay fitil verdi iğne kullandim korunuyoruz hala önce rahmi temizliycekmis buayda narkozlu okatak rahimden ilaç verdi film çekmedi ilaçla birlikte bir ay sonra ilişki basliyor ve uç ay içersinde hamile kalcan dedi inşallah dedi gibi olur..natkozlu filim en iyisi agrisiz

Canim oncelikle gecmis olsun ben echomar i siddetle tavsiye ediyorum hic birsry hissetmiyosun.. iranli doktoruna gelince canim tikali tuplerini ilacla mi acicak tam anlamadim

Aminnnn darısı tüm isteyenlere inşallah... Sis ultrason rahim içinden istenilen sonuç alınmayınca istenilen bişeymiş. Ben yaptırmadım yeter diyerek. Rahim içi çektirirken çok canım yanmıştı devlette çektirdim baya kanamam oldu sonrasında. O yüzden çok doldum. Ama kafamdan atınca düşünmemeye başlayınca 2 ay geçmeden hamile olduğumu öğrendim. Bi dua var 707 kere el varis çekiyorsun her gün. Ben o ay onu yapmıştım Allah nasip ederse etsin yoksa doktora Gitmiycem diyerek tüm umudum inancım Allah aydı. Sende dene o duayı

Canim dua nasil tam olarak nasil yapmam gerekiyor yazar miisn

Canim dua nasil tam olarak nasil yapmam gerekiyor yazar miisn
Hergün tesbihmatikle 707 kere el varis çekeceksin. Bunu bi ay dene bundan sonra o ay olmazsa eğer hergün Meryem Suresi okuyacaksın hamile olduğunu öğrenene kadar devam edeceksin adetli Zaman'ın da eşin okuyacak. Çok etkili bu konuda. Allah tan istemekten güzel ne var. Rabbim büyük ondan iste bolca inşallah hayırlısıyla tez zamanda olur. Dua dan sonra görceksin buraya da yaz mutlaka

Back