• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

2.5 Yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyorum.Doktorum rahim flimi çektirmemi istedi.Tüplerim açıktı , eşimin spermiyografi raporu da düzgündü.Artık umudumu kestiğim 4.ayımda hamile kaldım .Darısı başınıza.Bu arada rahim filiminden korkmayın saniyelik bir acı okadar.Medipol hastanesinde sgk lı olarak 250 tl yaptırdım .

Merhabalar hamile kalmayı dort gozle bekleyenlerdenim ,allah herkese nasip eder. 19 aydır bebek bekliyorum yumurtaların gec buyuyor gec catlıyo bu yuzden adetim hep gec oluyordu doktorumun verdigi buyutme catlatma haplari ise yaradı adetim duzene girdi catlatma ignesi oldum ,pek duzenli kullanamasamda inofolic sase kullanıyorum icmeyi hep unutuyorum aranizda kullanan varmı. 4 5 ay doktorurum verdigi iliski gunlerini uyguladık ama pozitif bi sonuc alamadık gelecek ay hsg filmim cekilecek özel hastaneye gidiyorum filmden korkmuyorum ama birazcık tedirginim bide fiyatı ne kadar filmden once yada sonra tavsiyeleriniz varmı

ben konya medine da çektirdim muayene ücreti ve 25lira ödedim anestezi almadım film sonrası 2gün hafif kanamam oldu birde gaz sancısı o kadar

Merhabalar hamile kalmayı dort gozle bekleyenlerdenim ,allah herkese nasip eder. 19 aydır bebek bekliyorum yumurtaların gec buyuyor gec catlıyo bu yuzden adetim hep gec oluyordu doktorumun verdigi buyutme catlatma haplari ise yaradı adetim duzene girdi catlatma ignesi oldum ,pek duzenli kullanamasamda inofolic sase kullanıyorum icmeyi hep unutuyorum aranizda kullanan varmı. 4 5 ay doktorurum verdigi iliski gunlerini uyguladık ama pozitif bi sonuc alamadık gelecek ay hsg filmim cekilecek özel hastaneye gidiyorum filmden korkmuyorum ama birazcık tedirginim bide fiyatı ne kadar filmden once yada sonra tavsiyeleriniz varmı

seninle aynı kaderı paylaşıyorum canım benımde 20 ay oldu 2 kere rahım fılmı klomen ve çatlatma iğneleri aşılamalar bu ay gıtmedım doktora 27 sıde adetım bılmıyorum bayramdan sonra gıderım artık :14:

adetim 11 gün geçti kızlar her ay oldugu gibi gögüslerim de hassasiyetlik ve agrı var 4 5 gündür ... test yaptım negatif ... adet olacak gibi karnım kasıklarım agrıyo hatta oldum sanıyorum ama bişey yok hamile olabilirmiyim

bugün fındıkzade randyotom da hsg filmi çektirdim korkucak hiç bir şey yok. başka yerde nasıl yapılıyor bilmiyorum ama çok telaşlanmıştım anlamadan bitti dediler.yaptırınca yazıcam demiştim benim gibi korkanlar varsa diye

bugün fındıkzade randyotom da hsg filmi çektirdim korkucak hiç bir şey yok. başka yerde nasıl yapılıyor bilmiyorum ama çok telaşlanmıştım anlamadan bitti dediler.yaptırınca yazıcam demiştim benim gibi korkanlar varsa diye

benim dr da fındıkzade randyotomu önerdi giden hastalarım memnun dedi bende oraya gidicm sanırım zaten ben pekte korkmuyorum 2kürtajdan sonra :(( adetinden sonra kaçıncı gün gittin bide fiyatı ne kadar canım

benim dr da fındıkzade randyotomu önerdi giden hastalarım memnun dedi bende oraya gidicm sanırım zaten ben pekte korkmuyorum 2kürtajdan sonra :(( adetinden sonra kaçıncı gün gittin bide fiyatı ne kadar canım

yeni gördüm mesajını.geç kalmamışımdır umarım.380tl fiyatı.adetimin 7. günü çekildi

yeni gördüm mesajını.geç kalmamışımdır umarım.380tl fiyatı.adetimin 7. günü çekildi

yok canım geç kalmadın:)) daha bu hafta hastalanıcam ama ben bidahaki adetimi beklicem çünkü 1ay sonrada çıkıcak tahlilim de var o yüzden çok acelem yok

Arkadaşlar ben bundan 8 ay önce rahim filmi çektirdim okuduğum kötü tecrübelerden sonra anestezili çektirmeye karar verdim evet çekilirken uyuyordum ama sonrasında ağrım ve kanamam oldu demek ki anestezili olmasaymış dayanamazmışım,şimdi tüp bebek tedavisi için doktor tekrar istedi ve fındıkzade radyomarı önerdi, ben yine anestezili olmak niyetindeydim telefonla randevu almak için aradım ve Tuğba Hanım sağolsun giderseniz çok iyi bir insan,beni ikna etmeye çalıştı inanın anesteziyi boşu boşuna almış olursunuz 5 dakika bile sürmeyen bir işlem,eğer canınız acırsa bırakırız ve anestezili devam ederiz dedi zar zor ikna oldum ,ve inanın plastik küçük boy spekulum kullanıyorlar benim öncekinde metal takmışlar ve muhtemelen zorlanmış kanama da bu yüzden olmuş,inanın vajinal ultrasonla muayeneden daha az birşey hissettim,korkanlarınız varsa hiç gerek yok arkadaşlar,benim kadar korkak ve müdahale eden bir insan olamaz belki de,çıktıktan sonra Tuğba Hanıma ve diğer görevlilere Allah sizden razı olsun dedim,gerçekten güvenin,çok güleryüzlüler hiç korkmayın ve çektirin,ertelemeyin

arkadaslar tup bebek tedavımden once rahım fılmı cektırdım anestezılı ıyıkıde oyleymıs cok agrım oldu sonrasında bıle .kanallar acık cıktı fakatt rahım ıcı yapısıklık varmıs bunuda 1 tup bebek denememden sonra ogrendık.doktorum kamera ıle rahıme gırıp yapısıklıgı anında duzeltmıs aklınızda bulunsun...

Arkadaslar bende rahim filmi cektirmistim. Sag tupumde yapisiklik vardi biraz. Rahim filmindeyken doktor ilac verdigi zaman biraz zorlayarak o kismi acti gibi oldu. Bizim okadar bebek denememize ragmen rahim filmenden sonraki ay hamile kaldim. Eger bu tip problemleriniz varsa sizde rahim filmi cektirin kesinlikle yardim ediyor.

benim de klomen ve çatlatma iğnesi ile 2.ayım.bu ay da gebelik olmadı ve büyük ihtimalle hsg isteyecek doktorum.ağrı eşiğim yüksektir normalde ama korkuyorum.boşuna anestezi de almak istemiyorum.muayene falan olmuştum daha önce.spekulumla tanıştım 2 kere:37:

samsun'da hsg çektiren var mı?özelde çektireceğim tavsiyeniz var mı?

benim de klomen ve çatlatma iğnesi ile 2.ayım.bu ay da gebelik olmadı ve büyük ihtimalle hsg isteyecek doktorum.ağrı eşiğim yüksektir normalde ama korkuyorum.boşuna anestezi de almak istemiyorum.muayene falan olmuştum daha önce.spekulumla tanıştım 2 kere:37:

samsun'da hsg çektiren var mı?özelde çektireceğim tavsiyeniz var mı?

Canım Samsun'da bilmiyorum ama dijital makina olduğunda ağrı çok çok az oluyormuş... Yarın akşamüstü size ayrıntıları ile herşeyi anlatırım... Çekicek olan doktor çekimden sonra normal hayatına dönebilirsin. Hiç bir kısıtlama yok dedi :( umarım sonuçlar iyi çıkar benim rahimde polip var onlara bakmak için istedi doktorum daha iki aydır korunmadık ama olmadı işte :((

merhaba kızlar ben cuma günü hsg çektirdim öyle korkulacak kadar acı veren bir operasyon değil 5 dk ya sürüyor ya sürmüyor adet sancısı başlar gibi bir ağrı oluyor ben dayandım anestezi alacaktım önce burda yazanları okudum tırstım sonradan ne gereği var dedim 5 dk dişimi sıkarım iyikide anestezi almamışım sonuçta onunda zararı var.hem benim öyle son teknoloji falan da değildi cihazlar.biraz kanama oldu o kadar sonrasında eve gidip duşumu da aldım bir problem olmadı hatta ertesi günü eşim sağolsun rahatta bırakmadı ama benim tavsiyem ilişki olmasın insan tedirgin oluyor ister istemez.....özelde 400 e çektirdik.

Back