- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #2.801
kızlar ben çektirdim geldim... merak edenler olursa uzun uzun anlatayım... fındıkzade radyotom&radyomar'da dijital makinada çektirdim. çok memnun kaldım ve hiç evet neredeyse hiç bişey hissetmedim. bir hemşire geldi bilgilerimi aldı ve beni içeriye çağırdı. Sonra yanları dikişli boyundan giyilen bir önlük ve bir çift terlik verdi bana. alttaki bütün eşyalarımı çıkarmamı ve önlüğü giymemi söyledi. sonra hazırlanınca içeriye girdim defalarca kendini nasıl hissediyorsun iyimisin diye sordular Cevat bey diye bir doktor var bu doktor harika biri kesinlikle. ben tabi okuduklarımdan duyduklarımdan kendimi kurbanlık koyun gibi hissettiğim için daha önlüğü kafama geçirmeden ağlamaya başladım neyse ara vermemizi istermisin kendini iyi hissetmen gerekiyor... gülerek buradan ayrılmanı istiyoruz gibi telkinler ama canımın acıyacağına kendimi öyle kaptırdım ki yok bir an önce olsun bitsin dedim. Tamam dediler vajinal muayenede bir sorun yaşadın mı diye sordular hayır dedim. neyse spekulum taktı o esnada çok çok az bir rahatsızlık hissediliyor zaten normalde de . Neyse vajinanın içini sildiyorum dedi hissetmedim kendini kasıyorsun serbest bırakırsan daha da rahat olur dedi. ekrana bakmamı söyledi şuanda sıvıyı veriyorum dedi şaşırdım... sıvıyı verdi hiç bir şey hissetmedim ilkinde sıvı ilerlemedi sonra tekrar veriyorum dedi baktım neyse bu sefer ilerledi hiç bir şey hissetmedim gerçekten sonra bitti dedi giyindikten sonra toplamda 3-5 dakika bir olay kesinlikle can acıması bayılma tansiyon düşmesi bağırma hiç biri yok kesinlikle tavsiye ediyorum Cevat bey ve ekibini işlem olurken bacaklarını vajinal muayenedeki gibi açıyorsun sonrası vajinal ultrason gibi hatta daha kolay. Korkulacak bişey yok bittikten sonra içeriye salınan sıvı biraz dışarı akıyor bunun için size pet veriliyor. bekleme odasına alınıyorsunuz 5 dakika içinde de sonucumu verdiler. Korunmana gerek yok bundan önce nasılsa her şeye aynı şekilde devam edebilirsin bir sıkıntı yok dedi. tatile gideceğimiz söyledim deniz havuz sıkıntı olur mu diye keyfine bak dedi izin almıştım iş yerimden giderken bir sorun olursa eve dönerim diye. işe geri döndüm arkadaşlar kendinize eziyet etmeyin imkanınız varsa burayı tercih edin derim ben. sorunuz olursa yanıtlarım... korkmayın ve beklemeyin arkadaşlar gerekli ise yaptırmalıyız.