Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

canım geçmiş olsun sonucun nasıl çıktı?ağrın oldumu paylaşabilirmisin?

tşk ederim canım çok şükür iki tüpte açık çıktı ağrım olmadı desem yeridir. sadece burdaki yorumlara göre çok kasmıştım kendimi filimden sonra sadece biraz halsizdim oda vucudumu kasmaktandı eminim. anezteziye hiç gerek yok bence düzgün bir hastaneyle işlem çok rahat geçer yani. okudukarım kadarıyla rahimle ilgili sıkıntısı olanlar çatısı dar olanlar acı çekiyor sanırım. ben ilacı verdiğini bile hissetmedim o kadaar diyim yani. ama acı eşiğim yüksekmiş dr öle dedi.

Cok gecmis olsun canim. Sen atlattin simdi sira bizde.. bizde 3-4 aydir denememize ragmen olmadi..ama hicbir tedavi denemedim klomen falan.. senin durum nasildi??

Cok gecmis olsun canim. Sen atlattin simdi sira bizde.. bizde 3-4 aydir denememize ragmen olmadi..ama hicbir tedavi denemedim klomen falan.. senin durum nasildi??

canım 1 senedir deniyoruz. pko var bende eşimde sıkıntı yok. klomen kullandım cvp verdi ama tutturamadık malesef:) şimdi rahim filimi aradan çıktı kafam rahatladı sırada hormon testlerim var bu adetimde onları yaptırcam inşallah benim hormonlar biraz anormal değişken yani:) bakalım bu adetten anlıcaz ne olduğunu. inşallah sende benim gibi rahat geçirirsin hsg yi ama inan korkulacak bişi değil daha önce muayene olduysan rahime bi alet takılıyo yaa hani simir testi için falan ondan takıyo zaten ondan sadece biraz irkiliyosun gerisi boş yani. senin için erken biraz bence 3-4 ay kısa bi süre hangi dr gidiosun

merhaba arkadaşlar buradan yazayım dedim sizlere. benim temmuz ayında rahim filmim çekildi ve bir sonraki ayda hamile olduğumu öğrendim. şuan 20 haftalık gebeyim. ogün filmimi çeken doktorda rahim filminden sonra birçok hastamız gebe kaldığını söyleyerek bize geliyorlar, inş. sizdende en kısa zamanda güzel haber alırız demişti. nihayetinde dediği gibide oldu. allah olmayanlarına da nasip etsin inşallah.

Canim bende kafam rahatladin diye istedim 3-4 aydir deniyoruz hemde ovulasyon testiyle ama yokkkk .ben de kist yok pko degilim ama olmayinca olmuyo iste.. doktor klomen e gecicekdi ben de klomen hakkindaki yorumlari okuyunca vazgectim dedim bari hsg cektireyim kafam rahat olsun dedim

Canim cok sevindim yaa ne guzelll.. burdan okuduklarimda ilk ay korunun demis doktorlari cocukda bi problem olmasin diye.. kafam karismisti benimde
. Demekki olmuyomus

Canim bende kafam rahatladin diye istedim 3-4 aydir deniyoruz hemde ovulasyon testiyle ama yokkkk .ben de kist yok pko degilim ama olmayinca olmuyo iste.. doktor klomen e gecicekdi ben de klomen hakkindaki yorumlari okuyunca vazgectim dedim bari hsg cektireyim kafam rahat olsun dedim[/QUOTE]

hormonlarına baktırdınmı hiç prolaktin tsh lh falan eşin baktırdımı kendine bence ilk önce bunlara baktır. eğer bunlardan sonuç alamazsan hsg ye başvur. eğer hormonlarla ilgili bi sıkıntı varsa yada eşinle alakalı boşuna çektirmiiş olursun hem canına hem parana yazık olmasın.biz hepsini yaptırdık en son rahim filimine ihtiyaç duydum. dr ne diyo peki görüşü nedir yaklaşımı nedir kaç senelik evlisin bide yaşın?:)

hormonlarına baktırdınmı hiç prolaktin tsh lh falan eşin baktırdımı kendine bence ilk önce bunlara baktır. eğer bunlardan sonuç alamazsan hsg ye başvur. eğer hormonlarla ilgili bi sıkıntı varsa yada eşinle alakalı boşuna çektirmiiş olursun hem canına hem parana yazık olmasın.biz hepsini yaptırdık en son rahim filimine ihtiyaç duydum. dr ne diyo peki görüşü nedir yaklaşımı nedir kaç senelik evlisin bide yaşın?:)

hormonlarına baktırdınmı hiç prolaktin tsh lh falan eşin baktırdımı kendine bence ilk önce bunlara baktır. eğer bunlardan sonuç alamazsan hsg ye başvur. eğer hormonlarla ilgili bi sıkıntı varsa yada eşinle alakalı boşuna çektirmiiş olursun hem canına hem parana yazık olmasın.biz hepsini yaptırdık en son rahim filimine ihtiyaç duydum. dr ne diyo peki görüşü nedir yaklaşımı nedir kaç senelik evlisin bide yaşın?:)[/QUOTE]

Hepsine baktirdik canim bi sorun yok ikimizdede yas 30 a yaklasiyor yavasdan

Hepsine baktirdik canim bi sorun yok ikimizdede yas 30 a yaklasiyor yavasdan [/QUOTE]

o zaman çektir cnm kafan rahat olsun. allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. sıkıntısız atlatırsın inşallah. haber et

Hepsine baktirdik canim bi sorun yok ikimizdede yas 30 a yaklasiyor yavasdan

o zaman çektir cnm kafan rahat olsun. allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. sıkıntısız atlatırsın inşallah. haber et[/QUOTE]

Valla canim aynen dedigin gibi.. haber etmem mi hic insallah sonuc iyi cikar yarabbim

Günaydın kızlar ben de bişey sorcaktım geçen hafta ben rahim filmi çektirdim ama doktorum bu ay korunun dedi, bebiş istiyoruz ben bir ay daha geçsin istemiyorum, benim yumurtam büyüyor ama çatlamıyor kist yapıyor, yarın doktorla görüşmeye gitcez eşimle biz korunmak istemiyoruz diycez, peki siz naptınız rahim filmi çektirdiğiniz o ay korundunuz mu

Ben de bu konuyuu gercekten cok merak ediyorum ama forumda okuduguma gore cogu insan korunmamis canim.. bende yarin cektirmeye gidiyorum ne olur dua edin kizlar

Canım nasıl geçti filmin merak ettim

Kizlar rahim filmimi cektirdim echomar da dr cevat bey e.. omcelikle kadinlar kulubundeki arkadaslara cok tesekkur ediyorum iyi ki 1burdan cevat bey i paylasmislar.. o kadar memnun kaldim ki inanin smear testi varya yaptiranlar bilir onda bile bisey hissediyosun ama bunda hissetmiyosunuz kizlar.
Ben ne zaman sanci gelecek diye beklerken bitti dediler hersey cok guzeldi doktor konuskan, ilgili yardimcisi da oyle..son teknolojiyi kullaniyorlar ilaci hissetmedim bile kisacasi superdi keske sonucumda super olsaydi ama maalesef sag tup tikali sol acik cok moralim bozuk cokkkķkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…