- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #2.781
Merhabalar hamile kalmayı dort gozle bekleyenlerdenim ,allah herkese nasip eder. 19 aydır bebek bekliyorum yumurtaların gec buyuyor gec catlıyo bu yuzden adetim hep gec oluyordu doktorumun verdigi buyutme catlatma haplari ise yaradı adetim duzene girdi catlatma ignesi oldum ,pek duzenli kullanamasamda inofolic sase kullanıyorum icmeyi hep unutuyorum aranizda kullanan varmı. 4 5 ay doktorurum verdigi iliski gunlerini uyguladık ama pozitif bi sonuc alamadık gelecek ay hsg filmim cekilecek özel hastaneye gidiyorum filmden korkmuyorum ama birazcık tedirginim bide fiyatı ne kadar filmden once yada sonra tavsiyeleriniz varmı
bugün fındıkzade randyotom da hsg filmi çektirdim korkucak hiç bir şey yok. başka yerde nasıl yapılıyor bilmiyorum ama çok telaşlanmıştım anlamadan bitti dediler.yaptırınca yazıcam demiştim benim gibi korkanlar varsa diye
benim dr da fındıkzade randyotomu önerdi giden hastalarım memnun dedi bende oraya gidicm sanırım zaten ben pekte korkmuyorum 2kürtajdan sonra( adetinden sonra kaçıncı gün gittin bide fiyatı ne kadar canım
yeni gördüm mesajını.geç kalmamışımdır umarım.380tl fiyatı.adetimin 7. günü çekildi
benim de klomen ve çatlatma iğnesi ile 2.ayım.bu ay da gebelik olmadı ve büyük ihtimalle hsg isteyecek doktorum.ağrı eşiğim yüksektir normalde ama korkuyorum.boşuna anestezi de almak istemiyorum.muayene falan olmuştum daha önce.spekulumla tanıştım 2 kere
samsun'da hsg çektiren var mı?özelde çektireceğim tavsiyeniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?