kızlar bnde 2 gun once cektırdım dıjıtal... bnmde ınanılmaz kotu gectı
cok streslıydm doktor cok ıyıydı ama bn degıldım. neyse rahımı dısarı cıkardı o zmn okdr acı fln hısssemedım. snr bana canın sımdı yancak dedı artık naptıysa oyle bır cnm yandıkı hemsırenn elını fena sıktım snr yuzum uyusuyo dedım megersm tansıyonum dusmus. snr bacaklarım kendılıgınden tıtrıyooo. dktr neden korkuyn bukdr bn bu sekıl cekemem ama dedı. dayan azcık dedı tam sız cekın sıkıntsı bıtsn dedm . ılacı bı verdı varya ıcım yandı yandı . bagırdım acısına .burda okuyarak bole korkmadan gttm ılla stres vrdı ama dedm 10dk ıslem o ılac maf ettı ıcımı sankı. snr sonucları aldm kagıtta sag tuba basınclı ılac gecıklemelı gorulmstur yzmıs. bsyler daha var. olgunun sıddetlı agrısı sonucu ıslem sonlandırıldı yazmıs darlık ve spazm bulunmaktadr yazms. sanıırm sag tupum tıkalı
bıraz daha dayansaydm acılcak gbımıydı bı kere daha ılac verır mıydı? bılmem... ve dktr bana cok dırenszsn sen nasıl dogum ypcn dedı. bnde bılmyrm dedım :) ıste bnmde bole bı daha cekılmem gerekırsede anestezılı cekılırm...