• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

slm bende eskişehiırdeyim,ilk aşılamam tutmassa bende özelde rahim filmi çektiricem,bende korkanlar ve ağrı eşiği düşük olanlardandanım o sebepten dolayı ve burada acı yaşayarak çektirenleri düşünerek anestezili olmayı düşünüyorum..umarım en ağrısız bir şekilde çektirip kurtuluruz..

kızlar ben bugün hsg çekildim çok ağrımadı orda sadece küçük bi sızı oldu bende çok korkmuştum aylardır kaçıyodum sakın olursan ve bi agrı kesici içersen bişey olmuyo. ya ama bana bu ay ilişkide korunulacak denıldı. ama ben bu ay hamıle kalma şansı yüksek diye bılıyodum bılgısı olan varmı

kızlar ben bugün hsg çekildim çok ağrımadı orda sadece küçük bi sızı oldu bende çok korkmuştum aylardır kaçıyodum sakın olursan ve bi agrı kesici içersen bişey olmuyo. ya ama bana bu ay ilişkide korunulacak denıldı. ama ben bu ay hamıle kalma şansı yüksek diye bılıyodum bılgısı olan varmı

Bildiğim kadarıyla korunma olmiyor, çünki filimden sonra hamile kalma riski yüksek oluyo, ilk defa duydum korunulacağını?

Bende iki defa hsg çektirdim ve korun filan diye bişey demediler banada.hatta hsg sonrası daha çabuk gebe kalınabileceğini çok duydum bende...birde ilk defa rahim filmi çektirecek arkadaşlara tavsiyem lütfen özelde çektirsinler.ben ilkini hastanede çektirdim rezil ettiler.üstelik doğru düzgün çekememişler

bende dün çektirdim eskişehir de tıp fakültsinde.çok korktum benden önce girenler masadan kalktılar iyice korktum.ama doktor çok iyiydi sağolsun. bana önceden detaylı bir şekilde anlattı. vajinal muayne gibi ondan biraz daha sancılı dedi.önce aletlerle rahmini aşağı doğru çkicem sonra ilaç vricem.en çok sancıyı ilacı verirken duyucaksın oda 15 sn kadar sürecek dedi. sürekli dua ettim birde ekrandan bende görüyodum rahim içini oraya baktım.ilacı verirken rahim ve kanallarda ilacın geçtiği yerler beyazlaştı.doktorum erkek olmasına ve asistan olmasına rağmen çok memnun kaldım.bir abi gibi sakinleştirdi beni :) sakin ol canım çok az kaldı şimdi geçicek artık daha fazla acımıcak gibi..ilacı verirken gaz sancısı gibi sancı oluyor ama gerçekten 15 sn kadar sürüyor.
sonrasında biraz midem bulandı kalkınca başım döndü.birde yarım saat kadar adet sancısı gibi karnım ağrıdı.tabi bir gün boyunca gergin ve gazlı bir karınla dolaştım ciddi gaz yapıyor hsg çekimi.
sonuç 1 hafta snra çıkıcak dedi.ben soyunma odasında giyinirken yanındakine bana ilaç gçti gibi gldi dedi.yanındakide evet geçti dedi.inşallah açıktır tüplerim.

bnim annemin 6 yıl olmamış bebeği ve bundan 33 yıl önce araştırıp izmirde bir doktor bulmuşlar.bu tedaviyi sadece o doktor yapıyormuş ozamanlar.ve annemin tüplerinde hava varmış ondan hamile kalamıyormuş meğrse.bu işlemden 1 ay sonra hamile kalmış.belki bnimde öyledir.
birde benden çok küçük et parçaları gibi şeyler geldi dün acaba tıkanıklık vardıda açıldımı diyorum bilmiyorum merakla önümüzdeki haftayı bekliyorum.

uhh ne çok yazmışım be destan gibi mübarek :)

sağolun kızlar ben korunmuyorum dedikleri halde.dün filmi ve raporu aldım.raporda temiz ilaç geçiyo tüplerden manasında şeyler yazıyodu. infertiliteye gittim filmi göstermek için.doktor yokmuş. hemşire filmi eline aldı 'film iyi çıkmamış raporda açık yazıyo ama kapalıda olabilir tekrar film isteyebiliriz adetliyken gel doktorla görüş onlar baksın ' dedi moralimi bozdu bilmiyorum inşallah hamıle kalırım bu ay gitmem gerekmez çok sıkıldım yaaaaa :((

arkadaşlar mrb ben bir yıl önce düşük yaptım 9 aydırda bebek istiyoruz olmuyor üç ay klomen çatlatma iğnesi kullandım doktorum bu ay rahim filmi istiyor başka bir doktora gittim erken diyor korkuyorum filmden çekinmeli miyim

Geçen ay hsg yaptırdım doktor önümüzdeki ay muhtemelen hamile kalabilirsin dedi ve bugün 5+4 günlük hamileyim:)

Merhaba ekim.oncelikle tebrik ederim.Rabbim bebegini size bagislasin saglicakla kucagina al insallah..bende dun rahim filmi cekindim temiz cikti sukur.dr bana oyle bisey demedi.benim esimde sayi problemi var tek sorunumuz suan o..acaba sizin ne gibi sorununuz vardi yada varmiydi ? Cevaplarsan sevinirim.

Merhaba ekim.oncelikle tebrik ederim.Rabbim bebegini size bagislasin saglicakla kucagina al insallah..bende dun rahim filmi cekindim temiz cikti sukur.dr bana oyle bisey demedi.benim esimde sayi problemi var tek sorunumuz suan o..acaba sizin ne gibi sorununuz vardi yada varmiydi ? Cevaplarsan sevinirim.

inşallah tez zamanda sende mutlu haberler alırsın, ben geçen sene düşük yapmıştım sonrasında bi sene olmadı tüm tahlilleri yaptırdık hiç bir sorununuz yok dedi doktor en son bi hsg yapalım dedi ondada bişey çıkmadı , hemen ertesi ay hamile kaldım, doktor hsg den sonra genelde hamile kalınabiliyor kalamazsan tedaviye başlayalım demişti, nihayet oldu

inşallah tez zamanda sende mutlu haberler alırsın, ben geçen sene düşük yapmıştım sonrasında bi sene olmadı tüm tahlilleri yaptırdık hiç bir sorununuz yok dedi doktor en son bi hsg yapalım dedi ondada bişey çıkmadı , hemen ertesi ay hamile kaldım, doktor hsg den sonra genelde hamile kalınabiliyor kalamazsan tedaviye başlayalım demişti, nihayet oldu

Tesekkur ederim cevapladigin ve guzel dileklerin icin.amin insallah..dedigim gibi esimde sayi problemi var.dr banada bu ay bekleyelim onumuzdeki ay asilama yapalim dedi.ama onumuz ramazan 2 ay sonrasina kalacak.biz 2 senedir istiyoruz gebelik hic olusmadi..umarim asilamaya gerek kalmadan bizde seviniriz.

merhaba kızlar su an klomen tedavisindeyim dr 3 ay sonra hala gebelik olmazsa hsg dedi ama ben dayanamam gibi geliyo uyutarak hsg çekilenler yazarsa sevinirim.

3 yildir cocuk sahibi olmak icin ugrasiyordum. rahim filmini cekildikten 2 ay sonra hamile kaldim. simdi 2 bucuk aylik hamileyim

merhaba kızlar su an klomen tedavisindeyim dr 3 ay sonra hala gebelik olmazsa hsg dedi ama ben dayanamam gibi geliyo uyutarak hsg çekilenler yazarsa sevinirim.

canım bende senin gibi çok korkuyodum ve o masaya yatttığımda bayılcam sandım.ben anestezilili yaptım ve hiçbişey hissetmedim.uyandığımda herşey bitmişti.kesinlikle tavsiye ederim anestezili yaptırırsan hiç korkma.bu arada umarım gerek kalmaz ve gelir bu 3 ayda bebeğin.:16::16::16:

Bende hsg cektırdım bırı laparoskopı oncesı ve dıgerı laporskopi sonrası. Ilki cok acıdı cunku cok sıktım kendımı 1 hafta bacaklarım et kesiği oldu. 2.sinde sıkmadım kendımı derın derın nefes aldım, daha rahat gectı zaten acı sanıyesı 20-25 sanıye falan. Anesteziye gerek yok dıye dusunuyorum. Yalnız benım gıbı tek tupunuz kapalıysa sonraki sıradakı işlem histereskopıyle tupe vıda takılması ya da laparoskopıyle tupun alınması kesilmesi...bilginize.. Malesef bundan kaçış yok :(

Bende hsg cektırdım bırı laparoskopı oncesı ve dıgerı laporskopi sonrası. Ilki cok acıdı cunku cok sıktım kendımı 1 hafta bacaklarım et kesiği oldu. 2.sinde sıkmadım kendımı derın derın nefes aldım, daha rahat gectı zaten acı sanıyesı 20-25 sanıye falan. Anesteziye gerek yok dıye dusunuyorum. Yalnız benım gıbı tek tupunuz kapalıysa sonraki sıradakı işlem histereskopıyle tupe vıda takılması ya da laparoskopıyle tupun alınması kesilmesi...bilginize.. Malesef bundan kaçış yok :(
geçmiş olsun canım gerçekten bi sürü operasyon geçirmişsin peki gebe kalabıldın mı

canım bende senin gibi çok korkuyodum ve o masaya yatttığımda bayılcam sandım.ben anestezilili yaptım ve hiçbişey hissetmedim.uyandığımda herşey bitmişti.kesinlikle tavsiye ederim anestezili yaptırırsan hiç korkma.bu arada umarım gerek kalmaz ve gelir bu 3 ayda bebeğin.:16::16::16:
zaten öbürüne dayanamam canım cok tatlı ama anesteziden de uyanamam korkusu var

geçmiş olsun canım gerçekten bi sürü operasyon geçirmişsin peki gebe kalabıldın mı

zaten öbürüne dayanamam canım cok tatlı ama anesteziden de uyanamam korkusu var

Canim bende pzt gunu cekildim.cok korkarak gittim anestezili yapip yapmadiklarini sordum o kadar agrili bi islem degil anesteziye gerk yok dedi dr.agri kesici ictim 1 saat oncesinde.adimi soylediklerinde titreyerek girdim rontgene hazirlanmam islem esnasi ve geri giyinmem 10 dk surdu.tamam agrili degil demiyorum ama sadece ilaci bastiklari zaman 15 20 sn siddetli adet sancisi gibi agriyo.ustelik bana yerlestirdikleri aletin ucu tikaliymis cikarip yenisini taktilar..neyseki temiz cikti..ben islemden sonra saatlerce carsi pazar dolastim 2 saat yolculuk yaptim sukur sonrasindada agrim olmadi..bence anestezilik bi islem degil.tabi yine karar senin..

zeynep kamil de rahim filmini yeni çektirdim.. iyiki de orda çektirmişim, gidip özele gereksiz yere 200-300 liramı vermemişim dedim. doktor olsun yanında ki yardımcı olsun çok anlayışlı ve yardımcı olmaya çalışan insanlardı. özelde ondan daha iyisi olamazdı.... her aşamasında doktor beni bilgilendirdi, "şimdi ilaçsız bir film alacağız", "şimdi ilaç vereceğiz, biraz sızı olabilir" vb. Süreçten haberdar olunca insanın endişesi daha da azalıyor... zeynep kamil i kesinlikle tavsiye ederim... bende yapılmadan 1 saat önce 1 ağrı kesici aldım, işlem sırasında hafif kasıklarında bir ağrı oluyor sonrasında birşey olmadı çok şükür...

ne gerek varki gereksiz acı çekmeye..anestezi oldum acısını bile bilmiyorum rahim filminin iki ay sonra da hamile olduğumu öğrendim..darısı size..bütçeniz uygunsa acıya gerek yok zaten doğumda yeterince acı çekicez...

Back