- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #2.761
kızlar ben bugün hsg çekildim çok ağrımadı orda sadece küçük bi sızı oldu bende çok korkmuştum aylardır kaçıyodum sakın olursan ve bi agrı kesici içersen bişey olmuyo. ya ama bana bu ay ilişkide korunulacak denıldı. ama ben bu ay hamıle kalma şansı yüksek diye bılıyodum bılgısı olan varmı
Geçen ay hsg yaptırdım doktor önümüzdeki ay muhtemelen hamile kalabilirsin dedi ve bugün 5+4 günlük hamileyim:)
Merhaba ekim.oncelikle tebrik ederim.Rabbim bebegini size bagislasin saglicakla kucagina al insallah..bende dun rahim filmi cekindim temiz cikti sukur.dr bana oyle bisey demedi.benim esimde sayi problemi var tek sorunumuz suan o..acaba sizin ne gibi sorununuz vardi yada varmiydi ? Cevaplarsan sevinirim.
inşallah tez zamanda sende mutlu haberler alırsın, ben geçen sene düşük yapmıştım sonrasında bi sene olmadı tüm tahlilleri yaptırdık hiç bir sorununuz yok dedi doktor en son bi hsg yapalım dedi ondada bişey çıkmadı , hemen ertesi ay hamile kaldım, doktor hsg den sonra genelde hamile kalınabiliyor kalamazsan tedaviye başlayalım demişti, nihayet oldu
merhaba kızlar su an klomen tedavisindeyim dr 3 ay sonra hala gebelik olmazsa hsg dedi ama ben dayanamam gibi geliyo uyutarak hsg çekilenler yazarsa sevinirim.
geçmiş olsun canım gerçekten bi sürü operasyon geçirmişsin peki gebe kalabıldın mıBende hsg cektırdım bırı laparoskopı oncesı ve dıgerı laporskopi sonrası. Ilki cok acıdı cunku cok sıktım kendımı 1 hafta bacaklarım et kesiği oldu. 2.sinde sıkmadım kendımı derın derın nefes aldım, daha rahat gectı zaten acı sanıyesı 20-25 sanıye falan. Anesteziye gerek yok dıye dusunuyorum. Yalnız benım gıbı tek tupunuz kapalıysa sonraki sıradakı işlem histereskopıyle tupe vıda takılması ya da laparoskopıyle tupun alınması kesilmesi...bilginize.. Malesef bundan kaçış yok
zaten öbürüne dayanamam canım cok tatlı ama anesteziden de uyanamam korkusu varcanım bende senin gibi çok korkuyodum ve o masaya yatttığımda bayılcam sandım.ben anestezilili yaptım ve hiçbişey hissetmedim.uyandığımda herşey bitmişti.kesinlikle tavsiye ederim anestezili yaptırırsan hiç korkma.bu arada umarım gerek kalmaz ve gelir bu 3 ayda bebeğin.
geçmiş olsun canım gerçekten bi sürü operasyon geçirmişsin peki gebe kalabıldın mı
zaten öbürüne dayanamam canım cok tatlı ama anesteziden de uyanamam korkusu var
geçmiş olsun canım gerçekten bi sürü operasyon geçirmişsin peki gebe kalabıldın mı
TUPUN KAPATILMASI İŞEMİNİ YENI GORDUM. 3 AY BEKLEMEM GEREKIYOR SONRADA TUP BEBEK DENEYECEGİZ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?